تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 74 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 734

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اون مرحله ای که سوار موتور (که شبیه ماشینه) میشیم و دو نفری میریم اونجایی که باید وارد یه جایی بشیم ، یکی رو با تفنگ دوربین دار می کشیم . بعد میگه دنبالم بیا اما هیچ جا نمیره و همه جا هم بسته است رو چه جوری باید رد کرد ؟
    منم همین جا رو گیر کردم ،بعد یه بار دیگه از اول مرحله رو رفتم درست شد.

2. این کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان اون مرحله ای که سوار موتور (که شبیه ماشینه) میشیم و دو نفری میریم اونجایی که باید وارد یه جایی بشیم ، یکی رو با تفنگ دوربین دار می کشیم . بعد میگه دنبالم بیا اما هیچ جا نمیره و همه جا هم بسته است رو چه جوری باید رد کرد ؟
    بله اینجا یه جور باگه که گاهی پیش میاد!!
    همنیطور که دوستمون گفتند از بازی خارج شو و دوباره برو توی بازی احتمالا درست میشه...

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بله اینجا یه جور باگه که گاهی پیش میاد!!
    همنیطور که دوستمون گفتند از بازی خارج شو و دوباره برو توی بازی احتمالا درست میشه...
    مشکل چیه که واسه خیلی ها از این قبیل مشکلات بوجود میاد ولی من که سه بار بازی رو تموم کردم حتی یه بار هم از این جور باگ ها نداشتم،بعضی وقتا فکر میکنم مشکل از خود کاربر باشه نه بازی !

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل چیه که واسه خیلی ها از این قبیل مشکلات بوجود میاد ولی من که سه بار بازی رو تموم کردم حتی یه بار هم از این جور باگ ها نداشتم،بعضی وقتا فکر میکنم مشکل از خود کاربر باشه نه بازی !
    دوست عزیز..
    یعنی چی که از خود کاربر هست؟!این از اون حرفها بوداااا...
    +
    این مشکل یا بستگی به ورژن بازی داره یا کرکشون مورد داره...

شما هم دوست عزیز اول همون مرحله رو از اول برید احتمالآ مشکل حل میشه اگر هم درست نشد کرکتون رو عوض کنید ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز..
    یعنی چی که از خود کاربر هست؟!این از اون حرفها بوداااا...
    +
    این مشکل یا بستگی به ورژن بازی داره یا کرکشون مورد داره...

شما هم دوست عزیز اول همون مرحله رو از اول برید احتمالآ مشکل حل میشه اگر هم درست نشد کرکتون رو عوض کنید ...
    زیاد جدی نگیر، منظور هوش مصنوعی کاربر بود البته قصد بی احترامی ندارم .آخه من تابازی اومد تو بازار رفتم گرفتم با همون کرک خودش هیچ مشکلی تو بازی ندیدم!! تازه 3یا 4 بار بازی رو از اول تاآخرش رفتم هیچ کجا گیر نکردم.

8. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

بازی رو دیروز خریدم . امروز بازی کردم

برای من که فقط COD بازی میکردم و اولین moh هست که بازی میکنم چیز جالبی بود . مخصوصا نوع کاور گیریش و اینکه میشه با alt نگاه کرد خیلی جالب بود .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بازی رو دیروز خریدم . امروز بازی کردم

برای من که فقط COD بازی میکردم و اولین moh هست که بازی میکنم چیز جالبی بود . مخصوصا نوع کاور گیریش و اینکه میشه با alt نگاه کرد خیلی جالب بود .
    به نظر منم خیلی جالب بود ،درسته گرافیکش یکم پایین بود وهمه میگفتن تقلید از COD بوده و...ولی صدا گذاری ونورپردازی که من تو این بازی دیدم نسبت به تمام سری های cod بهتربود ،لوکیشن ها و دشمناش جدید بود .تو سری بعد بهتر خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

گرافیکش بد نبود خوب بود . ولی باگ داره .

مثلا یارو رو میکشی میره زیر برف یا لنگاش رو هوا میمونه

ولی در کل نور پردازیش عالی بود . صدا گذاریم خیلی خوب بود . تو محیطای بسته صدا قشنگ پخش میشد بر خلاف cod.
    cod bo که کلا گند زده . من که نتونستم یه مرحلم بازی کنم .

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

یکی داستان کامل بازی رو بگه

من نفهمیدم . فقط تا جایی میدونم که جنگ افغانستان و آمریکاست .

بعد مثل COD MW 2 تو نقش چند نفر بازی میکنی ؟ یه بار تو نقش ADAM یه بار D یه بار Rabbit یا همه یه نفرند با نیک نیم های مختلف ؟

بعد جریان مرحله سوم اونجایی که با رییس جمهور حرف میزنه (اگه رییس جمهور باشه یکمی شبیه اوباما سفید پوسته ) ) جریان اون کامیونا چیه ؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی داستان کامل بازی رو بگه

من نفهمیدم . فقط تا جایی میدونم که جنگ افغانستان و آمریکاست .

بعد مثل COD MW 2 تو نقش چند نفر بازی میکنی ؟ یه بار تو نقش ADAM یه بار D یه بار Rabbit یا همه یه نفرند با نیک نیم های مختلف ؟
    داستان که کاملآ مشخص بود..!
    جنگ هم بین نیروهای طالبان با نیروهای ناتو و آمریکایی بود
    در کل داستان بازی هم شما در هر مرحله با یک شخصیت بازی رو انجام میدادین

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خوب بود بازیش اما خیلی زود تموم شد و باگ ها هم میرفت رو اعصاب آدم.
    کلا انقدر بازیها پیشرفت کردن و انقدر بازیهای قشنگ ساخته میشه که این چیزا توقع نسل امروز رو خیلی بردن بالا و این باگ ها و نقص های دیگه که قدیم تو خیلی از بازیا بود و به چشم نمیومد الان خیلی راحت دیده میشه و آدم رو اذیت میکنه.
    باید قبول کرد درسته که بازی سازی و کلا دانش بازی سازی به خصوص گرافیک خیلی نسبت به قبل پیشرفت کرده اما الان خیلی سخت یه بازی فکر ما رو برای مدت زیادی به خودش مشغول میکنه و خاطره ساز میشه.
    مدال هم به نظرم جزء همین دسته هست.به نظر من مشکل اصلی بازی ها اینه که برای ما یکنواخت شدن نه این باگ ها یا گرافیک.بازی ساز ها باید دنبال تنوع بگردن.وگرنه moh یا cod و امثال اینا اگه هرچقدر هم گرافیک رو تو شماره های بعدی ببرن بالا و باگ ها رو هم به صفر برسونن ولی باز نوع بازی مثل شماره های قبل باشه, باز توقع بازی خور های این نسل رو برآورده نمیکنه و حس تکراری بودن اذیتشون میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •