تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 1298 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من اگر سرعت شبانه مخابرات یکم بالا بره مشکل حل میشه .
    مشکل از پایه خرابه ولی اگه شبانه حداقل نصف روزانه باشه بازم خوبه !
    اگه خیلی به فکر ما هستند حداقل اینکارو بکنن ولی اگه فکر جیبشونم که باشن بیان سرویس های متفاوتی بدن که سرعت شبانش متفاوت باشه با هزینه بیشتر ...

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

الان با موبايل يه فايل گذاشتم واسه دانلود سرعتو ميزنه 14 اما تا 16 هم ميره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مخابرات در کنار شرکت های خصوصی رقابت میکنه .
    این جک ساله؟!!!
    مخابرات جایی واسه رقابت با شرکتی نذاشته. هر کاری بخواد می تونه بکنه بدونه این که دغدغه ای داشته باشه واسه از دست دادن مشترکینش. زمانی می شه گفت مخابرات با شرکتای دیگه رقابت می کنه که مشترکینش حق انتخاب داشته باشن نه این که اجباراً باید از مخابرات سرویس بگیرن. حالا می خواد کیفیت سرویس خوب باشه می خواد نباشه، مهم اینه که من یکی شخصاَ دوست ندارم از یه ارگان دولتی سرویس داشته باشم ولی شما ها چاره ای واسم نذاشتین، پس فضای رقابتیم وجود نداره

4. این کاربر از adsl2+ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این جک ساله؟!!!
    مخابرات جایی واسه رقابت با شرکتی نذاشته. هر کاری بخواد می تونه بکنه بدونه این که دغدغه ای داشته باشه واسه از دست دادن مشترکینش. زمانی می شه گفت مخابرات با شرکتای دیگه رقابت می کنه که مشترکینش حق انتخاب داشته باشن نه این که اجباراً باید از مخابرات سرویس بگیرن. حالا می خواد کیفیت سرویس خوب باشه می خواد نباشه، مهم اینه که من یکی شخصاَ دوست ندارم از یه ارگان دولتی سرویس داشته باشم ولی شما ها چاره ای واسم نذاشتین، پس فضای رقابتیم وجود نداره
    مطمئن باش اگر مخابرات روی dlc سرویس نده هیچ شرکت دیگه ای نمیاد این کار را بکنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مطمئن باش اگر مخابرات روی dlc سرویس نده هیچ شرکت دیگه ای نمیاد این کار را بکنه .
    برادر من این ادعایی هست که خود مخابرات می کنه که میگه کسی غیر ما نمی تونست بهتون سرویس بده، مثل موقعی که سیم کارت موبایل رو با قیمت های کزایی به مردم می نداختن و مردمم هیچ وقت فکر نمی کردن شرکته خصوصی ای بیاد که بتونه با همراه اول رقابت کنه ولی ایران سل کاری کارده که الان مخابرات داره ازون تقلید می کنه و هر امکاناتی ایران سل می گذاره بعدش همراه اول اون کارو می کنه! حالام به این بهونه ها که کسی غیر مخابرات هیچ وقت نمی تونست بهتون سرویس بده و.... دارن منت می زارنو هر کار که بخوان می کنن

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر کنم طرفای خرداد یا تیر سال پیش بود که شرکت صبانت روی خطوط dlc سرویس ارائه داد اما 2 هفته بعد مخابرات جلوی صبانت را گرفت و دیگه نذاشت ادامه بده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببنید اینکه همه ی مشترکین افت سرعت در شب احساس میکنند دلیلش اینکه در طول روز سرعت 8 برابر قرار داد مخابرات با مشترک و در شب پهنای باند روی 128 است یعنی همان سرعتی که مبلغشا به مخابرات پرداخت میکنید.
    چرا مخابرات اصفهان سرویسها رو نامحدود و با تعریفه زیر ارایه نمیکنه مگه نباید طبق مصوبه 49 سازمان تنظیم مقررات قیمتهای زیر اجرایی بشه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببنید اینکه همه ی مشترکین افت سرعت در شب احساس میکنند دلیلش اینکه در طول روز سرعت 8 برابر قرار داد مخابرات با مشترک و در شب پهنای باند روی 128 است یعنی همان سرعتی که مبلغشا به مخابرات پرداخت میکنید.
    مخابرات در این مورد کار شاقی نکرده ! رفیق من پیشگامان داره روزانش رو 1مگابیت هست ، شبانش روی 512 ...
    ماهی فقط ماهی 17ت میده ...
    یا همین شاتل که روی 512 بسته شده شاید ترافیک روزانش 5000ت باشه ولی هر عیدی بشه ترافیک رایگان هدیه میکنه و مثلا روز تولد و ...
    =>
    سرویس مخابرات هم نسبت به بقیشون برتری خاصی نداره ...
    زمان احتیاج داره ،سرویس نصبت به یکسال پیش خیلی ایده ال شده وگرنه مخابرات سودهیش تو این زمینه خیلی پایینه. مشکلات فنی خط های فیبر را فقط خود مخابرات میتونه برطرف کنه.
    یکی از مشکلات فنی هم که فقط خود مخابرات میتونه ردیفش کنه خوردن لنگر به کابل ها تو دریا و ... هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فکر کنم طرفای خرداد یا تیر سال پیش بود که شرکت صبانت روی خطوط dlc سرویس ارائه داد اما 2 هفته بعد مخابرات جلوی صبانت را گرفت و دیگه نذاشت ادامه بده
    متاسفانه مخابرات طوری ادعا می کنه فقط من می تونستم رو خط های فیبر سرویس بدم و اگه ما نبودیم شماها هیچ وقت نمی تونستین اینترنت پر سرعت داشته باشین که خیلی از دوستان همچین ادعاهای کزبی رو باور می کنن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم شبانه هم داره مخابرات خرازی
    اگه داره از چه ساعتی تا چه ساعتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •