ماشین نو هست. و گرنه میگفتیم مشکل موتوری داره...
این موارد هم زیاد پیش میاد..دوستان مراقب باشید ..اگر چند مدل از ماشین افتاده، بی خودی ، موتور رو تعمیر نکنن..چون ماشین نو هم این طوریه
ماشین نو هست. و گرنه میگفتیم مشکل موتوری داره...
این موارد هم زیاد پیش میاد..دوستان مراقب باشید ..اگر چند مدل از ماشین افتاده، بی خودی ، موتور رو تعمیر نکنن..چون ماشین نو هم این طوریه
درود
دوستان پژو 405 tu5 دقیقا چقدر روغن باید براش استفاده بشه؟
تعویض روغنی ی 4 لیتری توتال 5000 هزار برام کامل ریخت ولی الان میبینم که مدام روغن میریزه از ماشین..... از پیچ کارتر نیست چون فقط ساکشن کرد و پیچ رو باز نکرده.....
بین 3.4 تا نهایت 3.5 لیتر
ضمنا ویکوزیته و سطح کیفی روغن هم اشتباه هست و اگر از محصولات توتال استفاده می کنید حدعقل باید توتال 7000 استفاده کنید
احتمال زیاد یا از گیج داره سر ریز میشه و یا از یکی از مجاری سر سیلندر
حتما در اولین فرصت روغن را تعویض کنید
سلا دوستان.
من به یکی از دوستان که پخش روغن داشت سپردم برام ریسینگ 10-40 بیاره بجاش اینو آورده که اسمی از ایرانول روش نیست. برا پراید یورو 4 استفاده کنم اینو یا نه؟؟؟
![]()
تا حالا روغن با این برند اصلا ندیده بودم چند خریدی؟
بنظرم که مشکوکه و اصلا آلمانی نیست،استاندارد و گریدش به پراید میخوره ولی مشکوکه...البته به پراید روغن فله هم بدهی نه نمیگه...
۶۰ تومن خریدم. روش که علامت استاندارد ایرانو زده ولی مشکوکم
سلام دوستان
پراید مدل 90 دارم تا حالا ار روغن تکتاز استفاده می کردم ولی الان پارس پایا ریختم که به نظرم خیلی بهتر از تکتازه،فقط نگرانیم از سطح کیفی اونه که SJ هستش ،چون سطح کیفی روغن پراید طبق نظر کارخانه باید SG باشه ،به نظر شما کدام روغنو باید استفاده کنم؟
روغن ایرانول چطوره؟
مشکلی نداره و استفاده کنید
برای پراید نه حساسیت بیش از حد داشته باشید و نه مداوم از این برند به اون برند بپرید
پراید روغن موتور سیکلت هم توش بریزی زیر 100000 کیلومتر مشکلی براش پیش نمیاد ضمن اینکه این روغنی که شما ریختی توی پراید با این سطح کیفی ، در کشورهای حوزه خلیج فارس توی کمری و کرولا میریزند پس زیاد خودتون را درگیر این مسائل بی اهمیت نکنید
------------------------------------
6000 کیلومتر تجربه رانندگی با ایرانول رویال+ هم با تندر و هم با سورن موتور ملی همزمان
استارت اول صبح خوب و رضایت بخش هست و همینطور صدای موتور
فقط نکته تعمل بر انگیز اینجاست که این روغن در موتور ملی تقریبا قهوه ای تیره شده ولی در تندر90 زرد رنگه
من اینطوری تعبیرش می کنم که موتور تندر بسیار کیپ تر هست و کمپرس بسیار کمی داره نسبت به موتور ملی در نتیجه دوده کمتر به محفظه کارتل راه پیدا می کنه همچنین فیلتر روغن موتور K4M هم بسیار کاراتر از فیلتر روغن موتور ملی عمل می کنه
بی خودی نیست که چند نفر از دوستان با تندر 90 دارن بالای 300000 کیلومتر را بدون باز شدن موتور تجربه می کنند در حالی که موتور ملی اگر همون اول تحویل به تعویض موتور منتهی نشه شانس آورده!!
ضمنا در هر دو موتور هم خبری از کم کردن روغن نیست
سلام
ظاهراً روغن SG برای موتورسیکلت هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارخونه پراید گفته SG استفاده کنید ؟
توی کاتالوگ ماشین نوشته SG ؟
نه به اون made in germany نه به علامت استاندارد ایران که برای اجناس تولید داخل میزنند!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)