من موندم سرعت آپلودم نگاه کنید مسخرس فضاییه
فقط یه چیز بنظرتون قطع میشه این سرعتم یا همیشه میمونه ؟
من موندم سرعت آپلودم نگاه کنید مسخرس فضاییه
فقط یه چیز بنظرتون قطع میشه این سرعتم یا همیشه میمونه ؟
آقا مثل اینکه وضع اینترنت به حالت عادی برگشت. تست من که اینو نشون می ده. شاید کابل ترمیم شده !
اینم سرعت من با دیال آپ دانلودم رو 6 و7 بود -حالا رو 10 ای خاک بر سرشون -- تازه کاش رو 10 ثابت بود نوسان داره بعضی وقتا به بایت برثانیه هم می رسه
![]()
Last edited by razermate; 29-04-2010 at 23:07.
مهرداد می گم اسم تاپیک و عوض کن اینجوری بهتره:
*. بحث و بررسي سرويس Dial Up نامحدود مخابرات استان تهران.*
شاید همیشه بمونه
من یه بابایی رو میشناسم که از صبانت گرفته و 5-6 ماهه که سرعتش نجومیه
ای لعنت بر پدر این مخابرات
ای لعنت
180 مگ فایل از رپیدشیر مستقیم کرده بودم ریختم توی هاستم
80 مگ از این 180 تا رو به زور خر دانلود کرده بودم نمیدونم چه ارور کوفتی بعد از این دیسکانکتی ها داد دکمه رو زدم از صفر داره شروع میکنه !3 روز طول کشید همین 80 مگ رو گرفته بودم ای لعنت بر پدرتون با این دیسکانکتیهاتون
مهرداد داش مال تو خوب شد مال ما خراب شد
یه بوم و دو هواست دیگه
شانس گه رو نگاه کن هوای بارونی اه حالم گرفته
حوصله ام سررفته. اه اه اه![]()
برا من هم که اوایل وصل شد سرعت دانلودم بین 150 تا 200 بود تا2 هفته ادامه داشت که رسیدیم به 4شنبه سوری .یدفعه کامل قطع شد ؛از روز بعد سرعت دانلود 12 شد تا الآن.
معلومه نیست تو مرکز مخابراتی شما دارن چه غلطی می کنن که این همه دی سی دارین. من تا به حال به این دی سی ها مبتلا نشدم. البته اگر خودم رو چشم نزنم.
فقط چند شب پیش آپلودم افتضاح بود به 2 رسیده بود الان حدود 5 الی 6 هست.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
کینگ دی زاینر من می گم اگر برات امکان داره برای یه مدتی با یه مودم دیگه ( غیر از اونی که الان داری ) کانکت بشو ببین باز دی سی داری یانه.
خدا انشا الاه به دادتون برسه.![]()
بابا خبر مرگشون نمیدونم چیکار میکنن ولی میدونم 162 تا مشترک ADSl مخابرات دارن نمیدونم حالا چه جوریه که ظرفیت کمه
و با ابن که این بارون نیم اسعت پیش روی کابلها اثر گذاشته .بدبختی سرعتم هم بدجوری نوسان داره یک ثانیه روی 10 هستش یک ثانیه بعدش میره روی 12 نمیدونم شاید هاستم مشکل داره.
چه غلطی کردیم چه غلطی کردیم رفتیم 512 رو پس دادیم هاااا
لامصب گرون میداد وگرنه همون خوب بود به درک بابا خسته شدم از دانلود شانس ما هم گیر همین 180 مگ هستم + یه 60 مگ دیگه که اصلا دیگه دانلود نمیکنم.
اقایون عزیز فقط یه سئوال
نسخه HD با کیفیت بالای فیلم اواتار رو کسی دیده یا هنوز نیومده و کیفیت هندی کم و پرده ای رو برای دانلود گذاشتند ؟
چون من بعد از 3 ماه یه نسخه پرده ای گیرم افتاد اونم با این اینترنت زپرتی !
یکی کمک کنه در راه خدا ثواب داره خدایی![]()
مهرداد خان میگم نسخه
HD یعنی رزولیشن بالا و کیفیت بالای این فیلم اومده
خدایی حال نمیکنم با کیفیت پرده ای نگاش کنم.
حیف فیلم به این خوبی نیست
نگاهش نمیکنم تا وقتی که کیفیت خوبش به دستم برسه برای همین میخوام بدونم جایی دیدین که کیفیت عالیشو گذاشته باشن برای دانلود ؟
خودت هنوز از افلاین نگرفتی ؟ ( اینترنت افلاین رو میگم یادمه میگفتی یه چیزایی میگیری)
ولی نسخه خوبشو میخوام
نسخه پرده ایشو دارم با این اینترنت کوفتی هم اخه نمیشه که
حالم گرفته سرعتم رسیده به 13 اصلا حس ندارم دیگه انلاین بشم
میرم یه چرخیبزنم بر میگردم.
فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)