باسلام و ممنون از راهنمائی هاتون . سوالی که داشتم اینه :
من فایل پی دی اف که نحوه دریافت فایل آپدیت رو داره دانلود کردم . توش انواع و اقسام آپدیت ها که هر کدام در تاریخهای مشخصی صورت گرفته رو نوشته که هر کدام برای حل کردن مشکل خاصی است که جلوی اون ورژن ذکر کرده . حالا من نمیدانم آیا اگر آخرین ورژن را نصب کنم شامل ورژن های قدیمی هم میشه یا نه ؟ و اینکه طبق توضیحات ذکر شده در فایل پی دی اف گویا باید تی وی را روشن سپس فلش را نصب کنیم. و بعد اینو کمتوجه نشدم که آیا باید خودمون تی وی را خاموش کنیم یا اینکه خودش خود بخود خاموش میشود و اون طوری که متوجه شدم نباید تی وی را از خود کلید موجود روی آن روشن کنیم بلکه باید از روی کنترل این کا ررا بکنیم
The TV switches off.
The screen stays black for about 10 seconds.
Please, wait and do not use the power switch on the TV.
(
Press
B/POWER on the remote control.
Do not press more than once.
Do not use the power switch on the TV.) به نظر من رعایت این موارد خیلی مهم باید باشه
سوال دیگری که دارم اینه :
اگر این تی وی توسط نمایندگیش با گارانتی تحویل میشه حتما باید فارسی نویس باشه ؟ چرا اینطور نیست ؟ کسی جوابشو میدونه ؟ و آیا نمیشه اینو به طریقی به گوش موسسه فیلیپس رساند که ورژن فارسی رو نیز بزارن تو آپدیتشون
مجبور شدم راهنمای آپدیت رو دانلود کنم و دوباره بخونم چون یادم نبود که چطور اینکارو کردم :
اول از همه فایل زیپ رو دانلود کنید، و فایل رو از زیپ خارج کرده و روی فلشی بریزید که هیچ فایل اضافه ای روش نباشه بعدش تلویزیون رو روشن و فلش رو وصل کنید و ادامه کار هم به این شکله :
هشدار : در هنگام آپدیت فلش را از تی وی جدا نکنید و در صورتی که برق قطع شد بازم فلش رو جدا مکرده و منتظر وصل مجدد برق باشید (دستگاه پس از اتصال دوباره برق فرایند آپدیت رو ادامه خواهد داد)
1- تلویزیون را روشن کنید. 2- فلش را به درگاه USB وصل کنید. 3- تلویزیون به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد و صفحه نمایش آن برای حداقل 10 ثانیه خاموش می ماند، لطفا با کلیدهای ریموت و کلیدهای خاموش روشن روی دستگاه کاری نداشته باشید و فقط صبور باشید تا دستگاه فرایند آپدیت را تکمیل کند. 4- فرایند آپدیت انجام می شود. 5- وقتی پیام عملیات با موفقیت انجام شد را دید، فرایند آپدیت کامل و تکمیل شده است. 5- فلش مموری را از دستگاه جدا کنید. 6- کلید روشن شدن دستگاه را از روی ریموت کنترل فقط یکبار فشار دهید. (در این مرحله صبور باشید و کلیدها را مدام فشار ندهید) 6- تلویزیون اتوماتیک وار خاموش خواهد شد و برای چند لحظه خاموش خواهد ماند و دوباره صفحه نمایش خاموش می شود و....... وقتی کار تموم شد فایل آپدیت رو از روی فلش پاک کنید.
در مورد فایل آپدیت هم همه این مواردی که در فایل راهنمای آپدیت آورده شده، در فایل آپدیت وجود داره و پس از بروزرسانی اعمال می شوند.
Please, wait and do not use the power switch on the TV.
این جمله هم یعنی اینکه صبور باشید و از کلید روشن و خاموش روی خود دستگاه استفاده نکنید....