منظورت بازی ای که ساختی دچار افت فریم شده یا ادیتور یونیتی؟
اگه بازیت اینجورریه که حتما یه جایی از resource ها درست استفاده نکردی. خود یونیتی profiler داره که. چک کن ببین مشکل کجاست.
منظورت بازی ای که ساختی دچار افت فریم شده یا ادیتور یونیتی؟
اگه بازیت اینجورریه که حتما یه جایی از resource ها درست استفاده نکردی. خود یونیتی profiler داره که. چک کن ببین مشکل کجاست.
دقیقا جزئیاتی را که تو ادیتور بکار بردی رو بنویس تا بتونیم بگیم مشکل از چیه و همچنین نسخه یونیتی!
مشخصات کامل سیستم هم بنویس.
سلام
کسی میدونه چطور میشه تو یونیتی یه رفلکت خیلی باحال درست کرد ؟
یعنی مثل رفلکت کف سرامیک یا سنگ خیلی براق
من میخوام یه موزه درست کنم که کفش براق باشه ولی توی یونیتی یه چنین شیدری ندیدم که به درد کف بخوره
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
سلام، با اجازه ی اساتید یونیتی
من که می دونی یونیتی کار نیستم، ولی اینو دیدم به دردت می خوره. در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).
اولی یه متریاله که پیچیده تره ولی همون چیزی که توی پستت گفتی رو بهت میده. 5 تا عکس اول توی شات ها:
- عکس اول کل متریاله. شما با اون مستطیل بالا که نوشته Reflection کار داری.
- عکس دوم همون قسمت Reflection رو با جزئیات نشون میده.(در حقیقت همون چیزی که شما لازمه بسازی)
- 3 تا عکس دیگه هم نتیجه ی این متریالو توی یه سالن استخر نشون میده (به کف سالن توی عکس ها نگاه کن).
دومی هم یه متریال خیلی سادست. از اینم می تونی استفاده کنی. 2 تا عکس آخر همینه، یکی متریال هست و یکی نتیجش روی یه مپ. البته این اومده توی مثالش نرمال یه سنگ زبر رو استفاده کرده، اگه نرمالشو ساده تر برداری، میشه تو مایه گرانیت.
هر چند در صورتی که شیدر آماده ی جالب پیدا کردی دیگه به اینا نیازی نداری.
ادیت - راستی اشتباه نشه، رفلکشن کامل مثل عکس زیر رو خیلی راحت می تونی بسازی، ولی خب انعکاس سرامیک و سنگ تو بهترین حالت یک سوم این هم نیست:
موفق باشی. بای.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by tovamohammad; 06-12-2010 at 06:52.
نسخه 2.6.1
ATI 4670 1GB
CPU:Amd Alotlon 4200+ 2.21gthz
RAM=2GB
MB:GIGABYTE
محیط بازی جنگل و آسمان دو بار از RENDER TEXTRE
استفاده شده
دوستان مشکل فریم ریت حل کردم ولی هنوز نمی دونم چرا پرده های هیلی کوپتر تو بازی تو بعضی جاها دک می زنه
چرا از نسخه 3.1 استفاده نمیکنی!
شما در نسخه جاری اگر کیفیت سایه ها رو روی Low بذارید هم سرعت میاد بالا و هم کیفیت تغییر نمیکنه همچنین لبه سایه ها هم تیز نمیشه!
شما برای پره هلیکوپتر باید از یک پلن با یک تکستچر از پره هلیکوپتر که درحال چرخش هست رو بدی!
بعد این پلن را با سرعت پایین بچرخان!
یه چیزی مثل عکس زیر
![]()
Last edited by Omid_Sadeghvand; 06-12-2010 at 11:42.
خوب برای اینکه فریم تغییر می کنه سرعت چرخش پره هم بسته به فریم تغییر می کنه. اگه می خوای ثابت باشه تو کد چرخش پره time.deltatime ضرب کن. حل می شه . امید جان هم که گفتند اگه از پلن استفاده کنی بهتره ولی همین time.deltatime یادت نره.محیط بازی جنگل و آسمان دو بار از RENDER TEXTRE
استفاده شده
دوستان مشکل فریم ریت حل کردم ولی هنوز نمی دونم چرا پرده های هیلی کوپتر تو بازی تو بعضی جاها دک می زنه
خوب باید یک cubemap بسازی که 6 تا تکسچر از محیط اطراف می خواد که باید از صحنه از 6 جهت رندر بگیری. بعد هم از شیدر reflective استفاده کن فقط تو یونیتی pro هست و اون cubemap رو که ساختی بهش بده.سلام
کسی میدونه چطور میشه تو یونیتی یه رفلکت خیلی باحال درست کرد ؟
یعنی مثل رفلکت کف سرامیک یا سنگ خیلی براق
من میخوام یه موزه درست کنم که کفش براق باشه ولی توی یونیتی یه چنین شیدری ندیدم که به درد کف بخوره
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
دو کاراکتر که شدرها رو با Shader Fusion ساختم! حتما ببینید خیلی قشنگ کار شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولی من متوجه نشدم
من توی یونیتی تازه کارم
این نرم افزاره که شیدر میسازه اسمش چیه ؟
ممنون
سلام
آهان، من فکر نمی کردم دیگه جزئی تر لازم باشه بگم ولی خب بیا اینم یه توضیح دیگه.
این صفحه هایی که یه سری نود مربعی توش هست، متریال ادیتور UDK هست. همون طور که گفتم:
البته اینو می دونم که یونیتی Expression Based Material یا همون شیدر سازی بصری نداره و باید کدشو بنویسی ولی فکر می کنم با ادیتور های خارجی بتونی شیدر بسازی براش. از دوستان اینجا بپرس بهترین ادیتور که بتونه برای یونیتی شیدر بسازه چیه و اونو بگیر. من فقط می دونم کلا بین برنامه های مستقل، FX Composer از nVidia بزرگترین و معروفترین برنامس، ولی باز میگم، اینجا بپرس چی خوبه.نوشته شده توسط tovamohammad
وقتی برنامشو گرفتی از یکی از دو تا متریالی که دادم به عنوان مرجع استفاده کن و کپیشو بساز.
اگه هم خواستی با کد بسازیش، کد یونیتی رو نمی دونم ولی خب توی HLSL ساخت اولی یه 12-10 خط کد می خواد و دومی 5-4 خط. که اونم دوباره منتقل کردنش به زبونی که اینجا دارین باید ساده باشه.
اگه هم اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش نداری، از یکی از بچه ها که وارده درخواست کن اینا رو از روی همین متریال ها برای استفاده تو یونیتی بسازه. کلا کار ساده ایه، چون اصل متریال ها هست.
دیگه تو بدترین حالت اگه کسی کمکت نکرد (که می کنن) میتونی از اون عکس آخری که لینک دادم استفاده کنی، یکی دو خط بیشتر کد نیاز نداره (عملا یه Render To Texture بیشتر نیس)، ولی خب چندان طبیعی نیست.
خوشبختانه استاد اینجا زیاد هست، ازشون یه پرس و جویی بکن برای جزئیات. فعلا بای.![]()
Last edited by tovamohammad; 07-12-2010 at 06:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)