تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 237 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورت بازی ای که ساختی دچار افت فریم شده یا ادیتور یونیتی؟
    اگه بازیت اینجورریه که حتما یه جایی از resource ها درست استفاده نکردی. خود یونیتی profiler داره که. چک کن ببین مشکل کجاست.

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

آقا سلام من تو یونتی مشکل فریم ریت پیدا کردم با گرافیک یک گیگ فریم ریت اومده 37 !
    دقیقا جزئیاتی را که تو ادیتور بکار بردی رو بنویس تا بتونیم بگیم مشکل از چیه و همچنین نسخه یونیتی!
    مشخصات کامل سیستم هم بنویس.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چطور میشه تو یونیتی یه رفلکت خیلی باحال درست کرد ؟
    یعنی مثل رفلکت کف سرامیک یا سنگ خیلی براق
    من میخوام یه موزه درست کنم که کفش براق باشه ولی توی یونیتی یه چنین شیدری ندیدم که به درد کف بخوره
    ممنون میشم اگه کمکم کنید .

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه موزه درست کنم که کفش براق باشه ولی توی یونیتی یه چنین شیدری ندیدم که به درد کف بخوره
    سلام، با اجازه ی اساتید یونیتی

من که می دونی یونیتی کار نیستم، ولی اینو دیدم به دردت می خوره. در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).

اولی یه متریاله که پیچیده تره ولی همون چیزی که توی پستت گفتی رو بهت میده. 5 تا عکس اول توی شات ها:

• عکس اول کل متریاله. شما با اون مستطیل بالا که نوشته Reflection کار داری.
    • عکس دوم همون قسمت Reflection رو با جزئیات نشون میده.(در حقیقت همون چیزی که شما لازمه بسازی)
    • 3 تا عکس دیگه هم نتیجه ی این متریالو توی یه سالن استخر نشون میده (به کف سالن توی عکس ها نگاه کن).

دومی هم یه متریال خیلی سادست. از اینم می تونی استفاده کنی. 2 تا عکس آخر همینه، یکی متریال هست و یکی نتیجش روی یه مپ. البته این اومده توی مثالش نرمال یه سنگ زبر رو استفاده کرده، اگه نرمالشو ساده تر برداری، میشه تو مایه گرانیت.

هر چند در صورتی که شیدر آماده ی جالب پیدا کردی دیگه به اینا نیازی نداری.

ادیت - راستی اشتباه نشه، رفلکشن کامل مثل عکس زیر رو خیلی راحت می تونی بسازی، ولی خب انعکاس سرامیک و سنگ تو بهترین حالت یک سوم این هم نیست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی. بای.
    Last edited by tovamohammad; 06-12-2010 at 06:52.

5. 7 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نسخه 2.6.1
    ATI 4670 1GB
    CPU:Amd Alotlon 4200+ 2.21gthz
    RAM=2GB
    MB:GIGABYTE

محیط بازی جنگل و آسمان دو بار از RENDER TEXTRE
    استفاده شده
    دوستان مشکل فریم ریت حل کردم ولی هنوز نمی دونم چرا پرده های هیلی کوپتر تو بازی تو بعضی جاها دک می زنه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

چرا از نسخه 3.1 استفاده نمیکنی!
    شما در نسخه جاری اگر کیفیت سایه ها رو روی Low بذارید هم سرعت میاد بالا و هم کیفیت تغییر نمیکنه همچنین لبه سایه ها هم تیز نمیشه!

شما برای پره هلیکوپتر باید از یک پلن با یک تکستچر از پره هلیکوپتر که درحال چرخش هست رو بدی!
    بعد این پلن را با سرعت پایین بچرخان!

یه چیزی مثل عکس زیر

Last edited by Omid_Sadeghvand; 06-12-2010 at 11:42.

8. 2 کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محیط بازی جنگل و آسمان دو بار از RENDER TEXTRE
    استفاده شده
    دوستان مشکل فریم ریت حل کردم ولی هنوز نمی دونم چرا پرده های هیلی کوپتر تو بازی تو بعضی جاها دک می زنه
    خوب برای اینکه فریم تغییر می کنه سرعت چرخش پره هم بسته به فریم تغییر می کنه. اگه می خوای ثابت باشه تو کد چرخش پره time.deltatime ضرب کن. حل می شه . امید جان هم که گفتند اگه از پلن استفاده کنی بهتره ولی همین time.deltatime یادت نره.

سلام
    خوب باید یک cubemap بسازی که 6 تا تکسچر از محیط اطراف می خواد که باید از صحنه از 6 جهت رندر بگیری. بعد هم از شیدر reflective استفاده کن فقط تو یونیتی pro هست و اون cubemap رو که ساختی بهش بده.

10. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

دو کاراکتر که شدرها رو با Shader Fusion ساختم! حتما ببینید خیلی قشنگ کار شده!

کد:
    کد:

12. این کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام، با اجازه ی اساتید یونیتی

من که می دونی یونیتی کار نیستم، ولی اینو دیدم به دردت می خوره. در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).

اولی یه متریاله که پیچیده تره ولی همون چیزی که توی پستت گفتی رو بهت میده. 5 تا عکس اول توی شات ها:

• عکس اول کل متریاله. شما با اون مستطیل بالا که نوشته Reflection کار داری.
    • عکس دوم همون قسمت Reflection رو با جزئیات نشون میده.(در حقیقت همون چیزی که شما لازمه بسازی)
    • 3 تا عکس دیگه هم نتیجه ی این متریالو توی یه سالن استخر نشون میده (به کف سالن توی عکس ها نگاه کن).

دومی هم یه متریال خیلی سادست. از اینم می تونی استفاده کنی. 2 تا عکس آخر همینه، یکی متریال هست و یکی نتیجش روی یه مپ. البته این اومده توی مثالش نرمال یه سنگ زبر رو استفاده کرده، اگه نرمالشو ساده تر برداری، میشه تو مایه گرانیت.

هر چند در صورتی که شیدر آماده ی جالب پیدا کردی دیگه به اینا نیازی نداری.

ادیت - راستی اشتباه نشه، رفلکشن کامل مثل عکس زیر رو خیلی راحت می تونی بسازی، ولی خب انعکاس سرامیک و سنگ تو بهترین حالت یک سوم این هم نیست:

کد:
    موفق باشی. بای.
    ممنون
    ولی من متوجه نشدم
    من توی یونیتی تازه کارم
    این نرم افزاره که شیدر میسازه اسمش چیه ؟
    ممنون

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون
    ولی من متوجه نشدم
    من توی یونیتی تازه کارم
    این نرم افزاره که شیدر میسازه اسمش چیه ؟
    ممنون
    سلام

آهان، من فکر نمی کردم دیگه جزئی تر لازم باشه بگم ولی خب بیا اینم یه توضیح دیگه.

این صفحه هایی که یه سری نود مربعی توش هست، متریال ادیتور UDK هست. همون طور که گفتم:

نقل قول نوشته شده توسط tovamohammad
    در صورتی که شیدر جالبی پیدا نکردی یکی از این دو تا متریال رو برای یونیتی بساز(البته با کد یا شیدر ادیتورهایی که کنار یونیتی استفاده می کنین).
    البته اینو می دونم که یونیتی Expression Based Material یا همون شیدر سازی بصری نداره و باید کدشو بنویسی ولی فکر می کنم با ادیتور های خارجی بتونی شیدر بسازی براش. از دوستان اینجا بپرس بهترین ادیتور که بتونه برای یونیتی شیدر بسازه چیه و اونو بگیر. من فقط می دونم کلا بین برنامه های مستقل، FX Composer از nVidia بزرگترین و معروفترین برنامس، ولی باز میگم، اینجا بپرس چی خوبه.

وقتی برنامشو گرفتی از یکی از دو تا متریالی که دادم به عنوان مرجع استفاده کن و کپیشو بساز.

اگه هم خواستی با کد بسازیش، کد یونیتی رو نمی دونم ولی خب توی HLSL ساخت اولی یه 12-10 خط کد می خواد و دومی 5-4 خط. که اونم دوباره منتقل کردنش به زبونی که اینجا دارین باید ساده باشه.

اگه هم اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش نداری، از یکی از بچه ها که وارده درخواست کن اینا رو از روی همین متریال ها برای استفاده تو یونیتی بسازه. کلا کار ساده ایه، چون اصل متریال ها هست.

دیگه تو بدترین حالت اگه کسی کمکت نکرد (که می کنن) میتونی از اون عکس آخری که لینک دادم استفاده کنی، یکی دو خط بیشتر کد نیاز نداره (عملا یه Render To Texture بیشتر نیس)، ولی خب چندان طبیعی نیست.

خوشبختانه استاد اینجا زیاد هست، ازشون یه پرس و جویی بکن برای جزئیات. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 07-12-2010 at 06:30.

15. 7 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •