برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- (برگزار شد)
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ (برگزار شد)
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ (برگزار شد)
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- (برگزار شد)
منچستریونایتد-------------------------------اورتون ---------------------------------------------
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی --------------------------------- ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- ساعت 2.30 تا 5.30 بعد از ظهر
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم -------------------------------------------- ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ---------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
الان دیگه تقریبا روال بازیها دست هممون اومده . بنابراین اگر زمانی موقع برگزاری یک بازی من نتونستم بیام توی تاپیک خودتون برنامه رو ادامه بدین و اگر من نتونستم بازی خودمو انجام بدم یک نفر اینکار رو به کامپیوتر بسپاره تا بازی اجرا کنه . کی حاضره این کار رو در غیاب من بعهده بگیره ؟
اگه مسعود دوست داره میتونه بازیشو امشب انجام بده همینطور آرمین . عادل جان امشب دیگه مطمئنا نوبت بازی شما نمیشه .