کیفیت فیلمهایی که با لپ تاپ میبینم کاهش پیدا کرده است ( فکر کردم از پلیر است اما با vlc و kmplayer هم همین وضع است درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم اما مشکل حل نشد آیا راهحلی دارید؟)
کیفیت فیلمهایی که با لپ تاپ میبینم کاهش پیدا کرده است ( فکر کردم از پلیر است اما با vlc و kmplayer هم همین وضع است درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم اما مشکل حل نشد آیا راهحلی دارید؟)
من نمیدونم شما فیلم ها را چطوری نگاه میکنید.منظورم این است که آیا دی وی دی را میذارید و نیگاه میکنید یا اینکه اول کپی میکنید رو هارد و بعد نگاه مکنید!!؟
دوم اینکه اگر فیملهایی را که روی هارد دارید ، برای خیلی وقت پیش ها باشن ، یعنی این فیلم ها مثلا خیلی رو هارد موندن (زمان طولانی رو هارد بودن ) ، همین عمر هم باعث خراب شدنشون میشه.البته اگر خیلی خیلی خیلی زیاد رو هارد مونده باشن!( از روی تجربه شخصی گفتم)
لطفا مدل کارت گرافیک لپ تاپتون رو ذکر کنید.... شاید تونستم بیشتر راهنمایی کنم.
اگر هم از سیستم عامل ویندوز و لینوکس در کنار هم استفاده مکینید با لینوکس هم یک تست بکنید شاید ایراد از ویندوز باشد!( بهتره از REAL PLAYER برای لینوکس استفاده کنید)
پایان
من به شخصه از نسخه ي مديا پلير براي ديدن فيلم استفاده ميكنم در 1564 شما از اين برنامه استفاده كنيد اگر تغييري نديديد راهنمايي ديگه اي بگم بهتون...آیا راهحلی دارید؟)
سلام
من سیستمام را 5 ماهه گرفتم و فیلمها را 2 ماهه که روی آن کپی کردم و تا 2 هفته پیش هم همین فیلمها را با KMplayer با کیفیت خوب میدیدم اما از وقتی که ویندوز 7 را مجدداً نصب کردم این مشکل پیش آمده است!
کارت گرافیکلپتاپ هم ATI Mobility Radeon HD
ویندوز 7 را از روی dvd زیگورات نصب کردم ولی کارت گرافیک را خود ویندوز تشخیص میدهد و وقتی درایور آنرا نصب میکنم تغییری در کیفیت نمایش فیلم داده نمیشود!
دوستان کسی نرم افزار وبکم این را داره به ما بده؟همونی که تشخیص حرکات صورت داشت و جذاب بود رو میگم.... همه درایورهاش رو دارم به جز این!ممنون میشم اینجا بذارین....
راستی یه خبر : یکی گفته بود که تمامی درایورهای 1564 برای ویندوز ایکس پی با قیمت 25 هزار تومن موجود است!
سلام
من Dell inspiron 1564 دارم .
از همه نظر خوبه فقط یک مشکل اساسی باهاش دارم ویندوز XP SP3 نصب کردم درایورهاش کار نمیکنند تو هر سایتی هم جستجو کردم پیدا نکردم.
درایور خودش فقط WIN7 را ساپورت میکند.
اگر کسی درایور ویندوز ایکس پی رو داره یا لینکش رو داره برام بنویسین ممنون میشم.
اینم ایمیل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وبلاگم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
کسی اینجا Microsoft Windows 7 Ultimate Service Pack 1 را روی 1564 نصب کرده؟(کار کرده درست؟درایورهاش مشکلی ندارن؟)
نه هیچ مشکلی از بابت درایور نداره
آیا میتوانم ویندوز XP را روی این لپتاپ نصب کنم؟ چه نسخهایی را (پک 2 یا 3)
مشکلی عجیبی در تایپ کردن برایم پیش امده است:
وقتی در ورد 2007 تایپ میکنم مکانما پرش می کند و به یک خط دیگر میرود (خطوط بالاتر) علت چیه؟
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 را میتونی نصب کنی ولی درایورهاشو باید بخری... کل درایورهاش برای ایکس پی 25 هزار تومن هست!
اون مشکل ورد هم احتمالا از تنظیمات است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)