قیمت هاش هم حدود همون70 80 هست.به بودجتون میخوره.
مدل و مارک لپ تاپ تون رو بفرمایید براتون مشخصات وایرلسش رو در میارم.
قیمت هاش هم حدود همون70 80 هست.به بودجتون میخوره.
مدل و مارک لپ تاپ تون رو بفرمایید براتون مشخصات وایرلسش رو در میارم.
Sony Vaio VGN-CS 230
اگر لپ تاپ شما این باشه :
کارت شبکه وایرلستون اینه که ظاهرا خیلی خوب هم هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel WiFi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n)
تا سرعت 300 مگابایت بر ثانیه هم پشتیبانی میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان نظرتون راجع به مودم های symphony چیه؟ کسایی که کار کردن راضی هسن؟
کار کدوم کشوره؟
سلام دوستان
دوستم می خواد یه مودم وایرلس بگیره. به من گفته یه مودم خوب براش پیدا کنم. حدودا هشتاد نود تومن هم می خواد برا مودم پول بده
فک کنم می خواد از صبانت هم اینترنت بگیره. می خواد با گوشی و پی سی و لب تاپشم از وای فای استفاده کنه ...
بی زحمت یه مودم خوب بهم معرفی کنید ...
asus یا tplink
مودم ای دی اس ال دارن؟
متراژ منزلشون یا محیطی که پوشش میده چقدره؟
فقط برای اشتراک گذاری اینترنت استفاده میکنن یا انتقال دیتا هم دارن؟
نه مودم ADSL نداره. متراژ خونشون هم زیاده، حدودا 500 متری هست ! لب تاپشم Dell 5010 هستش.
منظورتون رو از انتقال دیتا متوجه نشدم ! می خواد بتونه توی خونه با لب تاپ و گوشی و کامپیوترش اینترنت استفاده کنه !
البته ترجیحا قیمت مودمش حدودا شصت هفتاد تومن باشه بهتره ! امشب رفته بود مغازه D-Link 2730 رو بهش پیشنهاد
داده بودن ...
آقا من یه مودم وایرلس میخوام که و فقط میخوام موبایلمو بهش وصل کنم .. 5 متر هم پوشش بده کافیه![]()
سلام دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنید .
من یه مودم asus am 602 دارم با یه خط adsl از صبا نت که از طریق اون با دسکتاپ وصل میشم به اینترنت .
حالا میخوام با تبلت ( وای فای ) هم به اینترنت وصل بشم با این شرط که نیاز نباشه دسکتاپ رو روشن بکنم .
با این تفاسیر پیشنهاد شما چیه ؟ کم خرج ولی با کیفیت .
چه چیزی بخرم یا جایگزین کنم یا به این مودم اضافه کنم تا نتیجه بگیرم .
برد استفاده از وای فای هم 30 متر و دو طبقه .
ترجیحا از ایسوز باشه چون ازش واقعا راضیم .
آیا همزمان استفاده کردن از اینترنت با دسکتاپ و تبلت در پاسخ شما تاثیری داره ؟ اگه داره تاثیرش چیه ؟
مرسی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)