عزیز بالاتر که گفته شد تو چراغ ترمز وسط بالای شیشه هستش....
یک نقطه سیاه که تابلوئه.....![]()
عزیز بالاتر که گفته شد تو چراغ ترمز وسط بالای شیشه هستش....
یک نقطه سیاه که تابلوئه.....![]()
اون که پیچه![]()
من حرفم رو پس میگیرم. تو این 2 روز که حسابی برف اومده متوجه شدم عملکرد ABS ماشینم خیلی خوبه و واقعا مانع سرخوردن ماشینم شده... هرکی میگه ABS پراید بیخوده، کاملا در اشتباهه.
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
همونه. از شیارش آب میپاشه. کلید برف پاک کن عقب دو مرحله ای یه. هم به سمت بالا هم به سمت پایین، انتهای کلید رو یه خورده بیشتر فشاربده، آبپاش روشن میشه.
پراید معمولی وقتی موتورش خاموشه پدال ترمزش سفت میشه اینم سفتیش در همین حده ولی ترمز میگیره
سلام
منم ديروز تحويل گرفتم موقع ثبت نام گفته بودن 30 روزه ميدن 15 روزه دادن مدلش 89 sx هموني كه خواسته بودمه رنگ ياسيه خوب در اوردن فعلا كه راضيم لاستيك كارخانه چيني بود كه فورا بردم عوض كردم چند تا چيز نمايندگي روش نذاشته بود فندك و مثلث احتياط جعبه ابزار دفترچه راهنما ببينيم كي ميدن
ببخشید میتونم بپرسم پراید 111 چند مدل داره (se sx sl و...)
و این که هر مدلش شامل چیا میشه؟
دوستان، اس ایکس من تولید مرداد89هست. اصلا با هیدرولیک فرمون و abs این مشکلایی که میگین ندارم.خیلی راضیم خدا رو شکر،گوش شیطون کر!تا حالا هم6000تا رفتم
سلام
من هم جدیدا یک 111sx تحویل گرفتم تولیدش برای خردادماه بود خدارو شکر هیچ مشکل فنی نداره
111 خوب روش کار شده فقط ایربگ کم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)