تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 95 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بلی مسلما راهی هست که این صدا رو حذف کنید . چون جناب hasan1974 از پاسخگویی من به کاربران ناراحت هستند می خوام بگذارم ایشون پاسخ شما رو بدند که از وجود ایشون هم استفاده بکنیم .
    آقا پیمان:
    قربونت برم!اگه از دست hasan1974 ناراحتید و می خواهید که به من کمک کنید تو پیغام خصوصی بهم بگید چطور باید اینکار انجام بشه؟(ما اومدیم اینجا یک چیزی یاد بگیریم یا یاد بدیم!)
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    تفاوت b650 با b690 و b 670 در چه چيزي هست ؟ آيا 40 اينچشون در بانه پيدا ميشه ؟ قيمتشون چنده ؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام
    تفاوت b650 با b690 و b 670 در چه چيزي هست ؟ آيا 40 اينچشون در بانه پيدا ميشه ؟ قيمتشون چنده ؟
    b650 با b690 هيچ فرقي ندارن و يكي هستن ... توي ايران سام سرويس به b650 ميگه b690 چون دلش ميخواد ...
    b670 هم كه يه چيز ديگه هست ...
    اقا من همين 650 رو دارم 32 اينچ ... حرف نداره ... خيلي راضيم ...از بانه هم خريدم ...40 اينچش هم 1050000 هست ... اگه خواستي بگو تا بگم از كجا ...

4. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    در مورد تفاوت b650 و b690 که بارها تو این تاپیک صحبت شده ، b650 مدل اروپایی و دیگری مدل آسیایی هست و تفاوتشون در تیونر دیجیتالیه که مدل اروپاییش داره ولی b670 کلا یک پنل متفاوت از اوناست و به طور کلی میشه این تفاوتهارو براشون در نظر گرفت
    1-تفاوت ظاهری :

[
    b670

b690

2- ال سی دی b690 کنتراست 100000 ولی b670 کنتراست 80000 داره
    3- ال سی دی b690 دارای قابلیت پخش انواع فرمتهای فیلم ار روی usb هست ولی b670 فقط عکس و موسیقی رو پخش میکنه
    4- ال سی دی b690 یک گیگا بایت حافظه داخلی یا همان کتابخانه موضوعی داره
    Last edited by dario2; 08-05-2010 at 01:09.

6. 2 کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اين مانيتور فقط چپ و راست ميشه ؟؟؟؟ بالا پايين نميشه ؟؟؟؟
    در مورد تنظيمات تصوير چي ؟؟؟؟
    چه جوري تنظيم كنم كه كيفيت خوبي داشته باشه ؟؟؟
    واسه تنظيم كيفيت چيزي هست كه دست خودته ولي اگر سرچ كني calibration b650 نتايج خيلي وسيع و جالبي دستت مياد
    بخصوص از تو فورمهاي زير
    avforum
    avsforum

فقط بدون كه تصوريت خيلي فرق خواهد كرد اگه روي اين بحث كاليبراسيون كار كني(چيزي كه اينجا هيچ اثري ازش نيست)
    Last edited by alizali; 08-05-2010 at 06:43.

8. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آیا راهی هست که بوق روی اعصاب هنگام روشن کردن بی 690 را خاموش و غیر فعال کرد؟سر ظهر ها رو اعصابه!
    من که چیزی تو منو هاش پیدا نکردم!
    به نظرم بهتره اين دوستاني كه با هم دعوا دارن را بندازيم بيرون تا تاپيك برگرده به حالت قبل

دوست عزير تو تنظيمات خود تلويزيون يه قسمتي هست كه ميشه اين صدا از خاموش - كم - متوسط و يا زياد تغيير داد و تو منوي خود tv هست و نه منوي مخفي و مسيرش هم
    in the Setup Menu - Melody

10. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اسم صلی B670 چیه؟ تو بانه پیدا میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آیا راهی هست که بوق روی اعصاب هنگام روشن کردن بی 690 را خاموش و غیر فعال کرد؟سر ظهر ها رو اعصابه!

خب تو منو برو و صداي ملودي را آف كن. همين.

13. این کاربر از aab_09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان یکی بهم کمک کنه من وارد منو مخفی شدم چیز خاصی را دستکاری نکردم یک دفه تلوزیون ریست شد حالا گزینه زبا که غیر فعال شده هیچ رسیورم هم به ورودی av وصله اما هیچ تصویر یا صدایی دریافت نمیکنم
    صد بار تو این تاپیکا گفتند اگر وارد نیستید وارد منو مخفی نشید اصلا. بازم گوش نمی کنید!
    اگر گارانتی داره که زنگ بزن گارانتی بیاند برات ریست فکتوری کنن. اگر نه هم خودت این کار رو بکن شاید درست شه اگر تنظیمات خاصی رو تغییر نداده باشی

---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------

سلام
    البته هنوز نخریدم ولی فروشنده گفت این مدل بلوتوث هم دارد و خواستم بدونم یعنی چی چکاری بیشتر انجام میدهد یعنی مثلا از طریق کاتمپیوتر هم میشود بلوتوث کرد با این تلویزیون
    میشود بیشتر راهنمائی کنید چکار میکند
    ممنون
    نه عزیز بلوتوث نداره منظورش وایرلس هست که با اون می تونی با دستگاه هایی که قابلیت ارتباط وایرلس دارن ارتباط داشته باشی و مثلا فیلم رو از یه هارد وایرلس بخونی یا شبکه رو از طریق وایرلس استفاده کنی.
    البته شاید ماژولش رو توی مدلهای جدید اضافه کرده باشند. برو به فروشنده بگو بهت نشون بده چجوری بلوتوثش کار می کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    آقا ببخشید سوال دیگری دارم ----- استرانگ 4652 دارم و از همون کابل های قدیم داره حالا برای استفاده در این b690 آیا باید حتما ----- را عوض کنم مثلا کانالهای ایرانی خارج از کشور و اروپا کیفیتشون با ----- های معمولی که کابل HDMI ندارند چگونه است البته برای کانالهای hd نمیخواهم همین کانالهای معمولی
    هیلی ممنون
    اولا که الان کانالهی کیفیت hd خیلی کمه و full hd هم که اصلا نگرد نیست گشتم نبود (جز یکی دو تا)!
    بله همونطور که دوستمون گفت اگر کابل hdmi وصل کنی کیفیت بهتر می شه ولی باید برای اون یه ----- hd هم بگیری که قیمت یه چیز به درد بخورش 200 تا 300 تومنه. پس اصلا ارزش نداره که بری یه ----- hd بخری که بخوای باش کانالهی معمولی ماهواره رو ببینی. الان از بین کانالهای ایرانی pmc بهترین کیفیت رو داره برو ببین اونو با کابل معمولی چجوری می بینی اگر راضی کننده بود بیخودی خرج hd نکن. من که مشکلی با کابل معمولی ندارم.

آخ گفتی منم دیشب نصفه شب یهو تلوزیونو روشن کردم بد جوری ضایع شد! همه بیدار شدند! همونطور که دوستان گفتند برو تو منوها قسمت ملودی خاموشش کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •