بله ولی هنوز یه کرک درست حسابی که بشه با خیال راحت بازی کرد نیست ...ولی پیشنهاد میکنم بگیری چون خیلی بازیه زیباییه ..کرکم پیدا میشه بلاخره
بله ولی هنوز یه کرک درست حسابی که بشه با خیال راحت بازی کرد نیست ...ولی پیشنهاد میکنم بگیری چون خیلی بازیه زیباییه ..کرکم پیدا میشه بلاخره
بچه ها این کرک آخری که رفیقمون گذاشته ، مشکل باز نشدن در دوم رو حل می کنه ؟!
من در اول رو رد کردم و دوباره بعد از یک ساعت بازی به یک دری می رسم که دوباره باز نمی شه !!
سلام
بهترین و سالم ترین کرک رو لطف کنید بزارید . ما هم دانلود کنیم.
آقا من یه جای دیگه گیر کردم!!! فکر کنم باز گیر کرک رو داره!!!
میری توی یه سالنی که به نظر میرسه یه جور ساعت ه!! و داره میچرخه وقتی میری میچرخی از کنار دیوار میری و میپری یه اهرم رو باز میکنی اون شبه ساعت که میچرخه از کار می افته و یه سری فواره آب میاد بیرون! دمو نشون میده که اون سمت یه استوانه از توی کف سکو میاد بالا و هم سطح میشه!!! میپری و فواره ها رو می گیری و میری اما اونجا هیچ کاری نمیکنه!!!
:((
![]()
![]()
![]()
Last edited by server231; 29-06-2010 at 15:09. دليل: ارسال عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک دوم SKIDROW سالمه و بازی دیگه هیچ باگی نخواهد داشت. دوستانی که هنوز مشکل دارن به خاطر این هست که حتما باید بازی رو Uninstall کنند و بعد دوباره Reinstall کنند و کرک جدیدو کپی کنند و savegame های قبلی هم دیگه کار نخواهد کرد. این متنی که بالا قرار دادم بیانیه جدید گروه SKIDROW هست برای کسانی که هنوز باگ door timing اونها حل نشده.
Last edited by nimooli; 29-06-2010 at 14:38.
با سلام
من نسخه های قبلیشو بازی کرده بودم....
این نسخه را هم گرفتم و رفتم جلو (خیلی هم رفتم جلو).ولی دیگه خیلی سختش کرده بودن و بعضی جاها باید هم زمان با کلیدهای جهت دار و ALT وCTRL را (وس هم به کنار) با هم میگرفتیم و میزدیم و یا یکی در میون....که دیگه اعصابم را داغون کرد.علتش هم این بود که کار با صفحه کلید مشکله و نمیدونم چرا طراح های بازی به این مورد توجهی نمیکنن (دست را بد جور خسته میکنه )!!!!!!!!ضمن این که صحنه های تکراری و نبرد های تکراری ،غول های زیاد و مثل هم ،خر تو خر شدن وقتی که غول از یه طرف میزنه و کلی اسکلت میریزن سرت هم یه طرف...از همه بدتر این که فقط یه شمشیر برای دفاع داری و اسلحه های دیگه مثل گرز یا نیزه یا چیز دیگه نداری(گرچه نیروی ماورایی هم داشته باشی که البته برای دستیابی به اون نیروها باید کلی از این اسکلت ها بکشی) و (بعد از یکی دو درگیری که خیلی حال میده)حسابی بازی یکنواخت میشه...اگرچه بازی زیبایی های خاص خودش را داره و جدا تصاویرش جذاب و جالبه ولی مشکلات خاص خودش را هم داره.
یه مشکل دیگه هم داره و اون هم این که بعضی جاها امکان دید ۳۶۰ درجه سلب میشه و نمیشه دور و برت را خوب ببینی.که اینم اعصاب خورد کنه.تازه این ها به شرط اینه که در تنظیمات گرافیکی بالا ،بازی را اجرا کنی واگه سیستمت جواب نده که دیگه واویلا.......!!!!!
من که آب روغن قاطی کردم و بازی را پاک کردم.الان هم فقط دنبال بازی مافیا ۲ هستم....امیدوارم هر چه زودتر بیاد تو بازار.
مرسی از کرکی که گذاشتین ... من فعلاً همون کرک قبلی رو دارم ... و اصلاً هم حسش نیست که بخوام 6 گیگو پاک کنم باز نصب کنم ... پس با همون ترینر میرم ببینیم چی میشه ... دوستان گفتن که رد میشه ... خدا کنه ...![]()
دوستان من رسیدم به یه مجسمه که میگه باید با Power Attack بهش ضربه بزنم تا بشکنه و امتیاز بگیرم، ولی تا اینجا که همچین چیزی بهم نداده!
کسی میدونه منظورش چیه؟
کلیک چپ رو بزن و نگه دار. پرنس نیروش رو جمع میکنه و شمشیرش زرد میشه بعد ول کن مجسمه میشکنه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)