تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 66 اولاول ... 13535960616263646566 آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پنل 690 دارای فن آوری DLNA هست
    DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن می‌شود "اتحادیه شبکه زندگی دیجیتالی". DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده می‌شود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانه‌ای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید به صورت بی سیم. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق wirless می‌توانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.

برخی از نرم‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

ArcSoft TotalMedia 3.5

CyberLink Media Server 2

PlayON from MediaMall

TVMOBiLi - A free DLNA/UPnP Media Server for Windows 7 , Mac OS/X and Linux

Windows Media Player 12

برخی از سخت‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

Sony Roomlink devices

Hewlett Packard Media Vault home servers

Mobile Phones: Omina Hd samsung ....

اتفاقا چند وقت پیش با گوشی omina hd که دارای فن آوری DLNA هست به صورت بی سیم وصل شدم به پنل و کنترل گوشی رو از پنل بر عهده داشتم و همچنین فایل hd 720 رو بدون هیچ مشکل و تاخیری راحت تو پنل دیدم !

امکان شبکه شدن پنل 690 به صورت سنتی هم هست,در این صورت شما نیاز به یک کابل شبکه معمولی دارید و نیاز مبرم به داشتن کارت شبکه onboard و غیر onboard هم فرقی نمیکنه تریجا کارت شبکه باشه,کابل رو یه سر به کارت شبکه متصل می کنی و سر دیگه رو به پنل,برنامه SAMSUNG PC Share Manager یرو دانلود یا از سی دی موجود در پک نصب کرده و رنج ip در پنل و سیستم رو مشخص می کنید و در انتخا conect میزنید .وقتی پنل با سیستم متصل شد شما می توانید فایل های موجود کل در هارد سیستم اعم از عکس موزیک و حتی فایل های 1080p full hd رو share کنید و در پنل مشاهده کنید همچنین کنترل فایل ها رو با ریموت کنترل پنل بر عهده می گیریند.

امیر جان واقعا باید بهت آفرین گفت با این مطلبی که گذاشتی
    من در مورد این قضیه فکر میکنم همه جا و از همه کس سوال کردم بغیر از شما که آخرش جواب رو از شما گرفتم.
    شاید باور نکنی ولی حتی از نمایندگی ها هم این مساله رو سوال کردم کاملا مطمئنم که اطلاعی نداشتند و یارو که مونده بود چی بگه میگفت که نه بابا این امکانات در ایران کارایی نداره
    حالا هرچی بهش میگفتم که شما کلی رو این امکانش تبلیغ میکنید اونوقت میگید کارایی نداره گوشش بدهکار نبود. اینو از چندین نمایندگی سوال کردم و تقریبا همه یک پاسخ رو میدادند.
    جا داره که اینو به افتخارت بزنیم بالا
    امیرجان شما 650 داری یا 690؟ آیا مشکل 650 با زیرنویس و تلتکست فارسی با آپدیت حل میشه؟
    میشه لطف کنی و بگی به نظر خودت بین b650 و ال ای دی 7000 و ال سی دی ال جی sl800 کدوم یکی بهتره؟
    من دقیقا دنبال یک همچین امکانی در ال سی دی ها بودم (ارتباط با کامپیوتر بصورت بی سیم) در ال جی بلوتوث موجوده که شنیدم فقط برای mp3 و عکس میشه ازش استفاده کرد.
    آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟ یعنی نمیشه فیلم رو باهاش تماشا کرد؟
    یک سوال از روی کنجکاوی چون فرصت نکردم فضولی کنم!!! وقتی روی صفحه ال سی دی دست میکشم رد انگشتم میافته و تا یکی دو ثانیه مشخصه و یک جورایی حالت نرم داره
    حالا سوالم اینه که در مورد ال ای دی هم همینطوره؟ یا مثل G10 پاناسونیک سفت و حالت شیشه ای داره؟
    شرمنده که سوالاتم زیاد شد ولی تا بحال تنها کسی رو متوجه شدم اشراف کاملی به این قضایا داره شمایید. بنابراین ممنون میشم جواب وسالاتم رو بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض پلاسما 42g10

دوست عزیز اصلا شک نکن به نظر من پاناسونیک 42g10 تو رده خودش بی رقیبه من به تازگی یکیش رو خریده ام وفوق العاده ازش راضیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    بلاخره بعد از تحقیقات فراوان و استفاده از مطالب خوب این سایت و نظرات همه دوستان و اساتید ( اقا مهدی و امیرخان ) تصمیم به خرید b690 گرفتم البته خیلی دوست داشتم که g10 بخرم ولی توضیحات اقا مهدی مبنی بر دست نگهداشتن بر خرید و همچنین مطالب خیلی خوب ایشان راجب به hdtv های سال 2010 پاناسونیک که در انها از تکنولوژی کامل پایونیر استفاده شده ، فعلا خرید g10 را متوقف کردم تا در اینده یک فروند g25 یا vtr بخرم . سینما خانگی سامسونگ را نخریدم و تصمیم دارم که پایونیر 787 بخرم .
    به قول کاربر pmax وقتی از crt به lcd منتقل میشی میخواهی همون روز اول ببری و اونو بفروشی ولی به مرور بهتر میشه .
    تلویزیون ایران را از ----t و با کابل hdmi ، دایو که 35000 تومان خریدم به تلو یزیون وصل کردم کیفیت خوبه ولی تو تماشای فوتبال ادم از خریدش پشیمون میشه چون تصویر بده و همش تو نماهای دور ، دور ادمها شبح یا اغتشاش و یا اعوجاج دیده میشه که اعصاب خرد کن است ولی تو نماهای نزدیک خیلی خوبه ، کلی هم موشن پلاس و دستکاری کردم و فیلم مود را هم خاموش و روشن کردم تغییر انچنانی نمی کنه فقط وقتی موشن پلاس را روی حالت smooth میذاری تصاویر خیلی مصنوعی میشه . این از فوتبال بعدازظهر ، سریال سالهای مشروطه با کیفیت خیلی خوبی پخش میشد ولی تو حرکت سریع دوربین روی شخصیتهای فیلم ادم سر درد میگیره ، میرسیم به سریال در چشم باد ، با کیفیت بسیار بالا پخش شد مخصوصا در نماهای کلوزاپ تصاویر بسیار زیبایی نشان می داد کنتراست بالا ، مشکی خیلی خوب ، زاویه دید خیلی خوب ، رنگهای شاداب ، صدای عالی ، usb قوی از مشخصات بارز این تی وی است ولی تو تصاویر سریع جالب نیست .
    زیر نویس شبکه خبر خوبه و لرزش زیرنویس های ریز از فاصاله نیم تا 1 متری قابل رویت است ولی فواصل بالاتر اینطور نیست . در مورد کانالهای دیگر مثلا لوگوهای شبکه های استانی و لوگوی خبر و titlle هایی که در شبکه سوم زیر صفحه و برای معرفی نفر صحبت کننده میاد ، دور انها شبح یا اعوجاج است که در نماهای روشن بیشر به چشم میاد .
    یک نکته مهم وقتی کانالهای ایران را مستقیما و بدون ----t میگیرم زیر نویس شبکه خبر بدون لرزش و لوگوی ان دارای اعوجاج خیلی کمی است و همینطور برای titlle های دیگر شبکه ها .
    در کل تی وی خیلی خوبی است شاید برای فوتبال و ... پلاسما بهتر باشه دوستانی که پلاسما دارن بفرمایند که این مشکلات را دارن یا نه . شایر هم تنظیماتی داره که وضع خیلی بهتر میکنه منتظر راهنمایی دوستان و اساتید ( امیر خان و اقا مهدی ) هستم .
    در مورد تله تکس ، نصاب رفت تو منو مخفی و بعضی جاها را فارسی کرد ولی هنوز کامل فارسی نیست و مشکلاتی داره قرار وقتی از سام سرویس برای اطمینان از نصب درست زنگ زدند این مورد را بگم .
    ببخشید خیلی حرف زدم امیدوارم که مفید بوده باشه .
    Last edited by hrezaei; 20-02-2010 at 16:07.

4. 4 کاربر از hrezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    بلاخره بعد از تحقیقات فراوان و استفاده از مطالب خوب این سایت و نظرات همه دوستان و اساتید ( اقا مهدی و امیرخان ) تصمیم به خرید b690 گرفتم البته خیلی دوست داشتم که g10 بخرم ولی توضیحات اقا مهدی مبنی بر دست نگهداشتن بر خرید و همچنین مطالب خیلی خوب ایشان راجب به hdtv های سال 2010 پاناسونیک که در انها از تکنولوژی کامل پایونیر استفاده شده ، فعلا خرید g10 را متوقف کردم تا در اینده یک فروند g25 یا vtr بخرم . سینما خانگی سامسونگ را نخریدم و تصمیم دارم که پایونیر 787 بخرم .
    به قول کاربر pmax وقتی از crt به lcd منتقل میشی میخواهی همون روز اول ببری و اونو بفروشی ولی به مرور بهتر میشه .
    تلویزیون ایران را از ----t و با کابل hdmi ، دایو که 35000 تومان خریدم به تلو یزیون وصل کردم کیفیت خوبه ولی تو تماشای فوتبال ادم از خریدش پشیمون میشه چون تصویر بده و همش تو نماهای دور ، دور ادمها شبح یا اغتشاش و یا اعوجاج دیده میشه که اعصاب خرد کن است ولی تو نماهای نزدیک خیلی خوبه ، کلی هم موشن پلاس و دستکاری کردم و فیلم مود را هم خاموش و روشن کردم تغییر انچنانی نمی کنه فقط وقتی موشن پلاس را روی حالت smooth میذاری تصاویر خیلی مصنوعی میشه . این از فوتبال بعدازظهر ، سریال سالهای مشروطه با کیفیت خیلی خوبی پخش میشد ولی تو حرکت سریع دوربین روی شخصیتهای فیلم ادم سر درد میگیره ، میرسیم به سریال در چشم باد ، با کیفیت بسیار بالا پخش شد مخصوصا در نماهای کلوزاپ تصاویر بسیار زیبایی نشان می داد کنتراست بالا ، مشکی خیلی خوب ، زاویه دید خیلی خوب ، رنگهای شاداب ، صدای عالی ، usb قوی از مشخصات بارز این تی وی است ولی تو تصاویر سریع جالب نیست .
    زیر نویس شبکه خبر خوبه و لرزش زیرنویس های ریز از فاصاله نیم تا 1 متری قابل رویت است ولی فواصل بالاتر اینطور نیست . در مورد کانالهای دیگر مثلا لوگوهای شبکه های استانی و لوگوی خبر و titlle هایی که در شبکه سوم زیر صفحه و برای معرفی نفر صحبت کننده میاد ، دور انها شبح یا اعوجاج است که در نماهای روشن بیشر به چشم میاد .
    یک نکته مهم وقتی کانالهای ایران را مستقیما و بدون ----t میگیرم زیر نویس شبکه خبر بدون لرزش و لوگوی ان دارای اعوجاج خیلی کمی است و همینطور برای titlle های دیگر شبکه ها .
    در کل تی وی خیلی خوبی است شاید برای فوتبال و ... پلاسما بهتر باشه دوستانی که پلاسما دارن بفرمایند که این مشکلات را دارن یا نه . شایر هم تنظیماتی داره که وضع خیلی بهتر میکنه منتظر راهنمایی دوستان و اساتید ( امیر خان و اقا مهدی ) هستم .
    در مورد تله تکس ، نصاب رفت تو منو مخفی و بعضی جاها را فارسی کرد ولی هنوز کامل فارسی نیست و مشکلاتی داره قرار وقتی از سام سرویس برای اطمینان از نصب درست زنگ زدند این مورد را بگم .
    سلام..دوست من لطفا مدل ----T رو که گرفتی بگو ..اخه من میخوام برای جی 10 یکی بخرم!!!!!!!

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک دونه عکس از جی 10 میزارم...تصویر با انتن معمولی گرفته شده!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by abbas_p; 20-02-2010 at 18:16. دليل: اخر ما این SPOILER رو یاد نگرفتیم..بیخالش تو کد میزارم:31:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم همین سوال رو دارم و البته قیمتی که فرمودید مربوط به دستگاه به همراه کابل اچ دی بود یا فقط قیمت کابل 35 تومنه؟
    این منوی مخفی رو چطور وارد میشن؟ کد مخصوص داره یا با دستگاه خاصی وارد میشن؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

شما استاد مایی ولی :
    پس چرا در صحنه های معمولی که به غیر از سیاهی، رنگ های دیگه مثل سفیدی یا رنگ های دیگه هم هست، سیاهی ها رو خوب نشون میده (یا بهتر بگم مشکل به سرمه ای میل کردن رو نداره دیگه). مگه در این صحنه ها هم نباید به قول خودتون: نور های اون قسمت سیاهی رنگ رو دفع کنه؟
    یا مثلا چرا در صحنه هایی که تیتراز فیلم رو می نویسه (که پس زمینه تماما به غیر از نوشته ها تاریک هست) باز هم اون مشکل رو نداره. چون طبق حرف خودتون :

پس چرا در یک صحنه تمام تاریک مشکل داره و در یک صحنه دیگه (تیتراژ) مشکل نداره؟

یه مثال بزنم : دیروز داشتم press tv میدیم، چند نکته کاملا مشخص بود :
    - توی یه قسمت، شبکه داشت با تیتراز ساخت دست خودش شبکه رو معرفی و تبلیغ می کرد، توی این قسمت کیفیت شبکه انقدر بالا بود که فکر نمی کردی این یه شبکه sd با حداکثر سورس 576p هست. یه قسمتش نصویر کاملا سیاه شد و کم کم روشن شد (خورشید طلوع کرد خیر سرشون) ولی هیچ وقت مشکل سرمه ای بودن رو نداشت
    - توی قسمت بعدش اعلام کرد که پاکستان بمب گذاری شده و اینا... (چه خبر غیر منتظره ای ). تصویر توی شب فیلم برداری شده بود و از شبکه ملی پاکستان با سورس بدش ضبط شده بود (در حالی که سورس پرس تیوی هنوز همون 576*720 بود) ولی سیاهی ها شدیدا به سرمه ای می خورد
    - خبر بعدیش درباره سرما توی لهستان بود که از تصاویرش از شبکه های اروپایی (که وضعیت خیلی بهتری از شبکه ی پاکستان دارن) ضبط شده بود. خوشبختانه در یه شات لهستان رو در شب نشون داد که تقریبا با تاریکی شب پاکستان برابر بود، ولی اون وضعیت سرمه ای بودن خیلی کمتر دیده میشد (البته هنوز یه کمی وجود داشت ولی خدایی خیلی کمتر ازخبر پاکستان بود)
    توی هر 3 قسمت، سورس پرس تی وی همون 576*720 بود ولی خیلی کیفیت ها با هم فرق داشتن یعنی به سورس شبکه ای که خبر ها ازشون ضبط شده بود ربط داشت.
    می خوام بگم توی قسمت اول که تیتراژ دست ساز پخش شد، تیتراژ مثل trailer های بازی ها، بهترین گرافیک رو داشت. ولی مثلا فلان فیلم divx که شات ها تاریک زیادی داره هزار بار rip میشه تا بدست ما میرسه تا جایی که من خودم سیاهی های بعضی هاشون رو توی تلویوزیون های لامپی هم سرمه ای دیدم

چقدر حرف زدم..... در کل نمی خوام مشکل بی690 توی بیش از حد سرمه نشون دادن سیاهی ها رو نقض کنم

البته منظور من از تست روی تصاویر sd اپسکیلش نبود. منظورم این بود که چه مقدار از این مشکل به سرمه ای میل کردن به خاطر سورس SD بودن پیش میاد. کاری به اپسکیل ندارم

گرچه بماند که تست پنل روی این سورس ها (720 و 1080) یه طور هایی گول زدن خودمون هست. منظورم همه نوع تستی هست. چون چه بخوایم چه نخوایم 95 درصد سورس هامون sd هستن. حالا کاری ندارم کدوم پنل چند درصد بهتره. فعلا بحثمون روی سیاهی هست.
    شما که هردو پنل رو دارین اگه زحمت بکشین یه تست سیاهی با سورسی که عمومیت بیشتری داره، مثلا divx که عمومشون با رزولیشن 272*640 (wide) هستن بذارید خیلی خوب میشد.

ممنون. منتظریم
    شما چشم مایی لطف داری

شما کدوم تیتراژ رو دیدین همچین مشکلی وجود نداشته ؟ من هر تیتراژ یا پس زمینه ای که 70 80 درصد شامل رنگ های تیره بود دیدم مشکی کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا کرده بود,تو هر سورس اعم از hd و sd
    احتمال میدم چون معیاری واس سنجش نداشتین چشمتون عادت کرده

ببین تو نماهای ادغامی رنگ های تیره و روشن مشکی این پنل به خصوص, هیچ مشکلی نداره,مشکل اساسی این پنل تو نشون دادن دقیق رنگ مشکی تو نماهای تیره هستش. تو نماهای کامپلکس(نماهای روشن و تیره با هم) مشکی با مقادر متعادل با رنگ های روشن یا کمتر از اون هست,پیکسل های ال سی دی در نماهای با بیشترین رنگ تیره عملیات کامل بلوک رو نمی تونن انجام بدن اما رو نماهای روشن که مشکی کمتر هست مشکلی از این بابت ندارن .

لازم به ذکر می دونم بگم مشکی این پنل رو میتوان عمیق ترین مشکی تو پنل های ال سی دی یا بک لایت led ها موجود در حال حاظر در ایران دید,همچنین از دید مراجعی مانند avs مشکی این پنل برای یک ال سی دی در سطح مطلوبی قرار داره و نسبت به پنل های دیگه نتایج بهتری کسب کرده به هر حال سوق پیدا کردن مشکی به سرمه ای در نماهای تیره قابل دید هست و نمیشه منکر این قضیه بود.

پنل جی 10 در تصاویر با سورس sd مشکیش بیش از حد نرمال افت پیدا میکنه و به سمت مشکی بور در نماهای تیره سوق پیدا میکنه که این بر می گرده به سیاست های مسخره پاناسونیک برای سورس های sd همانند مشکل upscaling برای اینگونه سورس ها,در تصاویر hd بارتولید مشکی این پنل در سطح خیلی خوبی هستش و مشکلی از بابت خطا در نشون دادن رنگ بلک در نماهای تیره در سورس hd مانند 690 نداره.

امیر جان واقعا باید بهت آفرین گفت با این مطلبی که گذاشتی
    من در مورد این قضیه فکر میکنم همه جا و از همه کس سوال کردم بغیر از شما که آخرش جواب رو از شما گرفتم.
    شاید باور نکنی ولی حتی از نمایندگی ها هم این مساله رو سوال کردم کاملا مطمئنم که اطلاعی نداشتند و یارو که مونده بود چی بگه میگفت که نه بابا این امکانات در ایران کارایی نداره
    حالا هرچی بهش میگفتم که شما کلی رو این امکانش تبلیغ میکنید اونوقت میگید کارایی نداره گوشش بدهکار نبود. اینو از چندین نمایندگی سوال کردم و تقریبا همه یک پاسخ رو میدادند.
    جا داره که اینو به افتخارت بزنیم بالا
    امیرجان شما 650 داری یا 690؟ آیا مشکل 650 با زیرنویس و تلتکست فارسی با آپدیت حل میشه؟
    میشه لطف کنی و بگی به نظر خودت بین b650 و ال ای دی 7000 و ال سی دی ال جی sl800 کدوم یکی بهتره؟
    من دقیقا دنبال یک همچین امکانی در ال سی دی ها بودم (ارتباط با کامپیوتر بصورت بی سیم) در ال جی بلوتوث موجوده که شنیدم فقط برای mp3 و عکس میشه ازش استفاده کرد.
    آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟ یعنی نمیشه فیلم رو باهاش تماشا کرد؟
    یک سوال از روی کنجکاوی چون فرصت نکردم فضولی کنم!!! وقتی روی صفحه ال سی دی دست میکشم رد انگشتم میافته و تا یکی دو ثانیه مشخصه و یک جورایی حالت نرم داره
    حالا سوالم اینه که در مورد ال ای دی هم همینطوره؟ یا مثل G10 پاناسونیک سفت و حالت شیشه ای داره؟
    شرمنده که سوالاتم زیاد شد ولی تا بحال تنها کسی رو متوجه شدم اشراف کاملی به این قضایا داره شمایید. بنابراین ممنون میشم جواب وسالاتم رو بدید.
    arash_2006 is online now گزارش تخلف Reply With Quote
    پاناسونیک برای ریجن های آسیایی جی 10 محافظی بر روی پنل قرار داده که این پنل رو برابر ضربات ناخواسته مقاوم تر میکنه و در عوضش به دلیل گذاشتن این قابلیت آنتی رفلکتور رو از ریجن های آسیایی حذف کرده!,به نظر من از لحاظ مقاوت این پنل در سطح خوبی هستش اما از لحاظ کیفیت ساخت چندان چنگی به دل نمیزنه .

و اما 690 کیفیت ساختش بر خلاف جی 10 در سطح بسیار مطلوبی هستش,به دلیل استفاده از کریستال نشکن دور تا دور پنل از لحاظ مقاومت بدنه در سطح خوبی هست اما خود شیشه پنل نسبت به جی 10 مقاومت کمتری داره .

همچنین شما با dlna می تونین فایل رو بدون هیچ گونه تاخیری فرستاده و تماشا کنین.

با سلام به همه دوستان
    مبارک باشه داداش عزیز پیکسل های پنل واست همیشه روشن بمونه

پنل 690 بعد کالیبره تصویر به مراتب بهتری نسبت به تظنیمات دیفالت اولیه داره,سعی میکنم ضرف امروز و فردا از پنل عکس بگیرم به همراه کالیبره پیشنهادی پستی رو ارسال کنم.

بهترین تنظیمات ترموشن برای پنل 690 این هست

100hrtz motion plus

Custom

Blur 10
    Judder 5

گذاشتن بر روی smooth یا همون اتوماتیک باعث میشه پنل در بعضی از حرکات تشخیص نادرست بده و عوارضی ایجاد کنه, این تنظیم به نظر من بهترین تنظمیات برای ترومشن برای کلیه صحنه های اعم از ورزشی,گیم و...هست و تاثیر مثبتش نسبت به مد های پشش فرض مملوس هست,همچنین 24p و کلیه حالت های سینمایی و مد های مرتبط از این دست رو جز digital nr همه رو off کنید.
    Last edited by Ami R 940; 20-02-2010 at 20:26.

9. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نکته مهم قبل از خرید !
    بیاد داشته باشید موقه خرید اجناس بدون گارانتی حتما" حتما" باید پیکسلها تست شود
    یه سری عکس رنگی واسه تست میزارم با دقت تمام به رنگها خیره شوید بغیر از رنگ که گذاشتید کوچیکترین خط یا نقطه دیده نشود اگه شد پیکسل سوزونده نباید بگیریدش
    در کنارش بزارید اندازه نیم ساعت روشن بمونه اگه مشکلی داشته باشه خودشو نشون بده
    دور ال سی دی رو حتما" با دقت نگاه کنید ضربه نخورده باشه چون از اونور مرز ال سی دی هارو با الاغ - قاتر - اسب میارن احتمال داره جای افتاده باشه از دستشون

دانلود تست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pesar_tanha; 21-02-2010 at 00:27.

11. 4 کاربر از pesar_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درود
    اقا اين روش روي پلاسما هم قابل اجراست ؟ يعني با نمايش انها در پلاسما هم مي توان پيكسل سوخته را تشخيص داد چون من تو همين هفته مي خواهم يم g10 بدون گارانتي بخرم راستي الان g10 اصل مال سنگاپور هست يا هنوز ژاپن هست اگر ممكنه يك مشخصات كلي از تشخيص اصل و تقلبي اين پنل قرار ديد
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی و تبریک امیرخان
    مدل ----t من provision است ، قیمت کابل فقط 35000 تومان است ، قیمت دستگاه 110000 .
    منو مخفی هم اینطور وارد میشن البته باید خیلی مواظب باشی که تغییرات ندی که پنل تعطیل میشه . وارد نشی بهتره .
    این کلیدها را پشت سرهم میزنی
    info -- menu -- mute -- power
    امیر خان تو صفحه اول منو مخفی یه دونه تاریخ است که نوشته 2009/7/02 این اخرین ورژن فریم ویر است یا باید اپدیت بشه . تو سایت ساوسونگ مالزی یه ورژن 2010 هم است درست میگم .تو برگه فروش تی وی هم همین تاریخ و نوشته . اینا هم نرم افزاری اپدیت میشن هم سخت افزاری ؟
    یه جا تو منو مخفی است که 24p نوشته و off است اون چیه ؟
    دیشب با فوتبال ارسنال و ساندرلند خیلی حال کردم چون تصویر ارسالی خیلی کیفیت بالا بود .
    باز هم ممنون از دوستان
    Last edited by hrezaei; 21-02-2010 at 08:15.

14. این کاربر از hrezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •