بحث از نرم افزار و بازی رسید به سخت افزار و ...
آقایون Memory Size ( همون که می گید "گرافیک من 1 گیگــه 2 گیگــه 3 گیگــه !!" ) جزو آخرین معیارها
برای سنجش قدرت کارت گرافیکه ! انقدر نگید گرافیک من اینقدره، اونقدره !
بحث از نرم افزار و بازی رسید به سخت افزار و ...
آقایون Memory Size ( همون که می گید "گرافیک من 1 گیگــه 2 گیگــه 3 گیگــه !!" ) جزو آخرین معیارها
برای سنجش قدرت کارت گرافیکه ! انقدر نگید گرافیک من اینقدره، اونقدره !
بابا راست می گه دیگه من اگه همه گرافیک و رم و مادر بود و کل سیستم رو هم بفروشم هم نمی تونم این رو بخرم !!! باید از کلیه هام مایه بزارم ...قیمت یه کلیه سالم برای یه بدن ورزشکار چنده الان تو بازار !!!!!!!!!!!!!!!!اگه هرچی Main و Ram و VGA با هم کراس کنید فک نکم گرافیک به چهار گیگ برسه.
.................................................. .................................................. ........
پس این چی هست :
XFX Radeon HD 5970 BLACK 4GB
..
به اندازه ی یک 8400gsبابا راست می گه دیگه من اگه همه گرافیک و رم و مادر بود و کل سیستم رو هم بفروشم هم نمی تونم این رو بخرم !!! باید از کلیه هام مایه بزارم ...قیمت یه کلیه سالم برای یه بدن ورزشکار چنده الان تو بازار !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
به کارت من توهین نکنا؟؟؟!!!به اندازه ی یک 8400gs![]()
به خدا قسم COD 7 رو با نهایت جزئیات (بدون AA و V Synce البته!!!) تمومش کردم با FPS 15-20 میخوای باور بشه میخوای نشه!!!!
مثل این که گرافیک از نون شب واجب تر شد. (شد یا شود)
MAXIMUM CASH = MAXIMUM GAME
من که حسابی رو سیستمم حساب باز کردم، امیدوارم کم نیارم که خیلی حال گیریه....
![]()
دوستان خواهش می کنم واسه یک بازی اینقدر خسارت به جیبتون نزنید!: دی
من که یه 8800gt xfx دارم و تا الان تمام بازیها رو با جزییات قابل قبول اجرا میکنم و حالا حالا هم نمیخام واسه AA و رزولوشن پول زبون بسته رو خرج کنم
مهم اینه که بازی رو اجرا کنیم و از ګیم پلی لذت ببرم حالا ګرافیک HIGH نباشه چی میشه مثلا!!!!!؟
این به قطر هم توی کیس من جا نمیشه![]()
ماشالا همه سره این بازی فعال شدن ! چند صفحه هست فقط در مورد گرافیک و سیستم و ارتقا و میکشه یا نمیکشه و ... بحث میشه !
بعد بنده میام حرفی میزنم بعضی دوستان ناراحت میشن که چرا اینطوری میگی و ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)