تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 123 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من بیشتر این قسمت که باید بفهمم که کدوم خط رو x فرض کنم واون یکی رو y موندم . این رو چجوری باید فهمید . من الان تو زیاد تست هایی که میبینم اون خطی که چسبیده به زاویه ی الفا رو cos گرفته . تو همه ی مسئله ها باید این کار رو کرد یعنی خطی که چسبیده به زاویه ی الفا رو cos گرفت و اون یکی رو sin ؟
    درسته به شرطی که الفا مون زاویه سطح شیبدار با افق باشه. خب ببین تو شکلی که من کشیدم، سطح زاویه a=30 ( زاویه الفا رو a فرض کردم ) . خب حالا تو نیروی عمودی تکیه گاه، 30 درجه معلومه ، اونی که بهش چسبیده cos هست.
    ممنون از توضیحاتی که دادین ولی من بازم گیج شدم . الان مثالی که شما زدین پیچیده نیست ، اینارو میشه فهمید ولی تو بعضی از سئوال ها که باید از قضیه ی کار و انرزی استفاده کرد و کل کارهایی که روی جسم رو سطح شیب دار حساب کرد ، زاویه قرو قاطی میشن اصلا معلوم نیست چه خبره . یا تو مسئله هایی شبیه شکل شما .
    ببین آخرش شاید نیروی اصطکاک، نیروی گرانش، نیروی تکیه گاه و نیرویی که ما به جسم وارد کنیم باشه و فکر نکنم پیچیده تر از این بدن. خب و معمولا کار یکی از این ها رو می خوان و کار نیروی برایند رو کمتر پیش می آد که سوال بدن. برای همین اونقدر شکل پیچیده نمی شه. کافیه سریع بردار ها رو تجزیه کنی، از هم کم و جمع کنی، می شه برایند. اگه برایند نخواست، که بهتر، همون نیرویی که ازت سوال کرده رو حساب کن. ولی بهتره سوالت رو بذاری چون که شاید اصلا منظورتون رو خوب نگرفته باشم و دارم یه چیز دیگه توضیح می دم و شما یه سوال دیگه پرسیدین .
    نمیدونم باید چطوری این شکل رو مثل شما رسم کنم، با موبایل هم که عکس میگیری تار میفته . شما چطوری این شکل هارو میکشی ؟
    اینو با Paint کشیدم. اگه می خوای شکلت بهتر بشه، با فتوشاپ یا Flash و اینا. خلاصه یه شکل حدودی و سوالت رو بنویس تا بشه توضیح داد.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما یک نگاهی به تعریف بنیادی سینوس و کسینوس بندازی بد نیست.(برای سوالی که پرسیدین کسینوس خط افقی نمودار و سینوس خط عمدی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما یک نگاهی به تعریف بنیادی سینوس و کسینوس بندازی بد نیست.(برای سوالی که پرسیدین کسینوس خط افقی نمودار و سینوس خط عمدی
    اون که شما می گین درست. ولی در ظاهر اینطور نیست. یعنی مثلا تو مثال قبلی محور قائم، cos زوایه 30 درجه هست. کلا همونیه که شما گفتین.
    سینوس یعنی ضلع مقابل زاویه به وتر و کسینوس ضلع مجاور به وتر.
    Last edited by vahid-p; 21-08-2010 at 19:03.

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بنظر ميرسه كه برا موازنه واكنش ها ما در پيش هم يه راه حل يا مبحث ديگه داريم كه ميگن راحتتره نسبت به روش وارسي و سريعتر .

من هنوز نرفتم ببينم چه خبره فقط شنيدم . تحقيق كنم برا همتون توضيح ميدم .
    روش موازنه از طریق اکسایش کاهش
    ولی عجله نکن
    خیلی فایده نداره زودتر یاد بگیری

من خودم سوال کنکور رو از همین روش وارسی حل کردم
    تا حالا که موازنه خفن تو کنکور نیومده

البته امسال سنجش اثبات کرد که آخرالزمان است و سوالات رو به عجیب قریب شدن پیش می روند، و هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
    اما در هر صورت ارزش نداره خیلی خودتو درگیرش کنی!

5. این کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

همون روش مبتکران رو بخونی، به نظر من کافیه. از وارسی و معادله نویسی سریعتر ولی دقتش معلومه که اندازه معادله نویسی نیست. ولی تو کنکور همونطور که گفتن، فکر نکنم خفن بیاد. روش مبتکران خانه ها پر و خالی بود فکر کنم.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

یه سئوال از بخش 4 فیزیک 2 داشتم . از کجا باید تشخیص داد که تو مسئله باید cos نوشت یا sin . مثلا کار نیروی وزن ، من تو چند تا مسئله دیدم که یه بار نوشته بود mglsin30 ، یه بار هم نوشته بود cos0 درجه . این زاویه هارو چجوری باید تشخیص داد . چطوری باید فهمید که باید از sin استفاده کرد یا cos .??????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببخشید دوست گرامی ولی شما داری وقت خودتو تلف میکنی.. بدترین روش اینه که اینجا سوالات اینچنینی رو بپرسی .. شما باید بری و کتاب درسیتو بخونی و حضوری مشکلات پایه ای رو رفع کنی تا وقت با ارزشت تلف نشه.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

درسته سوالات اینچنینی نمی شه به این راحتی اینجا مطرح و پاسخ داد ولی اگه با تصویر ایشون بگن، ما هم می تونیم براشون شکل بکشیم و اینطوری شاید بشه بهشون کمکی کرد. چون فکر کنم بعد از اینکه کتاب و جزوشون رو متوجه نشدن، اومدن و اینجا سوال پرسیدن.

9. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درسته سوالات اینچنینی نمی شه به این راحتی اینجا مطرح و پاسخ داد ولی اگه با تصویر ایشون بگن، ما هم می تونیم براشون شکل بکشیم و اینطوری شاید بشه بهشون کمکی کرد. چون فکر کنم بعد از اینکه کتاب و جزوشون رو متوجه نشدن، اومدن و اینجا سوال پرسیدن.
    شما درست میگین ، من هر چی منبع داشتم خوندم ، ولی تو این قسمت نتونستم خوب مطلب رو بگیرم .

من سعی میکنم سئوالمو بهتر بگم .

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سئوال من مثل سئوال کنکور ریاضی 85 هستش ؟ میگم شاید کسی این سئوال رو داشته باشه . به هر حال :

جسمی به جرم 2 kg را مطابق شکل با سرعت اولیه ی 5 مماس بر سطح رو به پایین پرتاب میکنیم اگر سرعت جسم پس از 12 متر جابه جایی روی سطح به 8 برسد . کار نیروی اصطکاک چند زول است ؟ شکلش هم یه مثلث قائم الزاویه هست که روی سطح اون یه جسم هست بعد اون زاویه ی گوشه ای 30 درجه هستش (زاویه ی روبه رو به 90 درجه )

تو حلش نوشته mgl sin30 . من اینو نمی فهمم . چرا sin 30 ، چرا cos نه ؟
    (البته حلش فقط mgl sin 30 نیستا یه چیزای دیگه هم داره که چیزه خاصی نیست )

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

شما درست میگین ، من هر چی منبع داشتم خوندم ، ولی تو این قسمت نتونستم خوب مطلب رو بگیرم .

من سعی میکنم سئوالمو بهتر بگم .

اين سوالاتي كه تو مطرح ميكني درست مربوط به دو فصليه از كتاب دوم كه بسيار دركش مشكله . اگه از جزوه گزينه دو بخوني كه واويلا . اومده هرچي مباحث پيش هست رو هم قاطي كرده . اين خودش خود به خود ما را بيشتر مبهم ميكنه .

مشكل من دقيقا اينجاست كه وقتي سوال رو ميبينم نميدونم از كجا اصلا شروع كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •