بالاخره نفهمیدیم بعد از این همه بحث اسپیکرش استریو هست یا نه؟
هی میخوان x10 رو بد نشون بدن منم هی کشیده میشم طرف desire مخصوصا با صدای دالبیش یکی دست منو بگیره نرم اونطرف!
بالاخره نفهمیدیم بعد از این همه بحث اسپیکرش استریو هست یا نه؟
هی میخوان x10 رو بد نشون بدن منم هی کشیده میشم طرف desire مخصوصا با صدای دالبیش یکی دست منو بگیره نرم اونطرف!
چقدر ساده ای که فکر میکنی دیزایر صداش دالبیه. اصلا مگه میشه تو این ابعاد صدای دالبی درست حسابی راه انداخت؟؟؟
سامسونگ هم از این اسامی زیاد استفاده کرده. از 8510 به این طرف اکثر گوشیاش به قول خودش سوراند و DNie داره ولی فرق آنچنانی بین کیفیت و بلندی و ... اسپیکرای گوشیاش با بقیه برندا نداشت. حالا این که دیگه HTCـه که همه رفتن سراغ دوربینای بالای 8مگاپیکسلی ولی این هنوز 5رو با 1000تا ایراد داره!
نه دوربین HTC ها توپه!
من HD2 رو دیدم و داشتم واقعا عالی عکس میگیره!
رنگها واقعا خیلی طبیعی هست....
خیلی ها میگن دوربین HD2 مشکوک هست....چون شما پشت گوشی هیچ اثری از 5MP نمیبینی!!
یکی از نکته هایی که x10 منو به خودش جلب کرد اسپیکر استریو بود....حالا کیفیتش در اون حد هم باشه خوبه
اگر واقعا استریو هست پس چرا تو gsmarena این کلمه رو حذف کردند؟ همونطوری که قبلا هم گفتم چندماه پیش جلوی speakerphone در رویوی gsmarena نوشته بود yes with stereo speakers اما حالا فقط نوشته yes و خبری از کلمه استریو نیست!یکی از نکته هایی که x10 منو به خودش جلب کرد اسپیکر استریو بود....حالا کیفیتش در اون حد هم باشه خوبه
به این سوال لطفا پاسخ بدین:
اینکه میگید آندروید گوشی آپدیت و آپگرید میشه به نسخه 2.1 یعنی خود سونی اریکسون چند ماه دیگه این گوشی رو با نسخه 2.1 میده به بازار یا نه سونی اریکسون امکان آپدیت رو فراهم میکنه و ما خودمون میایم ارتقا میدیم؟
سلام .سامسونگ هم از این اسامی زیاد استفاده کرده. از 8510 به این طرف اکثر گوشیاش به قول خودش سوراند و DNie داره ولی فرق آنچنانی بین کیفیت و بلندی و ... اسپیکرای گوشیاش با بقیه برندا نداشت
سعید یه چیزی میگیاDNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .
در ضمن DNIe ربطی به صدا نداره و برمیگرده به تصویر !
البته اینکه دوستان S AMOLED هم ببرن جز اسامی تعجب نداره
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 02-04-2010 at 12:11.
سوال از شما جواب از ما
نخیر درحال حاظر این گوشی با 1.6 رلیز میشه و شما بعد از مدتی که از طرف خود شرکت اعلام میشه باید گویشی رو آپدیت کنید
خوشم میاد که بحث مولتی تاچ هنوز گرمه
Black X10 WILL Include Multi-Touch Suppor
چه میکنه این سونی اریکسونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hussain; 02-04-2010 at 16:26.
حسین این حمید اعصاب مصاب نداره ها میاد یه چیزی بهت میگم جفتمون بن میشیما!(من شریک جرم)
انتی اسپم:
کی میاد ایران پس؟!نه به ویواز زرتی امد نه به این
اقا ایول
چند روز پیش اومدم و خبر اینو که گفته بود مالتی تاچ ساپورت نمیکنه رو دیدم خورد تو ذوقم
همش سونی فوش میدادم
اخه واقعآ میخواستم که x10 بگیرم و با این خبر با وجود اینکه بازم میگرفتمش ولی کلی تو ذوقم خورد و خیلی دلسرد شدم
حالا فوشامو پس میگیرم
ایول سونی
راستی قضیه دیگه کاملآ مشخص شده؟؟؟سونی این خبر که سیاهه مالتی تاچ ساپورته رو تایید کرده؟؟؟
فردا نیام باز بگید متاسفانه سیاهشم مالتی تاچ ساپورت نیست باز ....
راستی این داستان اسپیکراش چی شد استریوه یا نه؟؟؟
بعدشم بلندی صداش چقدره؟؟؟کیفیت صداش چقدره؟؟؟
خودم هم با ترس این خبر رو گذاشتم
یکی از بچه های فروم خارجی رنگ سیاهش رو خرید تا چند ساعت دیگه یه روییو میزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)