مبارک باشه دوست من و لقی داره و انشاالله تراز هست صفحه ال سی دیش و صداش چطور هست
مبارک باشه دوست من و لقی داره و انشاالله تراز هست صفحه ال سی دیش و صداش چطور هست
منظورش ویواز بود ...کی گفته تاچ خازنی نداره عجب حرف هایی شاخ در آوردیم![]()
من کی گقتم ؟؟ گفتم بازی های گرافیکی سیمبین روش اجرا نمیشه یا روون نیست ... واقعا" کهنه دوستمون میگه که برنامه سیمبیان روش نصب نمی شه [RAY-MILAD-007]![]()
دوست من اشتباه تایپی بود ممنون که دقت کردید تصحیح شد .
![]()
دوستان توی گرمای اهواز که هم اکنون 60 درجه هست این گوشی مشکل پیدا نمیکنه ؟
و شرجی شدید![]()
داداش من میگم نیازی نبوده رو ایکس 6 بزارن دلشون نخواسته! میدونم ان 8 داره. ان 95 هم داشت چیکار کنیم حالا که ایکس 6 نداره
ویواز تاچش مقاومتیه زیاد باحال نیست در برابر تاچ خازنی ایکس 6 همین امر کافیه. ویواز بیشتر خودشو تو دوربین معروف کرده.
کی گفته بازی سیمبیان روش نصب نمی شه !!!!! نصب میشه ولی نه همه بازی های سیمبیان. این گوشی واسه مولتی مدیا طراحی شده نه واسه گیمینگ.
Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator این توضیح سی پی یو و جی پی یو واسه ان 95 بود . خوب سی پی یوهاش آنقد قوی نیستند. فریو ویر و نرکم افزارهای گوشی ها سنگین بودند . در این میان رم گوشی هم تاثیر فراوان داره. اینو بهت بگم نوشت هبوند جایی که سیمبیان 9.4 تو اینترنت نمی دونم 90 درصد یا چقدر قوی تر از 9.1 بود و در سایر موارد نیز 25درصد و این حدودا قوی عمل می کرد. سیمبیان ان 95 هم قدیمی بود.
این وبگم چون گارانتی اصلی هستش روش 132 آهنگ فارسی دبش ریخته شده تو چین حتی آهنگ هایی از بسطامی هم هست
اووووووووووووهیک صدایی تو بلندگو و هندزفری اره مشت واقعا مشتیه.
ال سی دی و تاچش اصلا جایی برای حرف زدن نمی زاره
ترازه ترازه اصلا مشکل ال سی دی نداره
من هنوز نایلون رو ال سی دیشو نکندم ولی بازم مثل برق کار می کنه
قابش لق نیست که چه طور بگم یه حالتی داره حالت ارتجاعی که شاید نیم میل اینور اونور بشه. قاب پشتش سفته چسببیده
تی تویجونم یه چیزی بگم من اصلا بهت پیشنهاد نمی کنم 8 گیگشو بگیری! همین خوبه. درثانی 8 گیگ تازه معرفی شده هنوز به بازار نیومده اگه بیاد بعد شهریور میاد. یه گوشی که باهات مثلا تا یک سال دوسته و پیشته ارزش اینقده دس دس کردنو نداره بخرمش شک نکن.
بزرگترین ایراد این گوشی مثل توپ بودنشهخیلی باحاله
راستی گوشی خیلی نازکه و کوچیک اونجوری که تصورشو میکنی تو عکسا می بینی نیستش خیلی خوشدسته. صداش توپ. صدای مکالمه عالی. ال سی ید خازیش ملس. دوربینش عالی.شکل و قیافش دختر کش![]()
اونی که پدرگوشی رو درمیاره انداختنش از ارتفاع و رطوبته چه حالا رطوبت گرم یه رطوبت سرد.
بخصوص زیر آفتاب شدید اونجا بزور خونده میشه صفحش ولی من وقتی زاویه دار زیر نور آفتاب گرفتمش براحتی تونستم بخونم. اکثر گوشی ها زیر نور خونده نمیشن
سلام به همه و تبریک به کسانی که این گوشی رو خریدن !!
کسانی که مثل من هنوز نخریدن اینجا برن و ... البته بصورت فلش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدوم از گزینه های سمت چپ یک ویژگی این گوشی رو نشون میده
تبریک به همه که خریدن
ایشالا چرخش براتون بچرخه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)