من یه برنامه واسه تبدیل فایلهایی Mpeg به فایلهای Asf هستم. که بشه موقع تبدیل Bitrate رو هم بصورت Manual انتخاب کرد.
من یه برنامه واسه تبدیل فایلهایی Mpeg به فایلهای Asf هستم. که بشه موقع تبدیل Bitrate رو هم بصورت Manual انتخاب کرد.
برنامه Imtoo 3gp convertor که توی پست های قبلی معرفی شده کاری که شما می خواین رو م یتونه انجام بدهنوشته شده توسط cully_4u
Ulead VideoStudio 10 خيلي خوبه
خانوما آقایون سلام. من تا صفحه 10 این تاپیک رو خوندنم ولی وقتی این شماره صفحه رو میبینم کپ می کنم. حالا اگه ممکنه در مورد چنین برنامه ای اگر اطلاعات دارین (البته اگه وجود داشته باشه) کمک کنید اگه در صفحات قبلی هست لینک بدید ممنونتون میشم.
و اما : برنامه ای برای تبدیل فایلهای html یا صفحات وب به فایل اجرایی یا exe میخوام اگه سراغ دارید کمک کنید.( اخه قبلا دیده بودم توی یک سی دی با نام Top CD فایلهای وب رو اومده بود یک فایل اجرایی کرده بود. حالا اگه بشه برای فهرست هم گذاشت خیلی خوب میشه. )
مخلصیم
سلام
ميشه يهبرنامه معرفي كنين كهاكثر فايلهاي تصويري و صوتي رو براي موبايل و ازموبايل به پي سي تبديل كنه و قابل پخش باشه
سلام
من چطوری با نرم افزار
mpeg4 direct maker
یه فرمت دایوکس رو به فرمت قابل پخش برای ویدئو های خانگی تبدیل کنم
خیلی ضروری است.
با تشکر امیر
HTML 2 Exe Baler 2.0نوشته شده توسط ماراتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WebSiteZip Packer 1.3
HTML2EXE 2.2
کرک این برنامه ها رو نتونستم پیدا کنم ، یعنی نگشتم که پیدا کنم ، یعنی وقتش نبود که بگردم که پیدا کنم
Last edited by Mbt925; 29-11-2006 at 20:55.
با عرض سلام
برنامه اي براي تبديل فايلهاي pdf doc rtf html txt chm hlp مي خواستم .
سلام . .نوشته شده توسط Hossein bandarie
ميشه بگيد اين فايل ها رو ميخواي به چي تبديل كنيد . .؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)