تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 165 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آشنايي با ايتاليا، حريف‌ايران در ليگ‌جهاني واليبال

تيم ملي واليبال ايتاليا سومين حريف شاگردان ولاسکو در رقابت‌هاي ليگ جهاني محسوب مي‌شود.
    [آشنايي با ايتاليا، حريف‌ايران در ليگ‌جهاني واليبال]

تيم ملي واليبال ايتاليا، سومين حريف شاگردان ولاسکو در رقابت‌هاي ليگ جهاني است که تمام علاقمندان به واليبال به خوبي مي‌دانند که ايران کار سختي برابر اين تيم در پيش دارد. در آخرين رويارويي اين دو تيم که در ژاپن بود، شاگردان خوليو ولاسکو بازي را با نتيجه 3 بر يک به حريف خود واگذار کردند و حالا هم قسم شده‌اند تا در خاک ايتاليا، لاجوردي‌پوشان را به زانو دربياورند؛ هرچند که به گفته بسياري از کارشناسان گرفتن حتي دو امتياز از دو بازي پيش‌رو هم براي ايران بسيار ارزشمند خواهد بود.

به گزارش فارس، ايتاليايي‌ها از 6 بازي گذشته خود در ليگ جهاني موفق به کسب 5 پيروزي شده‌اند و با کسب 15 امتياز در صدر گروه دوم قرار دارند.

* ولاسکو پرافتخارترين مربي چکمه‌پوشان

اولين موفقيت بزرگ تيم ملي واليبال ايتاليا در سال 1948 و در رقابت‌هاي قهرماني اروپا به‌دست آمد که لاجوردي‌پوشان در آن مسابقات ميزبان رقابت‌ها بودند.

در سال 1978 ايتاليا ميزبان مسابقات قهرماني جهان شد که در آن زمان هدايت چکمه‌پوشان را کارملو پيتر بر عهده داشت و موفق شد يک مدال نقره براي ايتاليايي‌ها به ارمغان بياورد.

از سال 1989 تا سال 2005 و با ظهور خوليو ولاسکو که مربيان متفاوتي با وي همکاري کردند، ايتاليا برنده 3 دوره مسابقات قهرماني جهان، يک دوره جام جهاني، 6 قهرماني اروپا، 8 دوره ليگ جهاني و 3 مدال المپيک (نقره در آتلانتا در سال 1996، مدال برنز در سيدني در سال 2000 و نقره در آتن در سال 2004) شد.

لاجوردي‌پوشان که در مسابقات اخير چندان درخشش نداشتند، تصميم دارند باز هم به دوران باشکوه خود بازگردند. آنها در مسابقات ليگ جهاني سال 2010 در جايگاه ششم قرار گرفتند؛ عنوان دومي جام ‌جهاني 2010 را به خود اختصاص دادند و در جايگاه چهارم مسابقات قهرماني اروپا در سال 2011 قرار گرفتند. اين تيم همچنين موفق به کسب يک مدال برنز در بازي‌هاي المپيک 2012 لندن شد.

* بروتو جايگزين ولاسکو و بسيار اميدوار

مائورو بروتو، سرمربي تيم ملي واليبال ايتاليا از سال 2010 هدايت لاجوردي‌پوشان را بر عهده گرفته است. وي پيش از اين شش سال به عنوان مربي تيم ملي فنلاند فعاليت مي‌کرد و در سال 2007 به عنوان بهترين مربي انتخاب شد. بروتو در سال‌هاي 2003 و 2004 دستيار مربي ايتاليا بود و در راه کسب مدال طلاي مسابقات قهرماني اروپا، نقره بازي‌هاي المپيک و برنز و نقره ليگ جهاني نقش بسزايي داشت.

از زماني که وي هدايت ايتاليا را بر عهده گرفته است، اين تيم يک مدال برنز در بازي‌هاي المپيک 2012 لندن و يک مدال نقره در جام جهاني 2011 کسب کرده است.

مائورو بروتو، سرمربي تيم ملي واليبال ايتاليا در آستانه شروع بازي‌هاي تيمش در ليگ جهاني گفته بود که ايتاليا با ترکيبي بسيار جوان راهي اين بازي‌ها شده و با وجود اينکه هنوز کارهاي بسياري براي انجام دادن وجود دارد، اما آينده اين تيم اميدوار است.

* ولاسکو، برگ برنده ايران در سرزمين چکمه‌پوشان

نخستين جدال تيم‌هاي ملي واليبال ايران و ايتاليا در ليگ جهاني هفتم تير ساعت 20:30 به وقت محلي به انجام خواهد رسيد. شاگردان ولاسکو در اولين بازي بايد در شهر مودنا و در ورزشگاه پالاکاسا مودنا برابر چکمه‌پوشان قرار گيرند. بازي دوم اين دو تيم هم 9 تير ساعت 18 به وقت محلي و در ورزشگاه پالاسراديميگني شهر ساساري به انجام خواهد رسيد.

ولاسکو به خوبي با شرايط سالن‌هاي ايتاليا آشنا است و پيش از هر مسابقه مي‌تواند به خوبي بازيکنان را با شرايط سالن‌ها آشنا کند. با توجه به اينکه ولاسکو سال‌ها در ايتاليا فعاليت داشته است، حضور وي روي نيمکت ايران مي‌تواند بزرگ‌ترين برگ برنده ايران در اين دو مسابقه باشد.

* فصل درخشش ستاره‌هاي جوان ايتاليا فرا رسيد

دومين تيم پر افتخار پس از برزيل در ليگ جهاني و دارنده 8 عنوان قهرماني يکي ديگر از حريفان سرشناس ايران محسوب مي‌شود. بازي‌هاي ايران و ايتاليا هميشه در سال‌هاي اخير ديدني و حساس بوده و آتزوري‌ها از روزي که ولاسکو، سرمربي اسبق اين تيم سرمربي تيم ايران شده، حساسيت بيشتري نسبت به گذشته هم از خود نشان مي‌دهند؛ تا جايي که ولاسکو با تاييد اين موضوع مي‌گويد «دو بازي با ايران براي ايتاليايي‌ها به مراتب بيشتر از ساير بازي‌ها اهميت دارد و مطمئن باشيد آنان تلاش مي‌کنند تا بهترين بازي خود را در مقابل ما انجام دهند.»

ايتاليا بعد از پشت سر گذاشتن چندين سال از آن دوران طلايي با نسل تازه‌اي از ستاره‌هاي جوان خود در اين دوره به دنبال تکرار آن روزهاي طلايي با ولاسکو است. جواناني چون زايتسف، ساواني، تراويتسا، پرودي، بيرلي و گيوو با کسب تجربه اندوزي لازم مي‌خواهند جا پاي بزرگان بازنشسته‌اي چون ماسترنجلو، الساندرو في، ورميگليو و جياني بگذارند.

* تغييرات تاکتيکي و حملات بي‌رحمانه لاجوردي‌پوشان

نتايج لاجوردي‌پوشان در اين دوره از مسابقات ليگ جهاني که تنها يک شکست را در کارنامه خود دارند نشان مي‌دهد که اين تيم يکي از بهترين‌هاي ليگ جهاني محسوب مي‌شود. لاجوردي‌پوشان چند بازيکن جوان داشتند که در اين مسابقات به اوج آمادگي رسيده‌اند و مربيان تيم ملي ايتاليا هم به خوبي از توانايي‌هاي آنها استفاده مي‌کنند.

لاجوردي‌پوشان تغييرات زيادي داشته‌اند که مهم‌ترينش هم تغيير پست زايتسف است؛ اين بازيکن پيش از اين در پست دريافت کننده بازي مي‌کرد اما بروتو تصميم گرفته تا در اين مسابقات از اين بازيکن جوان و خوش آتيه در پست پشت‌خط زن استفاده کند.

ايتاليايي‌ها مانند بسياري از تيم‌هاي جهان در دريافت اول با مشکلاتي روبرو هستند، اما در مقابل در حملات بسيار بي‌نقص کار مي‌کنند و در اکثر حملات اول توپ را به امتياز تبديل مي‌کنند. لاجوردي‌پوشان اسپک‌هاي بسيار خوبي مي‌زنند؛ ساواني و زايتسف از جمله پشت‌خط زن‌هاي ايتاليا هستند که به خوبي در حملات شرکت مي‌کنند و براي تيم‌شان امتياز کسب مي‌کنند.

تغيير پست زايتسف بسيار مفيد بود، چراکه وي تاکنون توانسته عنوان بهترين اسپکر ليگ جهاني را به خود اختصاص دهد.

* مصدومان تازه‌وارد در پازل تاکتيکي ولاسکو

در مقابل تيم ايران هم دو تغيير نسبت به بازي‌هاي گذشته داشته و آن هم اينکه ولاسکو، کمالوند و داوودي را جايگزين زريني و فياضي کرده است. کمالوند و داوودي چندي بود که در بازي‌هاي رسمي حضور پيدا نکرده بودند و دوران مصدوميت را سپري مي‌کردند و انتخاب اين دو بازيکن موجب شد تا همگان سکوت کنند و تنها منتظر مشاهده عملکرد اين دو بازيکن باشند. کمالوند که تقريبا دو سال از واليبال دور بود و داوودي هم زماني که کتف راستش مصدوم شده بود، تصميم داشت تا روي دست چپش تمرکز کند تا بتواند به دوران بازيگري‌اش ادامه دهد.

در مجموع اگر اين دو بازيکن در اوج آمادگي خود باشند تنها مي‌توانند به دريافت‌هاي اول تيم ايران کمک کنند و نوع بازي آنها به گونه‌اي نيست که در حملات بتوانند عالي ظاهر شوند؛ به هر حال اميدواريم اين دو بازيکن در اوج آمادگي قرار داشته باشند تا تيم ايران حداقل در دريافت‌هاي اول کمي بهتر شود.

تيم ملي ايران در اولين ديدار خود مقابل ايتاليا روز جمعه 7 تير ماه ساعت 20 به وقت مودنا (22:30 به وقت تهران) در سالن پالاکاسا به مصاف اين تيم خواهد رفت و سپس دومين مسابقه اين دو تيم روز يکشنبه 9 تير ماه ساعت 19 به وقت ساساري (21:30 به وقت تهران) در سالن پالاسراديميگني برگزار مي‌شود.

2. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قائمی و موسوی هم تمرین کردند

محمد موسوی و فرهاد قائمی دو بازیکنی که در تمرین دیروز جداگانه تمرین کردند، از امروز صبح به همراه دیگر بازیکنان به تمرین پرداختند.
    بر اساس گزارش سیامک افروزی محمد موسوی به طور کلی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده ولی فرهاد قائمی هنوز کمی از ناحیه کمر دچار مصدومیت است و با احتیاط بیشتر زیر نظر فیزیوتراپ تیم مل در تمرینات گروهی شرکت می کند.

اولین تمرین تیم ملی در ایتالیا

4. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض نکاتي درباره ديدار واليبال ايران و ايتاليا

بازيکن شماره 9 تيم ملي واليبال، محوري‌ترين بازيکن اين تيم به شمار مي‌رود.

خبرگزاری فارس: تيم ملي ايران در اولين ديدار خود مقابل ايتاليا جمعه، 7 تير ماه ساعت 20 به وقت مودنا (22:30 به وقت تهران) در سالن پالاکاسا به مصاف اين تيم خواهد رفت و سپس دومين مسابقه اين دو تيم روز يکشنبه، 9 تير ماه ساعت 19 به وقت ساساري (21:30 به وقت تهران) در سالن پالاسراديميگني برگزار مي‌شود.

ميانگين سني لاجوردي‌پوشان 25 سال بوده؛ ميانگين قدي اين تيم هم 197 سانتي‌متر است.

* محوري‌ترين بازيکن ايتاليايي‌ها ايوان زايتسف، بازيکن شماره 9 اين تيم است که هم‌اکنون با کسب 130 امتياز بهترين بازيکن ليگ جهاني محسوب مي‌شود. همچنين اين بازيکن عنوان دومي بهترين اسپکر و دومين سرويس زن را در اختيار خود دارد.

* زايتسف هم توانايي بازي در پست پشت‌خط را دارد و هم مي‌تواند در پست دريافت بازي کند. سرمربي ايتاليايي‌ها تصميم دارد در ليگ جهاني از اين بازيکن در پست پشت‌خط استفاده کند، چراکه در حملات بسيار خود ظاهر مي‌شود. زايتسف در مسابقات المپيک در پست دريافت کننده بازي کرده بود.

* نقطه قوت چکمه‌پوشان سرويس‌ها و حملات آنها است. اين تيم در دريافت‌هاي موجي هم کمي دچار مشکل است و مي‌توان اين موضوع را يکي از نقاط ضعف آنها قلمداد کرد.

* بيرارلي، بازيکن شماره 15 ايتاليا به عنوان يک سرعتي‌زن تمام عيار بعد از محمد موسوي به عنوان دومين دفاع روي تور اين رقابت‌ها شناخته شده است. نبرد تن به تن و رويارويي او با موسوي در اين دو مسابقه در نوع خود ديدني است.

* ترکيب احتمالي لاجوردي‌پوشان به اين شرح خواهد بود:

تراويکا، زايتسف، ساواني، پارودي، بيرارلي، روسيني، گيووي، برتا.

6. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض زريني: يك بازي آبرومندانه را مقابل ایتالیا به نمايش می گذاریم

بازیکنان ایتالیا در این دوره خیلی آماده هستند و من فکر نمی‌کنم شانسی مقابل این تیم داشته باشیم اما مي توانيم يك بازي خوب و آبرومندانه را مقابل آنها به نمايش بگذاريم. خیلی خوشحال می‌شوم که حتی بتوانیم یک ست از ایتالیایی‌ها بگیریم.

به نقل از افکار نیوز :

پس از موفقیت بزرگ فوتبال در راهیابی به جام جهانی برزیل، همه مي گفتند حالا نوبت والیبال است که با فروغ خود در لیگ جهانی، دل مردم را شاد کند. ناگفته نماند كه واليبالي‌ها هم تحت تاثير جو قرار گرفتند و روحيه شاد مردم به آنها هم انتقال يافت و اگرچه در بازي نخست مقابل صربستان شكست خوردند اما ملي پوشان كشورمان بيش از هر كسي به توانايي هاي خود آگاه بودند و براي همين هم دست از رقابت نكشيدند و در بازي دوم ديديم كه واليبالي ها كاري كردند كارستان، گذشتن از قهرمان اروپا آنهم در ليگ جهاني بدون شك كاري است بس دشوار كه ملي پوشان كشورمان از پس آن به خوبي برآمدند.

به گزارش افکارنیوز - در بازي دوم مقابل قهرمان اروپا حمزه زرینی قدرتی‌زن باتجربه ایران یکی از ستون‌های اصلی پیروزی که در ست نخست به شمار می‌رفت در ست دوم هم با آبشارهای مهار نشدنی خود سد دفاعی حریف را می‌شکست. حمزه نسبت به بازی قبل کاملا متحول شده بود. به تنهایی در زمین همه کار می‌کرد. سرویس‌های خوب می‌زد و دریافت‌های مطلوبی ارائه می‌داد و آبشارهای مهار نشدنی به دست دفاع صربستان می‌کوبید و همين هم شد كه در پايان بازي به عنوان امتيازآورترين بازيكن ميدان انتخاب شد. اما تصميم و تغييرات شبانگاهي ولاسكو مانع سفر زريني به ايتاليا شد و به جاي او و پوريا فياضي، رحمان داوودی و آرش کمالوند تيم ملي را همراهي كردند از همين رو با اين ملي پوش باتعصب كشورمان درباره رقابت هاي ليگ جهاني صحبت كرديم.

بالاخره اولين پيروزي جهاني را هم كسب كرديد، چطور بود؟
    خيلي شيرين بود و نشان داديم كه در بازي اول هم مقابل صربستان اتفاقي تا به آن اندازه خوب بازي نكرده بوديم و با اين برد توانايي هاي خود را اثبات كرديم. بازي سخت و پاياپايي بود و زماني كه قائمي مصدوم شد و بيرون رفت كار ما خيلي هم سخت تر شد اما با خودباوري كه بدست آورده بوديم نشان داديم كه ديگر هراسي از رويارويي با ابرقدرت هاي دنيا نداريم. ما با پيروزي بر صربستان اين نويد را داديم كه ديگر در مقابل تيم هاي بزرگ دنيا فقط براي خوب بازي كردن به ميدان نمي رويم بلكه يواش يواش بايد منتظر بردهاي ديدني ما در سطح جهان هم بود.

نسبت به بازي اول چه تغييري كرده بوديد كه باعث پيروزي تان شد؟
    در بازي نخست مقابل صربستان در بعضي نقاط ضعف داشتيم به فرض مثال در توپ گيري و بخصوص منطقه ۴ كه خودم بودم ضعيف عمل كرديم. بعد از آن بازي من خودم به شخصه خيلي ناراحت بودم و كلي هم فكر كردم كه چرا نتوانستم بازي خودم را انجام دهم، خيلي عصبي و ناراحت بودم و به همين خاطر هم ولاسكو بازي با ايتاليا را به من استراحت داد.

اما در بازي دوم جبران كردي و با ۱۸ امتياز عملكرد خوبي داشتي؟
    بله، خداراشكر واقعا آن بالايي(خدا) خيلي بهم كمك كرد، بچه ها مي گفتند در بازي اول شانس با صرب ها يار بود كه ما را شكست دادند اما من مي گويم در بازي دوم خدا يار ما بود و كمك كرد تا پيروز شويم. من آماده بودم كه جبران كنم و از خدا هم فقط مي خواستم كه كمكم كند تا بازي خودم را به نحو احسن انجام دهم و تيم هم پيروز شود كه به آن هم رسيديم. پيروز شدن تيم از هر چيز ديگر براي ما مهم تر بود و من هم بخاطر باخت اول كه فكر مي كردم من يكي از عواملش بودم خيلي ناراحت بودم اما در بازي دوم اکثر پاس‌هایی که به من ختم شد تبدیل به امتیاز شد و تیم هم نتیجه دلخواهش را گرفت كه خيلي خوب بود.

خب پس الان كه ديگر ناراحت نيستي؟
    نه خدا را شكر اين پيروزي روحيه ما را دو چندان كرد و من هم يك روز استراحت كردم و از ديروز هم تمريناتم را شروع كردم و با تيم ب خودم را براي رقابت هاي آتي آماده نگه خواهم داشت.

در بازی دوم هیجانی و احساسی بازی كردي؟
    من همیشه همینطور بازی می‌کنم. کمی عصبی هم بودم، چون بر خلاف آمادگی بالایی که داشتم، نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم. کار بزرگی انجام دادم که توانستم به دوران خوبم بازگردم؛ از نظر احساسی من همیشه اینگونه هستم. در ضمن در این مسابقات بسیار خودم را هم کنترل می‌کنم. خیلی از کارشناسان می‌گویند که حمزه موتور تیم است؛ یعنی اگر من خوب باشم تیم راه می‌افتد و خوب می‌شود. خوشحالم که این صحبت‌ها مطرح می‌شود و همیشه تلاش می‌کنم که با عملکرد خوبم به تیم ملی کمک کنم.

چرا ولاسكو شما را به ايتاليا نبرد؟
    همانطور كه گفتم قبل از بازی با صربستان می‌دانستم که به ایتالیا نمی‌روم، چون ولاسکو می‌خواست به من استراحت بدهد. از طرفی مصدومیت کوچکی هم دارم که باید برطرف شود. بنابراین این تصمیم کادر فنی دلیل خاصی ندارد و خودتان خواهيد ديد كه در بازي بعدي در ارنج تيم خواهم بود.

خودت دوست نداشتي كنار تيم باشي؟
    چرا مسلما خيلي دوست داشتم كنار تيم باشم اما به هر حال تصميم سرمربي اين بود و بايد به آن احترام گذاشت، اميدوارم كه بچه ها مثل بازي هاي قبلي خوب كار كنند و نتيجه خوبي هم بگيرند.

تغيير زياد در تركيب تيم را چطور مي بيني؟
    همانطور كه مي دانيد بازي در ليگ جهاني خيلي سخت است و از آن هم سخت تر نتيجه گرفتن است و در اين ميان ولاسكو مي خواهد بازيكنان را در ميدان سخت آزمايش كند تا به يك ارنج خوب برسد. مطمئن باشيد با پايان ليگ جهاني اين تعويض ها و تغييرات هم پايان خواهد يافت و او به تركيب اصلي‌اش خواهد رسيد.

آرش كمالوند جايگزين شما شده. او را چطور ارزيابي مي كني؟
    آرش فیزیک بدنی بسیار خوبی دارد و اگر مصدومیت اذیتش نکند می‌تواند یکی از خوب‌های تیم ملی باشد. من نمی‌توانم در مورد انتخاب وی صحبت کنم، چراکه صلاحدید مربی است. شرایط تمرین با مسابقه متفاوت است و امیدوارم آرش مانند تمرینات در مسابقه هم عملکرد خوبی داشته باشد.

بازي با ايتاليا را چطور مي بيني؟
    خيلي بازي دشواري خواهد بود، به نظرم اگر بتوانیم در دو بازی حداقل یک امتیاز هم از حریف بگیریم کار بزرگی کرده‌ایم. تيم صدرنشين و قدري است. اگر توجه داشته باشید ایتالیا توانسته روسیه (قهرمان المپیک لندن) را ۳ - صفر در خانه خود شکست دهد و با نتیجه ۳ - ۲ به این تیم باخته. بازیکنان ایتالیا در این دوره خیلی آماده هستند و من فکر نمی‌کنم شانسی مقابل این تیم داشته باشیم اما مي توانيم يك بازي خوب و آبرومندانه را مقابل آنها به نمايش بگذاريم. خیلی خوشحال می‌شوم که حتی بتوانیم یک ست از ایتالیایی‌ها بگیریم.

فكر مي كني فرهاد قائمي به بازي با ايتاليا برسد؟
    نمي دانم، من خيلي نگران وضعيت جسماني فرهاد هستم. بعد از مصدومیتی که برای قائمی پیش آمد او را به بیمارستان بردند. او بعد از مداوا در بیمارستان هم لنگان لنگان به هتل آمد. من فکر نمی‌کنم به بازی با ایتالیا برسد البته شاید هم این اتفاق بیفتد چون دکتر تیم ملی در ایتالیا همراه این تیم است و هرروز هم فیزیوتراپی انجام می‌دهد. به هر حال اميدوارم كه زودتر خوب شود و بتواند به تیم کمک کند.

احتمال دارد در بازي با كوبا براي ايران بازي كني؟
    قرار اين است كه براي بازي با كوبا بروم. بچه ها از ايتاليا خواهند آمد و اگر بليت من هم ok شود از ايران خواهم رفت. به هر حال باید دید شرایط حضور من در کوبا فراهم می‌شود یا نه. اما مطمئنا در بازي با آلمان به ميدان خواهم رفت.

به نظرت اگر ولاسكو نبود هم مي توانستيد در ليگ جهاني تا به اين اندازه خوب ظاهر شويد؟
    ببينيد در اينكه ولاسكو مربي بزرگ و حرفه اي است اصلا شكي نيست و ۱۰۰ درصد هم در تيم تاثير داشته است. ما قبلا فكر مي كرديم كه بين ما و تيم هاي بزرگ فرق زيادي وجود دارد اما الان متوجه شديم كه فرق ها خيلي كوچك اما اساسي است. نوع تمرين و نگرش ما تغيير كرده است اما فقط و فقط ولاسكو عامل خوب ظاهر شدن ما نبوده است بلكه بازيكنان هم نشان دادند كه از پتانسيل بالايي برخوردارند و مي توانند كارهاي بزرگ هم انجام دهند.

داورزني گفت ۸ سال ديگر به جمع ۴ تيم برتر دنيا مي رسيم، پيمان اكبري هم گفت زودتر از ۸ سال ديگر. حالا نظر تو در اين باره چيست؟
    به نظر من صحبت درباره ۴ تيم برتر دنيا الان كمي زود است اما من به شما اين قول را مي‌دهم تا ۲-۳ سال آينده ايران اگر همين روند را ادامه دهد بدون شك به ۸ تيم برتر دنيا خواهد رسيد.

بعد از پايان دوران بازيگري ات چه خواهي كرد؟
    روزي كه از واليبال كنار بروم ديگر سراغ ورزش نمي روم بخاطر اينكه در اين مدت خيلي سختي كشيدم و به آرامش نياز دارم تا آنجائيكه بتوانم از ورزش دور خواهم شد.

يعني اينقدر اذيت شدي؟
    نه اتفاقا اصلا اذيت نشدم فقط خسته ام. ليگ برتر ۲۵ اسفند تمام شد‏، از اوايل فروردين اردوي تيم ملي تشكيل شد، مسابقات جام باشگاه ها و حالا هم رقابت هاي جهاني و ... اصلا وقت استراحت كردن نداريم. باورتان نمي شود من الان در كمدم لباس هايي دارم كه حتي مارك شان را هم نكنده ام. مي دانيد چرا؟ بخاطر اينكه وقت نمي كنم يك لباس شخصي بپوشم و به جايي بروم! فقط لباس ورزشي تنم است و تمرين مي كنم. بعضي وقت‌ها به مردم نگاه مي‌كنم مي‌گويم كي مثلا فلان شلوار مد شده؟ چرا تيپ ها عوض شده؟ مثل اصحاب كهف شده ايم و از زندگي بدور مانده ايم و همه چيزمان در واليبال خلاصه شده است. براي همين هم روزي كه بازنشسته شوم توپ واليبال را از دور ببينم فرار مي‌كنم!

يعني به مربيگري هم فكر نمي كني؟
    تا آنجائيكه در توانم باشد مقاومت خواهم كرد و دور خواهم بود اما بعضي مواقع هم اتفاقاتي در زندگي آدم مي افتد كه نمي شود پيش بيني كرد

8. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قائمی به دو بازی ایتالیا نخواهد رسید و حمزه زرینی به ایتالیا رفت تا بتونه بجاش بازی کنه

10. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شنیدم چند تا بچه ها براشون مشکل گوارشی پیش اومده شاید رفتند مکان عمومی چیزی خوردند

به نقل از سایت اسکای ایتالیا کانال Rai Sport 1 هر دو بازی رفت و برگشت رو زنده پخش میکنه

ساعت پخش هفته ی 5 لیگ جهانی
    (تمامی ساعت ها به وقت ایران می باشد )
    90% بازی ها از کانال های Polsat Sport - Polsat Sport News و Polsat Sport Extra پخش می شوند ...

جمعه

برزیل - فرانسه 17:20
    فنلاند - کانادا 20:00
    آمریکا - بلغارستان 07:00
    ایتالیا - ایران 22:30
    لهستان - آرژانتین 22:45
    کوبا - روسیه 05:10

شنبه

برزیل - فرانسه 17:30
    کره جنوبی - هلند 09:30
    فنلاند - کانادا 20:00
    پرتغال - ژاپن 22:30
    آمریکا - بلغارستان 07:00
    صربستان - آلمان 22:30
    کوبا - روسیه 05:10

یکشنبه

کره جنوبی - هلند 09:30
    ایتالیا - ایران 21:30
    پرتغال - ژاپن 22:30
    صربستان - آلمان 22:30
    لهستان - آرژانتین 22:45
    Last edited by SNOW PATROL; 27-06-2013 at 21:30.

12. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

الان تبلیغ شبکه الجزیره نشون داد که بازی اول ایتالیا و ایران از شبکه با کیفیت الجزیره اسپورت HD2 پخش میشه ...

دوستانی که دسترسی دارند استفاده لازم رو ببرند و از شر گزارش های جناب محتشمیان راحت بشند

14. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قائمی به دو بازی ایتالیا نخواهد رسید و حمزه زرینی به ایتالیا رفت تا بتونه بجاش بازی کنه
    قائمی شاید مطمئن ترین بازیکن تیم ما بود و به قول اون بازیکن ایتالیا داشت میشد اون ستاره ای که میتونه وضعیت تیم رو یه تنه تغییر بده...مثل همون یک ستی که از روسیه گرفتیم و عملکرد مثبتش توی بازی با صربستان
    حیف شد

16. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قائمی شاید مطمئن ترین بازیکن تیم ما بود و به قول اون بازیکن ایتالیا داشت میشد اون ستاره ای که میتونه وضعیت تیم رو یه تنه تغییر بده...مثل همون یک ستی که از روسیه گرفتیم و عملکرد مثبتش توی بازی با صربستان
    حیف شد
    البته از هیکل لاغر قائمی میشد حدس زد که استعداد مصدوم شدنش بالاست . بسیار غیرتی و فوق العاده بازی میکنه .. واقعا من هم فقط میتونم در مورد غیبتش تو این دو بازی بگم حیف

18. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ست اول ایتالیا لووووله شد

--------------------------------------------------
    ----------

20. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •