به این دلیل گفتم idشما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !
یا اینکه گفتم شما ارسال کنید
صلاح خیش ....
به این دلیل گفتم idشما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !
یا اینکه گفتم شما ارسال کنید
صلاح خیش ....
این عکس مال چه تاریخی و کدام شهر بوده؟بدنه تمیز و دست نخورده ای داره!کاشکی از جلوی اونهم یه عکس میگذاشتین..احتمالا این شکلی باشه:
![]()
1969 Oldsmobile Cutlass
عکس ها مال یک هفته پیشه - خودم گرفتم
این نمونه اونی که دیدم
این هم نمونه کوپه 2 در .....
این هم Wagon .....
![]()
Last edited by FORDMUSTANG; 12-10-2010 at 17:09.
بعد از 10 پست اینبار این رو میگه
در حال حاظر اعضای جدید امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارند ... بعد از مدتی فعالیت این محدودیت از بین خواهد رفت ...
فکر میکنم پس هنوز باید صبر کنین تا بتونین ادامه بدید
Last edited by camaro lt; 13-10-2010 at 00:09.
امروز یدونه بیوک الکترا دیدم رفتم از صاحبش پرسیدم گفت مال فردین(بازیگر قدیمی) بوده!
حیف نتونستم عکس بگیرم!
![]()
این تو آبادان هستش،آمارش رو گرفتم ، قصد فروش نداره، یادگار پدرشه، ....
Last edited by amiva; 14-10-2010 at 00:25.
معمولا اونهایی که خیلی از خودشون روی این چیزها تعصب نشون میدن(مثل یادگاری از پدر و یا برادر و..) کمتر به اون میرسن و یواش یواش هم قیدش را میزنن!
چند سال پیش یه بیوک ایران دیدم توی حیاط یه خونه که شرکت خصوصی بود.وضعیت اسفناکی داشت.دربها و بدنه بشدت پوسیده تایرها پنچر و پاره!مقداری پیچ ومهره و جنت و لوله و روغن هم زیر ماشین بود.سراغ صاحبش را گرفتم یه آقایی بسیار شیکپوش حدودای سن 55 سال آمد که گویا رئیس همون شرکت خصوصی بود:در حالی که خیلی کلاس میگذاشت و قیافه گرفته بود اشاره به زانتیا و پرشیا و 206 خودش کرد و گفت من ماشین زیاد دارم اما این یادگار پدر مرحومم هست و میخوام دوباره بازسازیش بکنم و به هیچ عنوان قصد فروش ندارم...
منم یه نگاهی به بیوک زهوار در رفته کردم و یه نگاهی به اون پسر قدر دان از پدر و گفتم:بله کاملا مشخصه که مایلین بازسازیش کنید..موفق باشید..!!
چند ماه بعد توی گاراز دوستم یه درب بیوک دیدم که آبی بود و خیلی آشنا!مال همون بیوک پدر مرحوم طرف..فروخته بودش 150 تومان یا چیزی همین حدود!!!!!!!اوراقش کرده بودند..موتورش کلا شکسته شده بود و تمام این سالها لانه موشها شده بود!!!
اینهم آخر و عاقبت یادگار بابایی!!
امیدوارم این یکی مثل اون نباشه...![]()
چی بگم؟! راستش همین ماشینم تا اونجایی که من یادمه از 4 سال پیش تو همون مغازه ایی که تو عکس افتاده خوابیده بود و خاک میخورد، یه یک ماهی میشه که به خوردن خاک کنار خیابون ترقی پیدا کرده ...
اما خب صاحبش فعلا اونه و دست ما کوتاهه!![]()
چی بگم؟! راستش همین ماشینم تا اونجایی که من یادمه از 4 سال پیش تو همون مغازه ایی که تو عکس افتاده خوابیده بود و خاک میخورد، یه یک ماهی میشه که به خوردن خاک کنار خیابون ترقی پیدا کرده ...
اما خب صاحبش فعلا اونه و دست ما کوتاهه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)