بچه ها الان قیمت کارت گرافیک 590 تو ایران چنره؟
بچه ها الان قیمت کارت گرافیک 590 تو ایران چنره؟
فعلا این کارت وارد بازار نشده تا اونجا که من می دونم اما اگه وارد بشه حدود قیمت رقیبش یعنی 6990 خواهد بود ( حدود 1 تومان)![]()
کارت Geforce GTX590 (شایدبه علت نقص فنی در طراحی کارت ) تولیدش متوقف شد و احتمالا یک GTX590 جدید با طراحی بهتر عرضه عرضه بشه.
با تشکر از شما دوست خوبم
میشه منبع خبر رو هم ذکر کنید . اگه این طور باشه که خیلی عجیب میشه![]()
منبع فارسی:با تشکر از شما دوست خوبم
میشه منبع خبر رو هم ذکر کنید . اگه این طور باشه که خیلی عجیب میشه
البته در لینک بالا و سایر سایت ها خارجی دلیل این تغییر این بوده که NVIDIA قصد دارد کارت GTX590 قویتری نسبت به رقیبش HD6990 عرضه بکنه که البته دلیل درستی نیست و بیشتر NVIDIA قصد بر طرف کردن نقص فنی که در مدار تقذیه GPU ها بود رو داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
مرسی از اطلاعاتتون.
به نظر من هم این دلیل منطقی تره.با یه نگاه به فرکانس کاری پایینی که GPU این کارت داره میشه راحت به این دلیل رسید.
من دارم سيستم ميخرم
ميخوام GTX590 بخرم ولي هيچ جا ندارن
نميدونيد كي اين مدل باز طراحي شدش ميرسه ؟
ديگه نميتونم صبر كنم
به نظر شما با اين حساب 6990 بخرم بهتر نيست ؟
ممنون
سلام دوستان من یه لپتاب dell خریدم که گرافیکش geforce 525 هست اما درایور کار گرافیکش رو ندارم .
ممنون میشم اگه درایور این کارت گرافیک رو برام بزارید
باید از سایت nvidia بگیرین.البته سایتش برای یوزرهای ایرانی بستست پس باید از ف .ل ت شکن یا vp n استفاده کنین.
اگر نمیتونین بگین ویندوزتون چیه برایتون بزارم.
ممنون میشم . راستش من نمیتونم برم سایت انویدیا و از وی پی ان هم نمیتونم استفاده کنم.
ویندوز 7 هست و نوع گرافیک هم NVIDIA GEFORCE 525 -32bit و نوع لپتاب هم dell 5110 هست.
ویندوز 7 هم 32 بیت هست.
ممنون میشم آخرین درایورش رو بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)