خریدم دست همتون درد نکنه یه سری برنامه و دم و بازی و اینا بدین باور کنید من هر 60 صفحه رو قبل از خرید خوندم ولی الان نمی دونم لینک pmd یا چیزای دیگه کجا بود
خریدم دست همتون درد نکنه یه سری برنامه و دم و بازی و اینا بدین باور کنید من هر 60 صفحه رو قبل از خرید خوندم ولی الان نمی دونم لینک pmd یا چیزای دیگه کجا بود
ببین دوست عزیز این سایت :
واقعا خوب هستش ، من خودم ازش نیم باز و ای-بادی و کلی چیز دیگه دانلود کردم ... برای هر برنامه هم نوشته که چند درصد گفتن که مثلا روی گوشی استار اجرا میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چیزهایی مثل والپیپر هم می تونید از موبایل9 استفاده بکنید ، ولی من به شخصه موبایل9 رو برای نرم افزار و بازی های گوشی های تاچ توصیه نمی کنم ولی برای والپیپر و اسکرین سیور خوبه .
دوست عزیز چند خریدی؟؟؟؟
سلام به همگي من بالاخره تونستم بر ترديدام غلبه كنم اونم اينجوري كه براي خودم يه استار خريدم و براي خانمم يه كوكي ميشه گفت تقريبا هيچ برتري نسبت به هم ندارن
آمادگي پاسخگويي به همه سوالاتو دارم
در ضمن آدرس چنتا سايت واسه دانلود برنامه ها و خصوصا بازيهاي لمسي ميخواستم اگه لطف كنيد ممنون ميشم
با سلام ...
دیروز اون آشنایی که قرار بود برام گوشی رو از علائدین بخره بهم زنگ زد گفت این مدل گوشی رو همه جا میدن 185 ... حتی طبقه 6 .
نکنه اینی که دوستان گفتن گارانتی کامتل نبوده ؟
مموری 2 گیگ هم میدادن 15 تومن !!!
من دیگه گفتم طرف رو اذیت نکنم و اینا گفتم گوشی رو فعلا بگیر ... که گرفت . اخر هفته میرسه به دستم ... اما موندم مموری رو چیکار کنم ... میدونم اینجا بیشتر قالب میکنن .
دیجی کالا هم مموری رو بدجور گرون میده !!
موفق باشید .
ببین Mohammad Hosseyn جان، گوشی رو خوب خریدی. حالا 10 تومن بالا یا پایین زیاد فرقی نداره.
ولی مموری 4 گیگ 11 تومنه. چطور 2 گیگ رو میده 15 تومن
مموری رو نباید از فروشنده گوشی بخری. اونا همشون گرون فروش هستن. برو از یه مغازه که فقط رم میفروشه بخر.
البته تو همون علاالدین طبقه های 3و4و5 از این جور مغازه ها کم نیست.
گوشی رو با گارانتی اصلی(مایکروتل) 175 تومان خریدم
بدون گارانتی هم 165 میدادن تا 160 هم میشد تخفیف گرفت ولی نگرفتم
از دیروز تاحالا به یه مشکل برخوردم اونم اینه که دیکشنری روش نصب نمیشه (کمبریج) نمی دونم چه کنم تنها نرم افزاری که می خوام یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسیه
سلام.
اونایی که با گارانتی از علاء الدین گرفتن 175 ، میشه اسم مغازه رو بگن؟
گارانتی اصلا به درد می خوره؟ تا حالا هر چی از وشی هامون خراب شده که گارانتی شاملش نمیشده...
راستش من خودم بدون گارانتی گرفتم تا حالا هم مشکلی نداشتم.
البته اونموقع که من گرفتم با گارانتی 225 بود، من گرفتم 190. خوب می ارزید.
ولی الان که با گارانتیش ارزون شده، بهتره با گارانتی بگیری. بالاخره از هیچی بهتره.
طبقه 6، از پله برقی که اومدی بالا، رو به روت انتهای سالن یه مغازه هست که پیشخون داره و کلی جعبه موبایل چیده. اون موقع که من رفتم یه پسر جوون بود. رنگ بندی هم فقط مشکی و سفید داشت. بدون گارانتی هم تا 160 میتونی گیر بیاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)