اینترنال با ظرفیت 500 که میتونید همه مدل و برند رو از بازار تهیه کنید
اما برندهای مطرح ssd میشه از adata-team و patriot اسم برد.البته قیمت بالایی دارن
اینترنال با ظرفیت 500 که میتونید همه مدل و برند رو از بازار تهیه کنید
اما برندهای مطرح ssd میشه از adata-team و patriot اسم برد.البته قیمت بالایی دارن
با سلام یک هارد برای سیستم جدیدم میخوام بخرم و قراره سیستم عامل هم روش همین نصب بشود حالا چند سوال دارم
1- هارد سامسونگ که گیر نمی اید پس هیچی اما بین سیگیت 7200.12 و گرین بلک کدامشون سریعتر و کاراتر هستند و با توجه به اختلاف قیمتشون ایا تفاوتشون محسوسه
2- ایا هارد 1 ترا برای نصب سیستم عامل توصیه میشه یانه چون یک جایی میگفتن 500بهتره برای این کارکلا500 سرعتش بالاتره یا یک ترا
3- ایا اگر 2 تا هارد رو رید کنم برای من که کار سنگین ندارم تو کار معمولی مثل لود ویندوز و استفاده روزمره هم تفاوت سرعت مشهوده
1-سامسونگ گیر میاد ولی قیمتش کذایی بالاست.بین سیگیت و بلک هرکدومو انتخاب کنی مناسبه
2-نصب ویندوز روی هر دو نوع هارد 500 و 1 بلامانعه.داشتن سرعت بهتر واین صحبتها تو یه هارد خاص معنی نداره
3-رید کردن هارد کلا باعث افزایش کارایی و سرعت سیستم میشه اما تو حالت عادی توصیه نمیشه
موفق باشید
با سلام من یک هارد یک ترابایت میخوام که 64 مگ بافر هم باشه و سرعتش هم مناسب باشه
هم میخوام روش ویندوز نصب کنم هم ارشیو داشته باشم
بین سیگیت و وسترن شک دارم
و اینکه ایا مدل جدیدی دادن بیرون
دوستان راهنمایی کنید و قیمت هم اعلام کنید تا مقایسه کنم
با تشکر
برا چی توصیه نمیشه؟3-رید کردن هارد کلا باعث افزایش کارایی و سرعت سیستم میشه اما تو حالت عادی توصیه نمیشه
چندین حالت raid برای هارد داریم اما هیچ کدومشون کامل و بی نقص نیستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alpha007; 22-12-2010 at 19:04.
با سلام من یک هارد یک ترابایت میخوام که 64 مگ بافر هم باشه و سرعتش هم مناسب باشه
هم میخوام روش ویندوز نصب کنم هم ارشیو داشته باشم
بین سیگیت و وسترن شک دارم
و اینکه ایا مدل جدیدی دادن بیرون
دوستان راهنمایی کنید و قیمت هم اعلام کنید تا مقایسه کنم
با تشکر
در این نظرسنجی شرکت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه هارد wd 1000 green 32 mb رو با یه سیگیت 1000 7200.12 رید کرد ؟ باعث افزایش سرعت میشه ؟
نه عزیزم اخه هارد Green رو کی رید میکنه ؟ اونم 1ترابایتش !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)