الان ÷یش 2 تا نهایی داره که!!بقیه رو نمی دونم
الان ÷یش 2 تا نهایی داره که!!بقیه رو نمی دونم
ببخشید خواهشا جواب سوال منو بدید
کنکور امسال نسبت به پارسال در چه حدی بوده؟
من خودم از بعد کنکور تا حالا با هیچ کس ارتباط نداشتممیخوام بدونم نظر بقیه نسبت به کنکور امسال چیه؟
به نظرتون چه درسی سخت تر یا آسون تر بود؟(با ذکر رشته)
بعد رشته ی کامپیوتر واسه ی شریف/تهران/یا دانشگاه های خوب چه رتبه ای میخواد
ممنون![]()
اول مرداد که نمی دونمنتايج اول مرداد مياد?
چه قدر واسه انتخاب رشته وقت داريم?
پارسال نتایج اولیه 5 مرداد اومد ولی همون هفته اول مرداد میاد دیگه
یه 10 روزی فک کنم یادم نیس
تمدید هم میشه البته!
ما امسال یه سهمیه آزاد داریم واسه یه سری رشته که معماری هم شامل میشهخب اگه موافقید بحث رو تخصصی کنیم
من همه مشورتام رو کردم اولین انتخابم معماریه
با در صد ها هم یه جورایی مراکز استان ها همه رو قبولم و مثلا خواجه نصیر واحد قزوینم شاید اوردم حالا کدومو اول بزنم(بومی مشهدم)
شما اگه رتبه ت خب شد (رو درصدا حساب نکن رتبه مهمه صبر کن نتایج بیاد!!) خب اول از همه باید میتونی اون شهرایی که سهمیه آزاد دارن (دانشگاه های مادر!!) بزنی
بعد هم شهر خودت و اطرافش که جز بومی محسوب میشه
من نمی دونم مشهد منطقه 2 هست؟ یا 1؟ اون شهرایی که مثلا جز این مناطق بزنی شانس قبولیت بیشتره خلاصه!!!
کنکور امسال نسبت به پارسال چطوری بوده؟
بهترین افرادی که میشناختین چطور دادن؟
کامپیوتر دانشگاه های خوب معمولا تا چه رتبه ای میگیره؟
مرسی
من که می گم احتمالش صفره چون اینا هر کاری می خوان بکن برنامشو نریخته خبرشو پخش می کنن و این طوری کلا فاصله ی زمانی حرف و عملشون خیییلی زیاده...معلم شیمی ما یکی یکی مراحل نهایی کردن امتحانات و هزینه هاشو که گفت هممون مطمئن شدیم که کار حالاحالاها نیست نهایی کردن امتحانای پیش...ایشون گفتن به احتمال خیلی خیلی ضعیف شاید دوم نهایی بشه ولی پیش حالا حالاها نهایی نمی شه![]()
خوب به نظر من هم سطح بودم ولی مشکلی که داشت حل مسائلش یا فهمیدن سوالاش وقت بیشتری می خواست که متاسفانه وقتش رو تغییر نداده بودن.
ریاضیش از همه سختتر و فیزیکش از همه آسونتر بود
رشته :ریاضی فیزیک
یکی از دوستام که تیزهوشان درس می خوند و درسش هم عالی بود 15 تا ریاضی رو نزده بود
در مورد رشته هم بگرد تو صفحات آخری دوستان لینکی رو قرار دادند که اونجا جواب سوالتون رو می فهمید
منطقه 1 فقط 5 شهر تهران ،اصفهان،شیراز،مشهد و تبریز هستن
خیلی از مراکز استان های نه چندان کوچولو مثل اهواز و کرمان و... و همین طور کرج منطقه 2 محسوب میشن
Space20 جان پارسال يكي از فاميلامون با رتبه 500كامپيوتر اميركبير قبول شد!
فكر كنم حدود همين رتبه ها ميخواد براي دانشگاهاي خوب!
امسال هم رياضي عجيب سخت بود, فيزيك و شيمي متوسط اما نامردا زبان دوتا ريدينگ داده بودن, واسه همين من براي ديني و عربي وقت كم گذاشتم,جفتشون رو 50زدم!
ادبيات هم يه كم سخت بود به نظر من.!
دوستان سلام
نه بابا اینجوریام نیستمنطقه 3 هم تبعید گاه ها
اینجا یه شهر داریم 60 کیلومتر با مرکز استان فاصله داره همه چیزهای آموزشی اون توی ان مقطع بهتره اما منطقه 3 حساب میشه
همیشه با توجه به منطقه چند تایی عالی دارن که یک دهم اون رو مرکز استان نداره
علی علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)