تو شيراز اومده 760 هزار تومان. تو تهران كي ميادش؟؟؟؟؟؟؟ من هفته پيش كه زنگ زدم نمايندگي گفتن نيومده معلوم نيست. وقتي تو شهرهاي ايران اومده چطور تهران نيست؟؟؟ بعد ميگن از نمايندگي بگيريد.
تو شيراز اومده 760 هزار تومان. تو تهران كي ميادش؟؟؟؟؟؟؟ من هفته پيش كه زنگ زدم نمايندگي گفتن نيومده معلوم نيست. وقتي تو شهرهاي ايران اومده چطور تهران نيست؟؟؟ بعد ميگن از نمايندگي بگيريد.
آقا ايني كه ميگن تو شيراز اومده
همون قاچاقش هست
عني بدون گارنتي كه بدون گارانتيش معمولا ديرتر از نمايندگي به تهران ميرسه .
760 هزار تومان.............
صبر كنيد افت قيمت خودشو بكنه .الان توي اروپا زير 500 دلاره
بین B7610 OmniaPRO و I8000 II کدوم بهتر هستش؟؟؟ از نظر سرعت ، صدای بلند ، کیفیت تصویر و غیره ؟؟!!! البته B7610 OmniaPRO کیبورد کامل داره ولی I8000 تاچ خالی ست و نباید قیمت I8000 بیشتر از 500 هزار باشه چون الان گوشی کیبورد کامل 200 هزار هم هست ولی I8000 گرونیش برای حافظه داخلیش هست درسته؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. من تا الان I8000 میخواستم چون ویندوز موبایل هست و صداش عالیه و کیفیت تصویرش عالی ولی این B7610 OmniaPRO رو دیدم دیدم فرقی با هم ندارن فقط حافظه داخلی B7610 OmniaPRO 2 گیگ هست همین.
همونطور که خودت گفتی فرقشون تو مموری و کیبورده
صدای امنیا 2 بیشتره
قیمتشم 480 دلار شده
چه فایده تا سه چهار ماه دیگه گوشی هایه خفن تر میاد تویه بازار این هنوز نرسیده دستمون
آخه جالب اینجاست که به 480 دلار رسیده ولی تو ایران بیادش قیمتش 70 هزار میشه در صورتی که وقتی نمایندگی وارد میکنه باید قیمت جهانی بده.
ةآخه تمام نمایندگی ها شکایت کردن که گوشی های چینی اومده هیچ کس گوشی نمیگیره و قاچاقی میگیرن . آخه نه اینکه نمایندگی ها خیلی درست حسابی هستن. دوستم گوشیش رو برده نمایندگی نوکیا دوربین فنلاندیش رو برداشتن جاش چینی گذاشتن. گوشیش رو از خارج آورده بود. اینم از نمایندگی ها که حرص خودشون رو میزنن.
ولی تو ایران بیادش قیمتش 70 هزار میشه
بشه که من با سر آفتابه میرم میخرم...........
اولش که گرونه ولی خیلی زود متعادل میشه.........
700 تومن منظورش بود
نبابا؟؟؟........
میگم اونجا ارزون تر نشده؟.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)