سلام
اگه بخوام ورژن اصلی و کرک نشده بازی رو تو ایران گیر بیارم ، می تونم؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
اگه بخوام ورژن اصلی و کرک نشده بازی رو تو ایران گیر بیارم ، می تونم؟
لطفا راهنمایی کنید.
این مورددر 09 هم بود:
این یکی رو باید دید چطوریه و حتما منظورش ایستگاهی بوده چون در خود بازی سانتر کات دار میشد فرستاد:- امکان حرکت دادن دیوار دفاعی در هنگام ضربات ایستگاهی
- پیشرفت مکانیزم شوت ها ، شوت ها از این 2 مرحله ای خواهد شد؛ یکی قدرت شوت و دیگری امکان دادن کات به توپ( پیشتر و در فیفا 09 کات توپ به صورت اتوماتیک بود!)اصلا موافق نیستم توپ توی 09 فیزیک خیلی خوبی داست و مناسب بود! حتما جا برای بهتر شدن داره اما دیگه مثل پینگ پونگ بودن توپ بی انصافیه...- طبیعی تر شدن ورزن توپ بر خلاف FIFA09 که وزن توپ بازی از توپ Ping Pong هم سبک تر بود!
و این مورد:
امیدوارم باعث نشه غیر طبیعی بشه چون برخورد توپ به بازیکن خودی یا داور هنگام پاس یا شوت زیاد پیش نمیومد و اتفاقا باعث طبیعی تر شدن بازی هم میشد.- افزایش هوش مصنوعی بازیکنان ، از این پس بازیکنان در مسیر پاس های ما قرار نمیگیرند.
اضافه شدن ترنینگ خیلی خوبه باید زودتر اضافه میشد. اضافه شدن برف هم میتونه جالب باشه و به تنوع بازی کمک کنه گرچه ترجیح میدم زیر آسمون صاف بازی کنم. کارت قرمز برای دروازبان ها لازم بود. بخش منیجر مطمئنن بهتر و جذاب تر از قبل میشه.
این هم به بخش آنلاین و واقعی تر شدن رنک ها کمک میکنه:
- جلوگیری از Boosting( یعنی تبانی ، تقلب ، هر اسمی که شما میذارید) ، اگر چندین دست پشت سر هم با یک فرد بازی کنید SkillPoint کمتری میگیرید
اینا که تو 09 هم بود...
شما میتونید نسخه 09 رو اورجینال بگیرید حتما" تو اون سایتی که من دیدم میتونید 10 رو هم اورجینال گیربیارید قیمتش در سه مدله بود مال فیفا 09 برای فیفا 10 باید منتظر بمونی سام سایت هم فکر کن
fifiaonline.ir
باشه
در مورد سوال قبلیم هم ازدوستانی که جواب دادند ممنونم
سلام بر دوستان
دو سوال
1-به نظر شماpes10بهترازآب در می آیدیاfifa10(به نظرمن fifa10)
2-تاریخ انتشار Demoبازی کی هست![]()
1-فیفا نکست
2- معمولآ باید اواخر شهریور ماه بیاد!
لطفا حذف شود...![]()
Last edited by MHSou; 01-08-2009 at 00:28. دليل: Wrong Post
به اینجا برو و Ideas About Next FIFA:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wow! چقدر قشنگ شده بازی! چرا EA این همه زحمت کشیده شرمندمون کرده. خوب می گفتین بلد نیستین بازی بسازین، هرسال یه پچ از FIFA4Fans می گیرین می کنین تو پاچه ی PC باز ها. من واقعا عرق شرمم جاری شد از این همه بد و بیراهی که به EA می گفتم. سازنده اصلی بازی هم باید EA Mongolia باشه با اون گرافیک داغونش. خوب چرا اصلا زحمت می کشین به PC های مردم گند می زنین؟ یه FIFA98 و یه روستر. تمام! غیر از اینه.
البته اشتباه کردی نباید بگی Current Gen باید بگی:
FIFA10 Supreme Ultimate Elite Great Magnificant Fantastic Wounderful PC Gen!
Last edited by MHSou; 01-08-2009 at 00:31. دليل: !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)