من که دیروز 4800خریدم
چجوریه هنوز بعضی سایتا تک و توک میشه 2تومنی گیر اورد!
بابا 5تومنی و 10تومنی atm ها میدن 2تومنی تعطیله
من که دیروز 4800خریدم
چجوریه هنوز بعضی سایتا تک و توک میشه 2تومنی گیر اورد!
بابا 5تومنی و 10تومنی atm ها میدن 2تومنی تعطیله
عجب قضیه ای شده!!!!!
شهر خراب شده ی ما : زنجان !
بابا رفتم خدمات ارتباطی میگم : کارت 2 تومنی دارید ؟ عمده ؟ میگه : نه مگه اومده ؟؟ ما نمیاریم ! معلوم بود با یکی قرار داد بسته !!
کثافتا دلالی از این بدتر می خوان ؟؟؟ به ما میگن دلال کارت شارژ !!واقعا متاسفم !! خودشون دلالی می کنن به ما جوون های بدبخت میگن دلالی زیاد شده بود ! پس بگو . می خواستن خودشون دلالی کنند !!
خوش به حاله اینا شده دیگه
دوست من یه روز ما هر بلایی سر مردم میخواستیم میاوردیم الان هم نوبت اوناست گهی پشت به زین گهی زین به پشت دیگه چی میشه کرد
بابا جونای ما رو ببین !!!!!!!!!!!!!!
اینجور فکر می کنید که این بلا سرتون میاد
واقعا راست میگن خلایق هر چه لایق
این چه فکریه واقعا متاسفم
ما چه بلایی سر مردم اوردیم والا شما خوبید ادم نمیدونه به این حرف بخنده یا ...
هر چی بلاست سر این جونای بدبخت داره میاداونوقت ما چه بلایی سر مردم اوردیم الا اینکه روزا از ساعت 8 یا 9 صبح تاشبا تا ساعت 2 یا 3می نشتیم کارت شارژ واسه مردم میگرفتیم الا اینکه میخاستیم پول حلال در بیاریم الان با طرز تفکر شما اینا همین فکرا رو کردن که جمش کردن
بازم گفتن داره خلایق هر چه لایق
تاپیکو جمش کنین
شما جوش نزن
برات بده!!!!![]()
دوستان عزیز بیاید منطقی فکر کنید و راه حلش رو پیدا کنید.
به هم متلک گفتن که نشد کار.
من با چندتا دفتر خدماتی صحبت کردم اصلا نمیدونستن که جریان چیه باهاشون قراردادبستم که سهمیه شارژشون رو کلا ازشون بخرم.به قیمت مناسب.
پس میبینید که بازهم میشه یه کارایی کرد.
به خودتون افتخار کنید.
شماها زحمت میکشین و دارین مزد زحمتتون رو میخورین.
من خودم از صبح تا حدودای صبح روز بعد پای سیستم مینشستم و شارژ میگرفتم.هیچ وقت بیشتر از 150 تا نشد و خیلی روزا هم هیچی. والان بازم راهش رو پیدا کردم.حتی خیلی راحت تر از قبل.فقط به کارتون و نیت خودتون بستگی داره.
پس خودتون رو دست کم نگیرید.
یه نگاه به جوونای دیگه بندازین که از سر بیکاری چه کارایی میکنن و بعضی ها هم که متاسفانه.....
خدا گفته از شما حرکت .از من برکت.
پس حرکت کن و یا علی بگو دوست عزیز.
مطمن باش تو هم میتونی.
من امشب رفتم عابر بانک چک کردم 2 همراه رو داشت!
حالا میشه هر تعداد گرفت یا محدودیت داره
اگه نامحدود بده که شب ها همه میرن در عابر بانک پتو پهن میکنن و ...
وضعیت چطور میشه حالا!؟
ای بابا شما خودتو زیاد اذیت نکن من منظورم یه چی دیگه بود قبل از این که سایت جمع بشه من خودم به جماعت خدمات ارتباطی شارژ میفروختم اونم بعد از کلی خواهش و تمنا 50 تا ( البته تقصیر منم نبودا چون سایت خراب بود ) الان نوبت اوناست که سر من منت بذارن و میذارن مطمئنم برای شما هم همینجوری بود نمیتونستی مشتریاتو ساپورت کنی
بازم میگم گهی پشت به زین و گهی زین به پشت برادر جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)