آقا من دیگه نمیتونم طاقت بیارن...........یکی نیست بگه عوض اینکه عینک دودی بزنی عکس بندازی یک چندتا تصویر و ویدیو گیم پلی از بازی بده بیرون!
آقا من دیگه نمیتونم طاقت بیارن...........یکی نیست بگه عوض اینکه عینک دودی بزنی عکس بندازی یک چندتا تصویر و ویدیو گیم پلی از بازی بده بیرون!
دوست من این خودش یک نوع سیاسته که چه موقع از بازی عکس و ویدیو و غیره بدن بیرون .......
اونا هزار فکر تو سرشونه و ما اینجا فقط نشستیم
.................................................. ..............................
حتی بهتر از واقعیت !
Even Better Than The Real Thing?
A bit of fun this. Staff member 01srainey did a post merging a picture of real life Torres with the pic released yesterday by Konami.
Sure you’ll agree, it’s incredible to say the least!
مرسی کونامی![]()
میدونم سیاست هست انصافا هم خوبه ها ادمو تشنه بازی میکنه!ولی مقادیری سیاست کثیفی هستدوست من این خودش یک نوع سیاسته که چه موقع از بازی عکس و ویدیو و غیره بدن بیرون .......
انصافا دیگه هر کسی به گرافیک اشکال بگیره مشخص چیزی از گرافیک سرش نمیشه!
عکس وسطی از تورس مال کدوم نسخه است؟
عکس وسطی نصف سمت راست صورتش مال همین عکس تورس هست تو Pes 2010 نصف سمت چپ مال صورت واقعیه تورس هست!عکس وسطی از تورس مال کدوم نسخه است؟
چرا کونامی اینطوری میکنه؟
بر خلاف EA که همش از گیم پلی و جزئیات خبر میده کونامی خبر هایه خیلی خیلی کمی در مورد گیم پلی داده!!!!!!!
من که هنوز نمیدونم این کونامی میخواد بازیه پر گرافیک بسازه یا گیم پلی فوق العاده؟
تا الان که اولی نمایان بوده!!
امیدواریم هم گرافیک و هم گیم پلی عالی باشه. فقط باید منتظر بمونیم تا ببینیم کونامی چه فکرایی تو سرش داره
اینم یک عکس جدید .این عکس کدوم ورزشگاهه ؟به نظر میرسه آنفیلد باشه درست میگم ؟ خیلی قشنگ طراحیش کردن !
![]()
Last edited by 4039; 24-06-2009 at 19:51.
!!!!!!!!!عکس وسطی نصف سمت راست صورتش مال همین عکس تورس هست تو Pes 2010 نصف سمت چپ مال صورت واقعیه تورس هست!
ممنون....ولی خدائیش چهره ها خیلی شبیه به هم بود و من نتونستم تشخیص بدم
افرین به کونامی
دو سه تا صفحه قبل کمی در مورد وِیژگی های جدید گیم پلی صحبت شده بود که یکی از دوستان زحمت ترجمه رو کشیده بودچرا کونامی اینطوری میکنه؟
بر خلاف EA که همش از گیم پلی و جزئیات خبر میده کونامی خبر هایه خیلی خیلی کمی در مورد گیم پلی داده!!!!!!!
من که هنوز نمیدونم این کونامی میخواد بازیه پر گرافیک بسازه یا گیم پلی فوق العاده؟
تا الان که اولی نمایان بوده!!
توی این عکس که چمن و ورزشگاه عالی طراحی شدن و خیلی زیباست
ممنون
This Looks Fantastic
آنفیلد ..!؟
Last edited by google_boy07; 24-06-2009 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)