فعلا که از کار نیوفتاده ولی نمیدونم چرا تشخیص متنش کار نمکنه.ر. هر چی کلیک وسط موس میکنم کلمه رو دیتکت نمیکنه.
فعلا که از کار نیوفتاده ولی نمیدونم چرا تشخیص متنش کار نمکنه.ر. هر چی کلیک وسط موس میکنم کلمه رو دیتکت نمیکنه.
از اخرین نسخه بابیلون استفاده کن همیشه .... هماهنگ میشه با ورژن های جدید browser ها ....
Babylon Pro 8.1.0 - r16
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.جالبه که من همین ورژن رو دیروز ریختم و اینجوری شد.مجبور شدم ورژن قدیمی تر نصب کنم.
درسته دوست عزیز.
اما بعد از مدتی شرکت با آنالیز کردن کرک ها تغییرات رو چک میکنه و اونهایی رو که به سرورش وصل میشن
غیرفعال میکنه.
الان حتی این کار رو برای بعضی ورژن ها که حتی precracked بودن انجام داده.
چه جوری میشه دسترسی بابیلون رو به انترنت از طریق فایروال قطع کرد.
سلام.۱- قبل از نصب برنامه و تا پایان مراحل ک-ر-ک برنامه، اینترنت را قطع (دیسکانکت) کنید.
این روش تست شده و برنامه اکسپایر نمی شود.
نحوۀ نصب و ک ر ک برنامه:
۲- ابتدا برنامه را نصب کنید. بعد از نصب برنامه، با رایت کلیک برروی آیکن بابیلون در systray بصورت کامل از برنامه خارج شوید. برروی فایل c r a c k دوبار کلیک کرده و سپس برروی Install کلیک کنید.
* در صورتیکه برنامه را در پوشه ای به غیر از Program Files نصب کرده اید با کلیک برروی Browse آدرسی که برنامه در آنجا نصب شده را مشخص کرده و سپس برروی Install کلیک کنید.
۳- برنامه را اجرا کرده و وارد بخش تنظیمات شوید:
۴- در بخش Connection گزینه ی Connect through P-r-o-x-y/Firewall server را فعال نمایید. در بخش P-r-o-x-y Server و Port تنظیمات را شبیه تصویر زیر وارد نمایید. Enable online updates را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
Glossaryهای (واژه نامه ها) مورد نظر را نصب کرده و به اینترنت متصل شوید. توجه داشته باشید با توجه به محدودیتی که بابیلون اعمال کرده موقتاً امکان استفاده از امکانات آنلاین برنامه نیست.
- اگر قبلاً برنامه را نصب کرده اید و اکسپایر شده است، ابتدا برنامه را Uninstall کرده و فولدر باقی مانده از بابیلون را از Progarm Files حذف نمایید و سپس مراحل نصب و ک-رک نرم افزار را طبق راهنما انجام دهید.
Last edited by ghafari3; 27-12-2010 at 15:47.
این هم کار میکنه (معتبر)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راه حلی برای این مشکل نداره ؟؟
![]()
با سلام . برای نسخه ی 7 جواب نداد . فقط همان لحظه خوب بود ولی امروز که امتحان کردم دوباره همان آش و کاسه . دقیقاً کارهایی که گفتید کردم . البته قدیما هم اینکار را میکردم با یک آی پی دیگر .
شما از چه فایروالی بهره می گیرید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)