موتور TU5
ترمز abs
جلو و عقب دیسکی
2 عدد ایربگ
اینه های جانبی تنظیم برقی
شیشه بالابر جلو و عقب برقی
فرمان هیدرولیک
موتور TU5
ترمز abs
جلو و عقب دیسکی
2 عدد ایربگ
اینه های جانبی تنظیم برقی
شیشه بالابر جلو و عقب برقی
فرمان هیدرولیک
به نظر من هرکی تصمیم داره بخره - یا توانش رو داره همین دور اول بره بگیره - چون ممکنه داستانش بشه مثل L90 اولش 9 ملیون بود بعد یهو قیمتش کشید بالا
دلیل نا محدود بودنش هم که معلومه - سود بیشتر و بیشتر- حالا میتونن سروقت تجویل بدن معلوم نیست
Last edited by sajjad1973; 29-05-2012 at 07:43.
قیمت ماشین های خارجی داره میاد پایین.
حتما روی ماشین های ایرانی هم تاثیر می گذاره.
البته حرف شما رو قبول دارم![]()
من اطلاعیه رو دیروز تو خود کارخونه ایران خودرو دیدم زده بود شیشه عقب دستی ، اینه ها هم دستی
معلوم نیست چه خبره توی سایت ایران خودرو شرایط تحویل مهر آبان آذر بود که بعد ظهر تحویل مهر ماه نبود یا شاید پر شوده بود!
من با توجه به این عکس گفتم که فکر هم نمیکنم تغیرش بدن
حالا باید ببینیم چی میدن دست مردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا شیشه و آینه ها دستیه، توی پیشفروش ذکر شده رانا کلاس 1 . کلاس 1 هم ال وی هست ...
اگر عکس رو نمیبینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم ال وی باشه چون هم 2 ایربگ داره هم abs
خوب برای اینه که استاندارد ها توی این مدت تغییر کرده، نمیتونن بدون ایربگ راننده و ای بی اس بدن ماشین.
بعید میدونم کلاس یک این ماشین ( که تو قرار داد پیشخرید ذکرم یشه که کلاس 1 هست) کلاس متوسطش باشه ! و مثلا کلاس 2ش کلاس پایینش.
مثل 206 تیپ 2ست اماکاناتش دیگه. توی ساید خرید اینترنتی هم ای بی اس و ایربگ به عنوان آپشن های اضافه هنگام خرید ذکر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)