تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 133 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره امروز بازی رو تموم کردم ..... از هر نظر عالی بود .... میتونه رقیب جدی برای Call Of Duty 6 باشه .... در مورد Multiplayer هم ازش خیلی تعریف شنیدم حتی خیلیها در مقایسه با MW2 این رو برتر میدونن !
    من کاری ندارم کدوم یک از بازی های BC2 یاMW2 بهتر هستش ولی اگر مثلا BC2 از MW2 برتر باشه خیلی جای تعجب نداره. درسته بازی MW2 خیلی بازی خوبی بودش ولی اینجوری که توی ایران ازش تعریف می کنن و اونو به عنوان بهترین بازی سال انتخابش می کنن نبودش.
    این نظر شخصی نیستش شما سایتهای خارجی رو نگاه کنید حتی 5 تا سایت هم اونو به عنوان بهترین بازی PC انتخاب نکردن. اکثر سایتها بازی دیگه ای رو انتخاب کردن. حتی بعضی سایتها مثل IGN اونو به عنوان بهترین بازی شوتر سال هم انتخاب نکردن.
    دوستان من بحث نمی خوام راه بندازم ولی توصیه می کنم از یه بازی بت نسازید این بازی فقط یه بازی عالی بودش نه بیشتر...
    فکر کنم تو خارج همین بازی BC2 هم خیلی بیشتر از MW2 طرفدار داشته باشه و امتیازهای بیشتری گرفته باشه ولی حتی این بازی هم اینجوری نیستش که حتما به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشه تازه در این زمینه شانس شاید کمی باشه.
    امیدوارم حداقل در سال 89 بعضی گیمرها در ایران اولا زبان انگلیسی خودشون رو تقویت کنن بعد یکمی سبکهای دیگه هم ببینن وجود داره. البته این که من میگم احتمالا در 100 سال آینده در ایران اتفاق میفته

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

سلام.من امورز این بازی رو نصب کردم ولی یه مشکلی دارم! موس تو بازی درست کار نمی کنه! طرف چپ و پایین نمی ره و فقط سمت راست و بالا می ره! تو Control هم رفتم تا درستش کنم ، بازم نشد.
    ویندوزم ویستاست.

4. این کاربر از majid_cat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

یه راه فاضلاب هست برو توش بشین

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

اپدیت کارت گرافیک رو از خود سایت گرافیکتون می شه گرفت مال من جی فورس هست که از nvidia می گیرم
    من رفتم تو سایت ان ویدیا بعد download drivers > download drivers رو زدم بعد مشخصاتم رو وارد کردم geforce 8 series و ویندوز سون 64 بیت بعد دکمه سرچ رو زدم که یه صفحه باز می شه که یه دکمه دانلود اونتو هست وقتی اون رو می زنم یه صفحه خاکستری باز می شه و هیچ اتفاقی نمی افته!
    چی کار باید بکنم؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من رفتم تو سایت ان ویدیا بعد download drivers > download drivers رو زدم بعد مشخصاتم رو وارد کردم geforce 8 series و ویندوز سون 64 بیت بعد دکمه سرچ رو زدم که یه صفحه باز می شه که یه دکمه دانلود اونتو هست وقتی اون رو می زنم یه صفحه خاکستری باز می شه و هیچ اتفاقی نمی افته!
    چی کار باید بکنم؟
    اینم برای سری 8 ویندوز ویستا و 7 64 بیت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

بیچاره ها فکر کنم تو مکزیکو فرود اومدن دیگه؟میخواستن برن خونشون و فکر کردن دیگه راحت شدن،بعد این یارو فرمانده اومد و گفت باید بریم به ارتش آمریکا کمک کنیمو با روسیا بجنگیم!
    واسم جالب شد!!!!
    میشه کامل از اول تعریف کنین؟
    تو رو خدا
    من بازی کردم تا آخرش اما قشنگ متوجه نشدم
    بعد هم یه سوال داشتم
    حالا ارزش داره برم شماره یکش رو هم تهیه کنم؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تنها کمبود که خیلی تو چشم میاد نبود اهنگ زیبا که شما رو به شور بیاره.از نظر من که این بازی از cod 6 خیلی قشنگ تره.cod 6 باسازی cod 4 بود فقط همین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بیچاره ها فکر کنم تو مکزیکو فرود اومدن دیگه؟میخواستن برن خونشون و فکر کردن دیگه راحت شدن،بعد این یارو فرمانده اومد و گفت باید بریم به ارتش آمریکا کمک کنیمو با روسیا بجنگیم!
    اونجا Texas بود !

11. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

بازیش عالیه،عالی!ولی همین تخریب پذیریش کارو خراب کرده!هر جا میری خراب میشه
    نمیدونم داری شوخی می کنی یا نه !
    ولی به نظرم بعد از صداگذاریش همین تخریب پذیری از نقاط قوتش هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

بفرمایید دوست عزیز منم از همین کرک استفاده کردم درست بود فقط تمام محتویات کرک
    رو بدون هیچ کم و کاستی کپی کن در ضمن یک فایل به اسم rld-bbc2 در پوشه هست که به شما
    شماره سریال نصب بازی رو اگر در هنگان نصب درخواست کرد بتونید از طریق این فایل استخراج
    کنید و در آخر این رو بگم در ابتدای بازی شما باید از چاقو در کشتن دو تن از دشمنان اقدام کنید که
    برای این کار باید از کلید پیش فرض دکمه وسط ماوس استفاده کنید که بیشتر ماوس ها این رو ندارن
    اگر از شما داره که هیچی اگر نداره در تنظیمات بازی این کلید رو تغییر بدید و اگرم joystick به سیستمتون
    وصله اون رو در بیارید تا بازی قاطی نکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من جوی استیکم وصل بود و وارد بازی شدم، حالا موس قاطی کرده و چپ و پایین نمی ره، دسته رو کندم بازم همینطوریه، چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من بازی قشنگیه و افکت های گرافیکی خوبی داره ولی یه کم احساس می کنم یه تقلید از cod باشه . نظرتون چیه/
    Last edited by mojtaba57; 18-03-2010 at 21:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •