تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 190 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد پسر Thane بايد بري با سرهنگ بيسلي صحبت كني
    همينكه از در اصلي وارد شدي برو به سمت گفتگو رو شروع كن و از گزينه هاي Thane's Son رو انتخاب كن راستي يادت نره Thane هم بايد پيشت باشه تا اون گزينه ظاهر بشه
    در مورد ماموريت هاي ليارا :
    اول بهت ميگه بري به قسمت پورت مسافرتي كه تاكسي ها هستن و شبكه هارو هك كني كه خب بايد اينكارو بكني و برگردي پيشش ماموريت دومش هم اينه كه بهت ميگه برو پيش عابر اطلاعات ها :دي همون دستگاههاي كه گوشه هاهستن و هكشون كن و از توشون اطلاعات بگير سه تا يا چهارتا بايد پيدا كني فكر كنم 4 تا هر بار ليارا بهت ميگه شفرد چيزي پيدا كردي دنبال قاتل مي گرده
    من اولي رو هك كردم بعدش شانسي به ليارا گفتم مثلا تورين قاتله و اونم دستور دستگيريشو داد اما حقيقت اينطور نيست دفعه بعد كه رفتم اصلا بهش نگفتم تا اينكه هر چهار تا شو هك كردم بعدش به ليارا زنگ زدم اون گفت شفرد چيزي پيدا كردي ؟
    منم گزينه نه رو زدم بعد شفرد گفت من تمام اطلاعات رو پيدا كردم اما يه چيزي ناقصه يه جاي كار مي لنگه
    اونم اين بوده كه اون منشي ليارا يه سري از اطلاعات رو قايم كرده بودم بعد ليارا اون منشيش رو كه بهش خيانت كرده مي كشه و ازت قدرداني مي كنه
    همين ! :دي

2. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان این ماموریت نهایی رو که میخوام اجام بدم EDI هشدار میده که ممکنه نتونیم زنده در بریم!!!
    ولی خوب من تموم ماموریتهای اصلی و حتی چند تا فرعی ها رو هم انجام دادم ولی یک گزینه هست که میگه تا همه چیز رو براه بشه صبر میکنیم...
    خوب این یعنی چه؟ چی کار باید بکنم من که نفهمیدم!!
    برم یا نرم چون نمی خوام دستی دستی همه رو بدم به باد فنا
    خیلی حیفم میاد که سر آخر با این همه وسواس یه پایان بد داشته باشم!!
    با تشکر...

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اول بهت ميگه بري به قسمت پورت مسافرتي كه تاكسي ها هستن و شبكه هارو هك كني كه خب بايد اينكارو بكني و برگردي پيشش ماموريت دومش هم اينه كه بهت ميگه برو پيش عابر اطلاعات ها :دي همون دستگاههاي كه گوشه هاهستن و هكشون كن و از توشون اطلاعات بگير سه تا يا چهارتا بايد پيدا كني فكر كنم 4 تا هر بار ليارا بهت ميگه شفرد چيزي پيدا كردي دنبال قاتل مي گرده
    من اولي رو هك كردم بعدش شانسي به ليارا گفتم مثلا تورين قاتله و اونم دستور دستگيريشو داد اما حقيقت اينطور نيست دفعه بعد كه رفتم اصلا بهش نگفتم تا اينكه هر چهار تا شو هك كردم بعدش به ليارا زنگ زدم اون گفت شفرد چيزي پيدا كردي ؟
    منم گزينه نه رو زدم بعد شفرد گفت من تمام اطلاعات رو پيدا كردم اما يه چيزي ناقصه يه جاي كار مي لنگه
    اونم اين بوده كه اون منشي ليارا يه سري از اطلاعات رو قايم كرده بودم بعد ليارا اون منشيش رو كه بهش خيانت كرده مي كشه و ازت قدرداني مي كنه
    همين ! :دي
    ممنون از توضيحات ؛ براي تكميل :
    اين تقريبا يك معما هست! طبق توضيحاتي كه از هك دستگاه ها ميگيريم و طبق توضيحات منشي از بين پنج نژاد turian ، salarian ، batarian ، vorcha و krogan يكيشون observer هست و ما بايد اونو پيدا كنيم . طبق توضيحات ميشه فهميد :
    turian احتمالا smuggler هست و observer نيست .
    salarian صد در صد contact هست ولي observer نيست .
    batarian احتمالا assassin هست و observer نيست .
    vorcha صد در صد trader هست و observer نيست .
    اين وسط فقط krogan ميمونه اما يك مشكلي هست . اونم اينكه تمام اين نژاد ها مذكر هستند ولي چون در بين اطلاعات از she براي خطاب observer استفاده شده پس observer مونث هست و krogan هم نميتونه باشه . همونطوري كه دوست خوبمون گفتن بهترين انتخاب اينه كه به ليارا بگيم اطلاعات ناقصن .

5. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه سوال داشتم
    بعضی از دوستان نوشته بودند که در پایان سریال همه اعضای تیمش مرده و برعکس یکی از دوستان اشاره کرد که همه اعضای تیمش زنده مونده خواستم بدونم اگر در حین بازی یکی از افراد تیمم بمیره اگه Save قبلی ( قبل از مرگ هم تیمی ام ) رو load کنم میشه اون جا رو دوباره رفت که هم تیمی ام نمیره ؟؟ یا اینکه خود به خود Save میشه و غیر قابل برگشته؟؟

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

عجب بازي توپي هستش!من يكي كه حال كردم!

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان!
    این جریان زخمهای شپرد چیه؟روی صورتش فکر کنم داره زیاد تر میشه زخمهاش یا اصلا ربطی نداره من دارم توهم میزنم
    زخم ها و وسايل اضافي ديگه تو صورت شپرد بعد از Project Lazarus ، مستقيما برميگرده به Renegade و يا Paragon بودنش در نسخه ي قبل . ميشه در طول بازي با خريد يك آپگريد اين زخم ها رو از بين برد ...

9. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان این ماموریت نهایی رو که میخوام اجام بدم EDI هشدار میده که ممکنه نتونیم زنده در بریم!!!
    ولی خوب من تموم ماموریتهای اصلی و حتی چند تا فرعی ها رو هم انجام دادم ولی یک گزینه هست که میگه تا همه چیز رو براه بشه صبر میکنیم...
    خوب این یعنی چه؟ چی کار باید بکنم من که نفهمیدم!!
    برم یا نرم چون نمی خوام دستی دستی همه رو بدم به باد فنا
    خیلی حیفم میاد که سر آخر با این همه وسواس یه پایان بد داشته باشم!!
    با تشکر...
    اشتباه كردي داش مهدي
    ببين از اول لود كن سيوتو
    اونجا EDI بهت ميگه IFF كار مي كنه اما هنوز شانس وجود داره كه موفق نشيم اونجا بايد يه گزينه انتخاب كني يكيش اينه كه بايد بگي من افرادم بايد برگردونم و سريع راه بيفتيم با تمام خطرات و صبر كنيم تا انجام بشه
    اگه گزينه دومي رو بزني يعني صبر كنيم نيروهات كه كالكتورها گرفتنشون ميميرن و دير ميرسي براي نجات دادنشون بعد كشتن غول اصلي و برگشتن به سفينه با يه سفينه متروكه موجه ميشي كه خيلي اعصابت خورد ميشه اينو بهت قول ميدم اما اگه گزينه اول رو انتخاب كني شفرد ميگه اوناي اعضاي منو گرفتن و بايد نجاتشون بدم و سريع راه ميفتين
    و وقتي مي رسين اونجا مي بيني كه دكتر چاكلاس و كلي زنده هستن و بقيه اعضاي سفينه نجات پيدا مي كنن
    اونجا هم وقتي بهشون رسيدي يه گزينه ميده كه ميخواد يكي رو همراه بازمانده ها بفرستيد تا اونارو به نورماندي اسكورت كنه يا نه كه اونجا بگو آره ميخوام و Jacob رو انتخاب كن تا سالم برسن
    چقدر حرف زدم

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

زخم ها و وسايل اضافي ديگه تو صورت شپرد بعد از Project Lazarus ، مستقيما برميگرده به Renegade و يا Paragon بودنش در نسخه ي قبل . ميشه در طول بازي با خريد يك آپگريد اين زخم ها رو از بين برد ...
    اين آپگريدي كه ميگي همون Shell Shield ها هستن كه بدن شفرد رو قوي مي كنن و قيمت هاي بالايي دارن البته در اين مورد خوب كار شده اما اون جاي زخم گروس با عوض كن زره شم خوب نميشه !

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

یه سوال داشتم
    بعضی از دوستان نوشته بودند که در پایان سریال همه اعضای تیمش مرده و برعکس یکی از دوستان اشاره کرد که همه اعضای تیمش زنده مونده خواستم بدونم اگر در حین بازی یکی از افراد تیمم بمیره اگه Save قبلی ( قبل از مرگ هم تیمی ام ) رو load کنم میشه اون جا رو دوباره رفت که هم تیمی ام نمیره ؟؟ یا اینکه خود به خود Save میشه و غیر قابل برگشته؟؟
    هر جا كه فكر مي كني ميميري و قابل سيو شدن هست F5 رو بزن براي Quick Save و بعد كه خواستي لود كني از F9 اسفاده كن و خيلي راحت ميتوني دوباره بري

موفق باشيد

11. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خیلی ممنون گرفتم چی شد
    آخا من دقیقا توی همین جمله شک کرده بودم که میگه ممکنه موفق نشیم...چون جملات انتخابی این بازی هم در بعضی مواقع باید واقعا هوشمندانه عمل شه شفرد هم میگفت صبر میکنم تا همه چیز روبراه بشه فکر کردم کار خاصی هست که باید انجام بدم ولی ندادم !! چون یک جورایی به داستان این بازی معتاد شدم به هیچ وجه نمی خوام خرابش کنم
    به هر حال بازم ممنون

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هر جا كه فكر مي كني ميميري و قابل سيو شدن هست F5 رو بزن براي Quick Save و بعد كه خواستي لود كني از F9 اسفاده كن و خيلي راحت ميتوني دوباره بري

منظورم هم تیمی هام بود نه خودم ! آخه مثل اینکه اگر در طول بازی هم تیمی هام مثلا میراندا بمیره دیگه مرده و زنده نمیشه این درسته؟ یعنی نمیشه با Load کردن سیو قبلی مشکل رو حل کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

منظورم هم تیمی هام بود نه خودم ! آخه مثل اینکه اگر در طول بازی هم تیمی هام مثلا میراندا بمیره دیگه مرده و زنده نمیشه این درسته؟ یعنی نمیشه با Load کردن سیو قبلی مشکل رو حل کرد؟
    نه مردن واقعی در کار نیست...فکر کنم اگه بمیرند فقط برای اون مرحله lock میشند و باید تنهایی پیش بری همین!!!
    وگرنه هنوز توی تیمت هستند چون داستان این بازی درسته که وسیعه ولی نه دیگه تا این حد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •