همین که ان 86 جدیدتره و باتریش قوی تره به نظر منم ان 86 بهتره
( من طرفدار هیچ برندی نیستم )
همین که ان 86 جدیدتره و باتریش قوی تره به نظر منم ان 86 بهتره
( من طرفدار هیچ برندی نیستم )
دوربینش بد نیست...ولی به نظر من هنوز نرم افزارش مشکل داره...خصوصا اون تار شدن عکسا که با یه تکون کوچیک به وجود میاد...
در کل به نظر من اگه خیلی دوربین برات اهمیت داره ...ایونویت توی عکاسی از این بهتره البته فیلم برداریه این بهتره...
درکل این دو تا گوشی هر کدم یه مشکلاتی دارن..که همه هم میدونن
با تشکر از راهنمایی همه دوستان من حدود چهار روز میشه این گوشیو خریدم
بنظر من گوشی خیلی خوبیه درعکس انداختن دقت کنی اصلا تار نمیشه
و به نظر من امکانات وکیفیت گوشی قابل مقایسه با ایونویت ویا n82
نیست.....
یعنی چی ...؟و به نظر من امکانات وکیفیت گوشی قابل مقایسه با ایونویت ویا n82
نیست.....
یعنی از اونا بدتره ...؟
نه منظورش اینه که خیلی بهتر و بالاتره نسبت به اونه.
من که با دیدن و شنیدن حرفایی که در مورد این گوشی میزنن دارم ازش نا امید میشم واقعا داره میخوره تو ذوقم -------- از نوکیا بیشتر از این انتظار داشتم . یه سر ی به البوم عکسای نوکیا تو همین تالار نوکیا بزننین و عکسش با 82 را ببینید
سلام
دوست عزیز اون عکس ها ماله قبل از آپدیت بود
کلا توصیه ای بکن به دوستان:
کسانی که میخوان گوشی رو بگیرن اصلا نگیرن تا اینکه آپدیت جدید بیاد ببینم چطوریه
من الان 1ماهه این گوشی رو دارم
سلام دوستان
نه اشتباه کردم پیکسلش نسوخته بود یه لکه افتاده بود روی صفحه نمایش که بعد از تمیز کردن صفحه نمایش پاک شد !!! الان صفحه نمایش یه خش روش نیست
چون برادرم اینویت داره این حرفو زدم
الان در به در دنبال گوشی منه که باهاش کار کنه
حالا چند سوال درمورد ایرادات نـــــرم افـــــزاری گوشی من:
1. بازیهای گوشیم اجرا نمیشه و تریاله و 5 روزه که گوشی رو گرفتم اصلا بازی نکردمبرای همه همین طوره؟
2. هر کار که می کنم کامپیوتر گوشی رو نمی شناسه باید چکارکنم؟
3.صدای گرفتن عکس چه جوری قطع میشه؟( تو تنظیمات 4 صدا داشت که بینشون قطع صدا نبود!)
4. برنامه های حالت اماده به کار را میشه حذف کرد؟
5. من فلاشو خاموش میکنم بعد که عکس میگیرم میبینم فلاش میندازه (البته توی نور کم)توی تنظیمات دوربین که میرم میبینم خودکار شده !!! اگر بخوام توی نور کم فلاش نندازه چه کار کنم؟__ بد جوری رفته روی اعصابم این فلاش و صدای گرفتن عکس دوربین __
از افرادی که اطلاع دارند تقاضای کمک رسانی دارم![]()
سلام
1:اگه منظورت انگیج باشه همه ی بازی ها فعلا تریال که یا باید بخریو یا باید هک کنی و
بازی کد شکسته نصب کنی.
2وی دی همراه خود گوشی رو ماله منم درست جواب نمیده که حاوی ovi هم هست و فکر کنم سیستمم یکم قدیمی باشه شما پی سی سوییت آخرین ورژن رو از سایت نوکیا بگیر و مثل من راحت استفاده کن.
3:صدای گرفتن عکس هم به روش هک .من انجام دادم شد.البته فکز کنم یه نرم افزار هم باشه.میتونی
به قسمت برنامه ها مراجعه کنی.
4:منظورت رو نمیفهمم که کجارو میگی؟
5:این مورد هم غیر ممکنه شاید عیب جایی دیگست.
ببین اگه میخوای عکس در حالت close up یا night یا هرجور دیگه بگیری اول حالت رو انتخاب کن بعد
برو فلاش رو خاموش کن.چون اگه بر عکس انجام بدی دوباره تنظیم فلاش ریست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)