تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 97 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اخه با دو روز نمیشه فهمید - انتی بیوتیک هارو که باید کامل اون مقداری که تجویز میشه مصرف کرد وگرنه تاثیرشو نمیذاره ...
    کلوفک نمیدونم برا چیه ولی لاکتول بیشتر اگه اسهال داری فکر میکنم کمک میکنه
    دوست عزیز
    کلوفک مشابه خارجی مبورین هست که کارش تسهیل در حرکت روده ها و دفع ه.
    لاکتول فکر کنم دارای یه سری باکتریه های مربوط به روده است و من امتحان کردم خیلی برای کاهش سر و صدا موثر بود برام.
    بیسموت هم به طور موقتی برای صدا خوبه ولی طولانی مدت نباید استفاده بشه چون انتی بیوتیکه
    ولی من از همهتون خواهش می کنم اگه ازمایش ها مشکل خاصی رو تو روده ها نشون نداده به یه روان پزشک مراجعه کنید من الان 2 ماهه که 95% مشکلم حل شده چون بیشترش جنبه روانی و ترس از صدا بود.

2. 4 کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    لاکتول فکر کنم دارای یه سری باکتریه های مربوط به روده است و من امتحان کردم خیلی برای کاهش سر و صدا موثر بود برام.
    بیسموت هم به طور موقتی برای صدا خوبه ولی طولانی مدت نباید استفاده بشه چون انتی بیوتیکه
    ولی من از همهتون خواهش می کنم اگه ازمایش ها مشکل خاصی رو تو روده ها نشون نداده به یه روان پزشک مراجعه کنید من الان 2 ماهه که 95% مشکلم حل شده چون بیشترش جنبه روانی و ترس از صدا بود.
    سلام
    من هم مثل توام.حدود سه ماهیه که با مراجعه به متخصص روانپزشک ومصرف داروهاش وتلقین مثبت و...خیلی خیلی خیلی بهترم.....
    شما چه دارویی مصرف میکنی؟برامن نورتریپلین وکلدینیوم سی داده.برا شما چی؟

4. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ly125 الان دارو رو قطع كردي؟ تا كي بايد مصرف بشه؟

8. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من هم مثل توام.حدود سه ماهیه که با مراجعه به متخصص روانپزشک ومصرف داروهاش وتلقین مثبت و...خیلی خیلی خیلی بهترم.....
    شما چه دارویی مصرف میکنی؟برامن نورتریپلین وکلدینیوم سی داده.برا شما چی؟
    من فلوکسیتین مصرف می کنم ، یکم عوارض در زمان مصرف داره ولی بعد از قطع مصرف دیگه هیچ عارضه ای نداره که مهم نیست مهم بهبودیه

10. 2 کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ly125 الان دارو رو قطع كردي؟ تا كي بايد مصرف بشه؟
    نه من 2 ماهه دارم مصرف می کنم ولی فک کنم حداقل زمان مصرف فلوکسیتین 4 ماهه.

12. 2 کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت stray_spook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    کاملا موافقم
    همین شرایط برای من هم پیش امد با مراجعه به روانپزشک و یک دوره درمان سه ماهه و در کنارش روزی نیم ساعت ورزش کردن کاملا برطرف شد.
    اما با این حال بایستی توی خیلی موارد حواسم جمع باشه
    مثلا:
    اصلا نوشابه و نوشیدنی های گازدار نمی خورم
    میوه و سبزیجات اصلا نمی خورم مگر گاهی اوقات
    ماست و شیر هم به کل تعطیل
    تمام حبوباب قبل از استفاده یک روز حتما خیس خورده و نفخشون گرفته شده باشن
    ترشی و سرکه و آبلیمو آبغوره هم تعطیل و همینطور چای
    به جاش از مخلوط اسطاقدوس و سنبل الطیب و بابونه و به لیمو استفاده کنید دم کردن این چهارتا گیاه و خوردن روزی سه لیوان پس از یک ماه معجزه میکنه به کل ریلکستون میکنه توی حرف زدن توی فکر کردن توی عکس العملهاتون
    و مهمتر از همه روزی نیم ساعت ورزش کردنه؛ قول میدم یک ماهه به حالت عادی برمیگردین و به کل سرو صدای کولن(یا همون روده بزرگ) از ذهنتون پاک میشه
    وزنتون رو هم کنترل کنید

14. 4 کاربر از stray_spook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کاملا موافقم
    همین شرایط برای من هم پیش امد با مراجعه به روانپزشک و یک دوره درمان سه ماهه و در کنارش روزی نیم ساعت ورزش کردن کاملا برطرف شد.
    اما با این حال بایستی توی خیلی موارد حواسم جمع باشه
    مثلا:
    اصلا نوشابه و نوشیدنی های گازدار نمی خورم
    میوه و سبزیجات اصلا نمی خورم مگر گاهی اوقات
    ماست و شیر هم به کل تعطیل
    تمام حبوباب قبل از استفاده یک روز حتما خیس خورده و نفخشون گرفته شده باشن
    ترشی و سرکه و آبلیمو آبغوره هم تعطیل و همینطور چای
    به جاش از مخلوط اسطاقدوس و سنبل الطیب و بابونه و به لیمو استفاده کنید دم کردن این چهارتا گیاه و خوردن روزی سه لیوان پس از یک ماه معجزه میکنه به کل ریلکستون میکنه توی حرف زدن توی فکر کردن توی عکس العملهاتون
    و مهمتر از همه روزی نیم ساعت ورزش کردنه؛ قول میدم یک ماهه به حالت عادی برمیگردین و به کل سرو صدای کولن(یا همون روده بزرگ) از ذهنتون پاک میشه
    وزنتون رو هم کنترل کنید
    سلام خوشحالم که حالتون خوب خوب شده.فکر کنم حدود6 یا هفت ماه پیش بود که گفتین دارین قرص های اعصاب مصرف میکنین.....
    میگم شما بعد از ترک مصرف قرص ها دیگه کاملا این علایمو نداشتین؟شما به یک باره قرص ها رو کنار گذاشتین؟یا تحت نظر دکتر؟
    یه سوال دیگه مثلا اگه شما چای یاترش یا آبلیمو یا....رومصرف کنین سر وصدا برمیگرده یا نه؟میخوام بگم که یعنی اگه هرکدوم از این مواردی رو که میگین مصرف کنین همون لحظه این علامت داره براتون؟
    من به دنبال حرف شما وچند نفر دیگه که جواب گرفتن پیش دکتر روانپزشک رفتم وشروع به مصرف دارو کردم....وشکر خدا خیلی خیلی خیلی خوب شدم فقط نمیتونم رژیم غدایی رو که میگین رو رعایت کنم....خیلی برام سخته..........
    مرسی

16. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت stray_spook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خوشحالم که حالتون خوب خوب شده.فکر کنم حدود6 یا هفت ماه پیش بود که گفتین دارین قرص های اعصاب مصرف میکنین.....
    میگم شما بعد از ترک مصرف قرص ها دیگه کاملا این علایمو نداشتین؟شما به یک باره قرص ها رو کنار گذاشتین؟یا تحت نظر دکتر؟
    یه سوال دیگه مثلا اگه شما چای یاترش یا آبلیمو یا....رومصرف کنین سر وصدا برمیگرده یا نه؟میخوام بگم که یعنی اگه هرکدوم از این مواردی رو که میگین مصرف کنین همون لحظه این علامت داره براتون؟
    من به دنبال حرف شما وچند نفر دیگه که جواب گرفتن پیش دکتر روانپزشک رفتم وشروع به مصرف دارو کردم....وشکر خدا خیلی خیلی خیلی خوب شدم فقط نمیتونم رژیم غدایی رو که میگین رو رعایت کنم....خیلی برام سخته..........
    مرسی
    سلام
    نه مصرف داروها رو تحت نظر روانپزشک شروع کردم ؛ خود روانپزشک هم تاکید داشت شیوه زندگیم رو بایستی عوض کنم.
    می گفت تمام مشکلات ناشی از عدم همخوانی سیستم بدنی و عصبی است؛ واقعا هم به ظاهر هیچ مشکلی در زندگیم وجود نداشت اما تلنبار شدن انرژی رو توی بدم به خوبی حس می کردم که بعد از یک ورزش نیم ساعته بجای خسته شدن دلم می خواست هنوز ورزش رو ادامه بدم.
    و مهمتر از همه شناختن ژن و ساختار بدنی است؛ مثلا اگر من از مغز و بدنم کار نکشم احساس می کنم روز به روز فکرم مشغول تر، بدنم ضعیف تر، اعصابم ضعیف تر ؛ تحملم کمتر و به کل شاخص امید به زندگی در من کمتر میشد.
    برای کار کشیدن از مغزم شروع به درس خواندن و حل کردن و فکر کردن و حفظ کردن دروس دانشگاه کردم ؛ اما اگر میبینید امکان رفتن به دانشگاه وجود نداره برین به سمت حل جدول سودوکو یا بازی minesweeper توی کامپیوتر و برای ورزش کردن هم از هر فرصتی استفاده میکنم هر کجا محیط دنج و مناسبی می بینم لباسامو میپوشم شروع به ورزش کردن می کنم اما تعداد ورزشهام در هفته کمتر از سه بار نمیشه.
    من حتی توی اولین مراحل کندوسکوپی هم انجام دادم اما هیچ گونه مشکلی نبود تمام بیماری ما ناشی از تجمع گاز در روده برزگ(کولن) است و در کل بایستی از خوردن مواد غذایی نفخدار و دارای گاز خودداری کرد.
    رژیم غذایی و ورزش از این جهت خوبه که اعتماد به نفس و بالا میبره و تمرکز رو روی این مشکل برطرف میکنه و از طرفی انرژی تلبار شده توی بدنو از بین میبره و به آدم شادابی میده که عامل مهمی برای سلامتی سیستم عصبیه.
    اما در خصوص ترشی و آب لیمو چای هم بایستی بگم بخاطر ترس از برگشت دوباره سر و صدا جرات خوردن این مواد رو ندارم؛ اما شاید خوردنشون هم مشکلی نداشته باشه اما من به خودم تلقین کردم اینها برام ضرر داره.
    در کل دوستان باستی در یک دوره دو ماهه این کارها رو انجام دهند.
    1- روزانه نیم ساعت ورزش کنید اگر دویدن باشه یا بدنسازی و شنا خیلی عالیه.
    2- از خوردن نوشیدنی های گازدار به شدت خودداری کنید.
    3- از خوردن مواد غذایی نفخ دار مثل لوبیا نخود و... خود داری کنید
    4- میوه و سبزیجات را در این مدت دو ماه کنار بگذارید علل خصوص خیار سبز و کلم و مرکبات و میوه هایی که خاصیت اسیدی دارند.
    5- از خوردن ماست و شیر و دوغ خودداری نمائید.
    6- از خوردن فست فود هم تا حد امکان خودداری نمائید.
    7- وزنتون رو هم با رژیم غذایی پایین بیاورید.
    8- سعی کنید شبا با معده پر نخوابید.
    9- پیاده روی رو فراموش نکنید.

18. 5 کاربر از stray_spook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها به نظرتون این مشکل چقدر تو زندگی اجتماعی،پیشرفت کاری و دانشگاهی تون و... تاثیر بد داشته؟
    من فک می کنم این مشکل منو خیلی از زندگی عقب انداخت خیلی از موقعیت هام رو از دست دادم فقط به خاطر یه بیماری مسخره.یه موقع هایی فک می کنم اگه این بیماری نبود چقدر زندگیم فرق داشت....
    خیلی سخته که بااین وضع هرروز دوباره تو چشم هم کلاسی هات نگاه کنی و تظاهر کنی هیچ اتفاقی نیافتاده، به نظرم اگه سنگ هم بود تا حالا اب شده بود...

20. 4 کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •