آقا کسی اون روش نصب تم ها رو امتحان کرده ببینه درسته یا نه؟
آقا کسی اون روش نصب تم ها رو امتحان کرده ببینه درسته یا نه؟
دوستان سلام .
من طی چند روز آینده قصد خرید این گوشی رو دارم .
الان ان هشتاد و یک هشت گیگ دارم و حدودا" میتونم یه 230.000 تومن بفروشمش .
دیگه از دستش خسته شدم یعنی از همون روزی که خریدمش زیاد به دلم ننشست .
در مورد گوشی ها خیلی تحقیق کردم نوکیا داره پول مارکشو میخوره سامسونگم که جدیدا" همینطوری شده سونی هم که اصلا من جزو گوشی حسابش نمیکنم .
میمونه اچ تی سی و آی میت و موتورولا و ال جی
موتورولا که اصلا گوشیاش گوشی نیست .
بقیه هم که ماشاالله دارن پول خونشونو میگیرند .
میمونه همین الجی .
تا حالا گوشی الجی نداشتم !
تا اینکه چشمم خورد به قیمت و امکانات ویوتی یکم که توی تاپیکش دور زدم دیدم که زیاد گیفیت نداره ( البته بجز دوربین که اصلا" برام مهم نیست ) بیخیالش شدم .
چشمم خورد به کوکی قرمز و مشکیش !
خیلی به دلم نشست . اینهمه امکانات و 230.000 تومن ! همچین چیز نوکیا 400 - 500 تومن باید بدی .
کلا این گوشی گوشی خوبیه یا نه ! ازش راضی هستین ؟
کلاس این گوشی خیلی برام مهمه ... .
ببين دوست عزيز اين گوشي يه گوشي زيبا و با كلاس و بدون حاشيه هستدوستان سلام .
من طی چند روز آینده قصد خرید این گوشی رو دارم .
الان ان هشتاد و یک هشت گیگ دارم و حدودا" میتونم یه 230.000 تومن بفروشمش .
دیگه از دستش خسته شدم یعنی از همون روزی که خریدمش زیاد به دلم ننشست .
در مورد گوشی ها خیلی تحقیق کردم نوکیا داره پول مارکشو میخوره سامسونگم که جدیدا" همینطوری شده سونی هم که اصلا من جزو گوشی حسابش نمیکنم .
میمونه اچ تی سی و آی میت و موتورولا و ال جی
موتورولا که اصلا گوشیاش گوشی نیست .
بقیه هم که ماشاالله دارن پول خونشونو میگیرند .
میمونه همین الجی .
تا حالا گوشی الجی نداشتم !
تا اینکه چشمم خورد به قیمت و امکانات ویوتی یکم که توی تاپیکش دور زدم دیدم که زیاد گیفیت نداره ( البته بجز دوربین که اصلا" برام مهم نیست ) بیخیالش شدم .
چشمم خورد به کوکی قرمز و مشکیش !
خیلی به دلم نشست . اینهمه امکانات و 230.000 تومن ! همچین چیز نوکیا 400 - 500 تومن باید بدی .
کلا این گوشی گوشی خوبیه یا نه ! ازش راضی هستین ؟
کلاس این گوشی خیلی برام مهمه .
تنها مشكل اون هم سيستم عامل جاوا و دوربينشه
در ديگر موارد از نظر كيفيت لمسي و زيبايي و امكانات حرف اول رو تو اين قيمت مي زنه
اگه براي شما برنامه و دوربين مهم نيست اين گوشي خيلي خوبه(از نظر كلاس كه هيچ گوشيي پيشش نميتونه سر بلند كنه )
من حرف برادرم رو تایید میکنم! (دیدی چه زود پسرخاله شدم امیررضا!) کوکی هم خودش و هم رابط کاربریش خیلی زیباست! سرعت و تاچش خیلی خوبه، فقط اینکه برنامه جاوا میخوره و یه دوربین عادی 3 مگاپیکسلی داره. شما که دوربین برات مهم نیست، این گوشی خیلی انتخاب خوبیه.
من حرف برادرم رو تایید میکنم! (دیدی چه زود پسرخاله شدم امیررضا!)![]()
ما همچنان منتظریم یکی بیاد صداشو با یه گوشی معروف تست کنه( از نظر کیفیت )
یکی یه نرم افزار برای پخش divx گذاشته بود کسی تست کرد ببینه پخش میکنه یا نه ؟
به نظرتون یه خورده غیر عادی این تاپیک خلوت نشده ؟ و به نظرتون امکان داره از نظر تم و این جور چیزا مثل ویوتی بشه ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 22-05-2009 at 18:00.
چی کنیم! دارندگانش رفتن دارن با گوشی حال میکننو مارو تنها گذاشتن!به نظرتون یه خورده غیر عادی این تاپیک خلوت نشده ؟ و به نظرتون امکان داره از نظر تم و این جور چیزا مثل ویوتی بشه ؟
دارندگان گوشی از کمبود بازی زجر نمی کشن ؟!!!!!!!!
چون من ندیدم بازی جاوامخصوص گوشی های lg ساخته بشه ولی واسه 5800 هنوز نیومده کلی بازی اومد
خلاصه ی توضیح بدید
اساتید من دیروز 2 تا دیگه کوکی برای رفقا خریدم هر کی میگیره دستش عاشقش میشه خلاصه دارم بدجور رو پروسه جواد کردن کوکی کار می کنم(مثل اینکه طلایش کم یاب شده ایندفعه که رفتم دوباره بخرم یارو گفت طلایش تموم شده.
1من که گفتم صداش از لحاظ بلندی صدا از n70 و پیکسون سامسونگ بهتره ولی در مقابلn95 کم میاره ولی با هندزفری از همشون بهتره(از نظر کیفیت)دارندگان گوشی از کمبود بازی زجر نمی کشن ؟!!!!!!!!
چون من ندیدم بازی جاوامخصوص گوشی های lg ساخته بشه ولی واسه 5800 هنوز نیومده کلی بازی اومد
خلاصه ی توضیح بدید
2من تست کردم پخش نکرد
==========================
یکی از بچه ها لینک دانلود چند تا بازی گذاشته بود و من نصب کردم و همشون کار کرد و هیچ مشکلی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)