اگر از نصب شدن پچ مطمین هستید و صد در صد بازیت نسخه اصلیه و در هنگام نصب پچ هیچ اروری نداده پس در رجیستری یا دایرکت ایکست مشکلی وجود داره شاید با تعویض ویندوز مشکلتان حل شود
اگر از نصب شدن پچ مطمین هستید و صد در صد بازیت نسخه اصلیه و در هنگام نصب پچ هیچ اروری نداده پس در رجیستری یا دایرکت ایکست مشکلی وجود داره شاید با تعویض ویندوز مشکلتان حل شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو دانلود کردم ولی کار نکرد وقتی میرم تو singleplayer فقط مپ های 16 نفره هست ورزن بازی هم 1.5
تمام مپ هایی که در بازی وجود دارند دارای سه حالت 16 و 32 و 64 نفره هستند و با توجه به تعداد بازیکنان سایز آنها تغییر میکند و در حالت تک نفره هم بازی بیشتر از 16 نفر رو ساپورت نمیکنه وقتی شما وارد حالت آنلاین بشی اونوقت میتونی در حالت 64 نفره بازی کنید
با سلام .اقا این پانک باستر با اینکه من بازی نسخه اصلی بدون کرک ،پچ 1.4 ،پچ 1.5 و مونت مینی ایمیجی که گذاشتید.بازم منو کیک میکنه.ای بابا.پانک باستر رو هم اپدیت کردم .
البته بعضی سرور ها ،میشه بازی کرد.
برای اینکه خیلی سریعتروبی دردسر سی دی کی رو عوض کنی ، توی اینتترنت دنبال این بگرد : bf2 cd key changer
سلام بچه ها اين Crack بازي هست براتون آپ كردم استفاده كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب بازي هم از اين cd key ها استفاده كنين
TJT3-Y6W5-IGAQ-7K52-DVTL
2HUC-JWS5-E93W-G11Y-3VTL
ZVYY-MMKF-27PE-SUK5-6VTL
226E-CQ5K-04ZA-348N-IVTL
KMY8-KLM8-TXDG-8REV-JVTL
مشكلتون حل ميشه
دوست گرامی کرک باعث می شه که دیگه نتونند بازی آنلاین بکنند...
دوستانی که بازی شان کرک شده ست من اخیرا بازی Borderlands رو خریدم و به صورت اتوماتیک کرک شده بود ولی با این حال توانستم آن را آپدیت و به صورت آنلاین راه اندازی کنم
شما هم اگر میخواهید بازی بتلفیلد کرک شده ی خودتان رو آپدیت کنید کافیست به دنبال آپدیت نسخه ری لودد این بازی باشید
نسخه ریلودد به نسخه کرک شده میگویند
search and download this:Battkefield 2 reloaded updateالبته با این وضعیت اسفناک فیلترینگ بعید میدانم کسی موفق بشه از جایی که فیلتر نیست آپدیتش رو پیدا کنه
سلام من خودم كركش كردم بعد پچ 1.4 و 1.5 رو روش ريختم هيچ مشكلي هم واسه آنلاين بازي كردن نداشت امتحان كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)