دوستان این برنامه رو دانلود کنید 100 درصد جواب میگیرید:یکی از دوستان در 10 پست بالاتر گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این برنامه رو دانلود کنید 100 درصد جواب میگیرید:یکی از دوستان در 10 پست بالاتر گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam kesi hast javabe mano bede
برا verico نمیشه کاری کرد
با سلام... یو اس بی مدل apacer دارم اول که گذاشتم کار میکرد خواستم فرمتش کنم ..هر کاری میکنم فرمت نمیشه...اکثر برنامه ها رو هم امتحان کردم ولی فرمت نشد ...وقتی میزارم میاد بالا ولی پیغام فرمت میده ..فرمت میکنم پیغام windows was unable..... راه حلی داره درستش کنم.. 32 گیگ هم هست
با hdd low level format تست کن.
با سلام
یک راه حل عالی برای مشکل write protection
من یک هارد اکسترنال داشتم و با راه حل زیر مشکل حل شد:
1- ابتدا فلش یا هارد اکسترنال را به کامپوتر وصل کنید
2- وارد cmd شوید
3- عبارتdiskpartرا در cmd تایپ کنید. حال باید کمی صبر کنید
4- عبارت list volumeرا تایپ کنید تا لیست پارتیشن های کامپیوتر نمایش داده شود. فرض کنید در لیست ظاهر شده پارتیشنی که مشکل write protection دارد شماره 4 باشد.
5- حال عبارت زیر را تایپ کنید:
select volum 4
6- حال عبارت زیر را تایپ کرده و اینتر کنید مشکل write protection برای هارد یا فلشی که آن را انتخاب کرده بودید حل میشود:
attributes disk clear readonly
ghaioom عزیز
از راه حل بالا استفاده کن
بعد فلش را فرمت کن
یک رم دارم میکرو اس دی.
گذاشتم توی رم ریدر. وقتی میزنم به کامپیوتر بازش نمیکنه. درخواست فرمت میده. ولی من نمیخوام فرمتش کنم. اطلاعاتشو لازم دارم. ممنون
لطفا راهنمایی کنید از چه نرم افزاری استفاده کنم. ممنون
سلام.
در حالت سیف مود امتحان کنید ببینید از اونجا میتونید فلش رو باز کنید و اطلاعاتتون رو بردارید و بعد فرمتش کنید.
موفق باشید.
سلام
فلشم مدل توشیبا است. سیستم فلش رو میشناسه (حافظه صفرشده)هنگام باز کردن هم این پیغام رو میدهPlease Insert a disk into drive I
راهی هست که بتونم حافظه شو برگردونم . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)