تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 106 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من با صداي مكالمه اش مشكلي ندارم اما جالبه تازه بهش فكر ميكنم از اون روزي كه با اين گوشي كار مي كنم پيش نيومده حين مكالمه قطع و وصل بشه.تا بحال كسي بهم نگفته صداي مكالمه اش بلنده.اما از اين به بعد دقت مي كنم اگر موردي بود بهتون ميگم.
    بازي حسگر حركتي؟؟!!اينو نمي دونم ساپورت مي كنه يا نه !!! جايي چيزي در موردش نديدم فقط مي دونم حسگر حركتي براي نمايش عكس وفيلم وفايلهاي پي دي اف عمل ميكنه يعني با تغيير جهت گوشي نمايش تغيير ميكنه.
    ضمنا دم خودتون گرم

2. 3 کاربر از pamida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdibss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و همینطور pamida که فکر کنم من به اشتباه آقا تصورشون کردم و ایشون یک خانم محترم هستند. در هر صورت ممنون pamida. اگه بقیه دوستان 2 که سوالهای آخر من رو جوابش رو میدونند جواب بدن ممنون میشم

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا بازم سلام دم همه دوستان گل ( آقای پالپ - آقای پالمیدا - آقای آریان) گرم. همتون با مرامین. دمتون گرم. آریان عزیز گفته بلندی صداش خوبه و این همون چیزیه که من یک کم ازش نگرانم. کلا مثل اینکه همه گوشهیهای سامسونگ اینجورین. قبلا هم عرض کردم مادرم E250 داره و وقتی حرف میزنه اگه چیزی یادش بره میتونه از همسایه ها بپرسه . شما هم گفتی صداش بلنده . اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
    در ضمن این گوش بازی با حسگر حرکتی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
    باز دم همه با مرام ها گرم

سلام صدای مکالمش شفاف و واضح هستش عزیز ... و قابلیت تنظیم داره که شماره 1 کمترین صدرو داره و شماره 7 بیشترین شما به دلخواه بسته به موقعیت مکانی و سر و صدا صدارو کم و زیاد میکنی .. و مشکلی از این جهت نداره ...

بازی با حسگر حرکتی یا همون شتاب سنج هم بله ساپورت میکنه

5. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و همینطور pamida که فکر کنم من به اشتباه آقا تصورشون کردم و ایشون یک خانم محترم هستند. در هر صورت ممنون pamida. اگه بقیه دوستان 2 که سوالهای آخر من رو جوابش رو میدونند جواب بدن ممنون میشم
    نه شما اشتباه نكردين
    امروز بعد از مكالمه ازاطرافيان پرسيدم هيچ كس صداي طرف مقابل را نشنيده بود ضمنا همانطور كه پالپ عزيز گفتن تنظيم صداي مكالمه داره.
    در مورد رم رايان جواب دادن.

7. 2 کاربر از pamida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستي مهدي جان اين خيلي خوبه كه وقت بذاري ودر سايتاي مختلف تحقيق كني شايد ديگران تجربه خاصي داشته باشن

9. 2 کاربر از pamida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها این گوشی هم ظرفیت مسیجاش 500 تایی هستش؟هیچ کاریش نمیشه بیشترش کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها این گوشی هم ظرفیت مسیجاش 500 تایی هستش؟هیچ کاریش نمیشه بیشترش کرد؟

فعلا که راهی پیدا نکردیم غیر از این که اگه خیلی لازمشون داری برای خودت تو یادداشت ها یا جاهای دیگه که این اجازرو بهت میده ذخیره کنی

12. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdibss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

آقا باز هم سلام. باز هم ممنون. باز هم خیلی گلید. البته منم خیلی گلم آقا من یک جوراب میخوام بخرم روزگار همرو سیاه میکنم چه برسه به اینکه بابتش میخوام 340 پول بدم. من حسابدارم اقتضای شغلم اینجوریه1-تقویم شمسی داره؟ و اگه آره به صورت اورجینال روشه یا گارانتی ماکروتل روش ریخته.2- عمر باطریش با روزی 1 ساعت مکالمه و چن تا عکاسی و نیم ساعت موزیک چقدره؟؟؟( آخر سواله احمقانه استش میدونم. ولی خوب دیگه در ضمن اگه فکر میکنید به زودی از دست من و سوالاتم راحت میشید باید بگم . بازم مرسی

14. این کاربر از mehdibss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا باز هم سلام. باز هم ممنون. باز هم خیلی گلید. البته منم خیلی گلم آقا من یک جوراب میخوام بخرم روزگار همرو سیاه میکنم چه برسه به اینکه بابتش میخوام 340 پول بدم. من حسابدارم اقتضای شغلم اینجوریه1-تقویم شمسی داره؟ و اگه آره به صورت اورجینال روشه یا گارانتی ماکروتل روش ریخته.2- عمر باطریش با روزی 1 ساعت مکالمه و چن تا عکاسی و نیم ساعت موزیک چقدره؟؟؟( آخر سواله احمقانه استش میدونم. ولی خوب دیگه در ضمن اگه فکر میکنید به زودی از دست من و سوالاتم راحت میشید باید بگم . بازم مرسی

معلومه گلی .. از شخصیتت کاملا معلومه مهدی جان ..

حق داری منم حسابدارم درکت میکنم

1- اره .. گارانتی ماکروتل ...میشه با تغییر فریمور هم فارسیش کرد

2-1 و نیم روز شاید کمی کمتر کمی بیشتر ... بستگی به اون چند تا عکس داره

3-اختیار داری سوالاتت منو کشته بدرد بقیه هم میخوره

16. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جمع جمع حسابداراست ما كه روز به روز زندگي مي كنيم از اين چيزا سر در نمياريم
    من بدون گارانتي گرفتم منو فارسي داشت تقويم شمسي هم داشت.اما تصميم دارم فريمورم را عوض كنم
    اگر ويبره تاچش رو صفر كني باطريش خوبه گاهي 3 روز شارژ نكردم.فقط مكالمه داشتم باهاش ور نرفتم چند تاعكس هم گرفتم.اما اگر از اون افرادي هستين كه خيلي با گوشي ور ميرين هر روز بايد شارژ كني
    مهدي جان بر جبينت مي بينم داري ميري اين گوشي رو بخري.
    دوستان شما مي دونين براي اينكه فريمور رو عوض كنم گوشيم تا چه حد اطلاعاتش رو از دست ميده.فون بوكش برام خيلي مهمه.
    يه نكته:من يه بار سيم كارتم را خارج كردم ايرانسل گذاشتم بعد از اينكه سيمكارت همراه اولم را دوباره گذاشتم تمام مسيجام پاك شده بود.چرا اينطوري شد؟ مگه نبايد روي گوشيم مي موند از دوستان كسي هست اينكارو كرده باشه ونتيجه رو بگه؟
    سپاس
    Last edited by pamida; 15-11-2009 at 23:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •