بهترین بازی هم نشه بدون شک پرفروشترین بازیه سال میشه.
بهترین بازی هم نشه بدون شک پرفروشترین بازیه سال میشه.
تاخیر 10 روزه ی بازی درست هستا ! نسخه ی PC
نسخه ی کنسولی حدود 30 روز دیگه میاد و نسخه ی پی سی حدود 40
Last edited by ali_ranger22; 14-10-2009 at 13:26.
من وقتی یاد Call Of Duty 1 میفتم دوست دارم گریه کنم!!
واقعاً زمان خودش بهترین بازی دنیا بود. مخصوصاً اون مرحله بود که یه سد داشت و توی شب بود و بعدش باید توی سد میرفتیم و... واقعاً عاشق این مرحله بودم. مخصوصاً کاپیتان پرایس.
بعدش که Call Of Duty 2 اومد، تازه فهمیدم بازی یعنی چی! یک بازی فوق العاده قوی و خوش ساخت که به نظر من بهترین بازی جنگ جهانی تا حالا بوده. باز هم در کنار کاپیتان پرایس بودیم!!
وقتی که Call Of Duty 3 برای PC نیومد واقعاً اعصابم خرد شد. تا جایی که تونستم به سازندگان بازی فحش دادم. من فقط صحنه های کوتاهی از بازی رو دیدم و نمیتونم درمورد بازی قضاوت کنم ولی ظاهراً باز هم در کنار کاپیتان پرایس بودیم!!
وقتی Call Of Duty MW رو خریدم و نصبش کردم یه چند روزی توش شوک بودم! یعنی این بازی رو انسان ها ساخته بودند. موسیقی فوق العاده در کنار داستان قوی و گرافیک بینظیر و روان همه و همه در کنار هم یک بازی فوق العاده رو به وجود آورده بودند. جالب این بود که باز هم در کنار کاپیتان پرایس بودیم!!
Call Of Duty WAW اما بازگشت دوباره به جنگ جهانی بود. که به نظر من بازی خیلی خوبی بود. شاید به زیبایی MW نبود ولی باز هم یک Call Of Duty فوق العاده بود و متاسفانه کاپیتان پرایس در کار نبود. شمایی که میگین کاپیتان پرایس زنده هستش پس چرا توی این بازی نبودش. بودش؟ جالبه اصلاً یادم نمیاد که بود یا نبود!
اما حالا MW2 یعنی خدا...
wooooow
من بي صبرانه منتظر اين ابر بازي هستم.
اميدوارم سيستمم همراهي كنه بتونم بازي رو اجرا كنم.
من همچنان دارم MW رو بازي ميكنم و همين الانم دارم ميرم كه يكي 2تا ميشن ديگشو برم
بازی ها رو که همه رو جمع کردن !!
میگن این بازی هم غیر مجاز اعلام کردن و اجازه ی پخش ندادن بهش !!
تصاویر جدید:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سایز اصلی از راست به چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی dark boy عزیز با این عکس ها عجله واس بازی کردن بیشتر میشههیجان داره عکس هاش
امیدوارم باز بتونی مثل قبل هم بهترین فعالیت رو داشته باشی :x
شاید سازنده ها بخوان به نسخه pc یه سری امکانات اضافه کنن!!
فعلا مشخص نیست پشت این تاخیر ده روزه چه چیزی نهفته هست.: دی
سلامشاید سازنده ها بخوان به نسخه pc یه سری امکانات اضافه کنن!!
فعلا مشخص نیست پشت این تاخیر ده روزه چه چیزی نهفته هست.: دی
فک نمی کنم 10 روز برای اضافه کردن امکانات کافی باشه...
واسه re5 چند ماه تاخیر خورد گفتیم چیزی اضافه شده. بیشتر شاید همون فروش روی کنسول ملاک باشه. برای تاخییر.
فقط به خاطره فروش بازیه که تاخیر میخوره نه چیز دیگه ! حالا بزاریم تا بیاد یهو دیدی هم زمان اومد , این سازنده ها یه خورده چت میزنن !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)