منم موقع بازی دقت کردما. ماشینی که detail کمتری داره بعضی موقعا گرونترهپس به اونا توجه نکنم
![]()
منم موقع بازی دقت کردما. ماشینی که detail کمتری داره بعضی موقعا گرونترهپس به اونا توجه نکنم
![]()
سلام ...
این بازی چند تا level داره ؟؟؟
من الان 43 هستم ... پیر شدم تا اینجا رسیدم ..... کی تموم میشه ؟؟
معتادش شدم .... !
بعد از اون shift بدرد نخور ... این بازی خیلی به من یکی حال داد .... واقعا واقعا همه چیزش عالیه .....
حالا وقتی تموم شد چی بازی کنیم ؟؟؟؟؟!!!!!!!
من که shift بازی نمی کنم ... اه اه اه اه ....![]()
توي اين يه هفته تونستم برسم به لول 49 - 76 درصد - ديگه بنظرم وقتشه که نظرم رو در مورد بازي بدم
بازي يه چند تا مشکل داشت که واقعا من رو خيلي عذاب داد
1- بنظر من مهمترين مشکل بازي نبود يه ريويو خوب از هر ماشين قبل از خريده
توي بازي ماشينهايي بود که با قدرت خيلي کمتر از ماشينهاي ديگه -بر اساس همون اطلاعات که خود بازي داده- براحتي اون ماشينها رو ميخورد
ايم مشکل توي 'گرید هم بود ولي نه تا اين حد
2-تنوع خيلي خيلي خيلي کم ماشينها چه از لحاظ مدل ماشين چه از لحاظ کلاس هاي مختلف
اين مشکل براي بازي اي که ادعاي بهترين بودن رو داره خيلي بده
شايد اولش زياد به چشم نياد ولي وقتي مثل من به اخر هاي بازي ميرسيم ديگه بازي خيلي تکراري ميشه
3-کم بودن تنوع پيست ها
که متاسفانه ترفند از اخر به اول* هم نه تنها کمکي به اين کار نکرده که بدترش هم کرده
اين مشکل هم يکي ديگه از دلايل خسته کننده شدن بازي بعد از يه مدت هست
4- نبود پيست اسفالت
درسته که اين بازي تمرکز اصليش روي رالي هست ولي باز هم نبودن حتي يه پيست اسفالت توي بازي خيلي اعصاب خورد کن بود
5-نداشتن رنکينگ درايور ها
اين چيزي بود که توي گريد بود و خيلي کمک ميکرد تا ادم بدونه کجاي کاره و چقدر پيشرفت کرده
6-بي استفاده بودن پول بعد از 40 درصد
در ضمن فقط عيبهاي بازي رو گفتم چون اگه ميخواستم از بازي تعريف کنم بايد ميشستم تا فردا تايپ ميکردم اينقدر که اين بازي عاليه
تمام مشکلات بالا رو هم به عنوان يه فن بوي کدمستر گفتم نه کسي که با اين بازي پدر کشتگي داره
* منظورم این بود که یه بار یه پیست رو از یه طرف بری و بار بعد از طرف دیگه (برعکس بار اول)
هرچند که این روش تو همه ی بازیهای ریس هست ولی اینجا توی اجرا زیاد خوب در نیومده
Last edited by bleu2u4u; 19-02-2010 at 03:04.
کلا needforspeed shift ازین خیلی بهتر بود مخصوصا وقتی از داخل ماشین یعنی کاکپیت (پشت فرمون)بازی میکردیم و فرمونشو خیلی باهال دراورده بودن وراحت میشد از داخل هم بازی کرد گرافیکشم خوب بود اما دریت خیلی فرمونش شل ولغ میزنه انگاری به هیچی وصل نیست گرافیکشم که زیاد مالی نیست به غیر از جاده های تو صحراش مثلا جاده londan خیلی ضایع ساختن آدم خسته میشه بعد از اینکه 20درصدو رفتم دیگه بازی نمیکنمش چون خیلی بد درآوردنش زمینهایی هم که باید با ماشینای 4دیفرانسیل بریم وخود ماشیناشو (مربعی ساختن مثل قوطی کبریت) که دیگه نگو اصلا طبیعی نساختن خداییش کاکپیتشم که افتضاحه grid1 از همه بازیهای ماشینی تا به امروز بهتر بود تابه حال 3بار نصبش کردم و بازی کردمش .
خداییش need for speed shift ازین خیلی بهتر بودو طبیعی تر بودش تمام ماشینارو خیلی نزدیک به واقعیت درست کرده بودن از نظر صدای موتور و لرزشها و سرعت هم خوب درآورده بودن مخصوصا بوگاتی و لامبورگینی ماشینای ژاپنی رو هم خوب روشون کار کرده بودن این دریت هم یکش ید بود هم 2ش خوب که 800 تومان بیشتر واسش ندادم
Last edited by afshinaghasi; 20-02-2010 at 12:38.
گرید که یه شماره بیشتر نداشت چجور شماره ی 2 اش بهترین بوده[COLOR="Silver"]grid2 از همه بازیهای ماشینی تا به امروز بهتر بود تابه حال 3بار نصبش کردم و بازی کردمش .
Last edited by bleu2u4u; 19-02-2010 at 16:43.
به احتمال زیاد ایشون از اینده اومده !
ضمنا Codemasters هم در حال ساخت Grid 2 هست !
کار زیاد سختی نیست...فقط کافیه بدونی از کجای پیچ..شروع به چرخش کنی
که بستگی به سرعتت قبل از ورود به پیچ داره....
اما معمولا....قبل از پیچ...سر ماشین رو بچرخون به داخل پیچ....و ماشین رو قبل از پیچ تقریبا تو زاویه 70 تا 90 درجه سر بده.....
وقتی سر ماشین رسید به خروجی پیچ....سریع فرمون رو برعکس بچرخون....تا ته ماشین سر بخوره و صاف شه توی پیچ.....
راستی...بعضی پیچها....لازمه که وقتی ماشین رو سر دادی....سریع یه دستی بزنی...تا ته ماشین سریعتر بچرخه و سر بخوره...
سعی میکنم یه فیلم برا این پیچش برات بزارم.....
خوب توضیح دادی
فقط یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که سر هر پیچی نیاز نیست دستی کشیده بشه (حتی توی خیلی از پیچ های 180 درجه)
باز توی اونایی هم که باید دستی بکشی باید دقت کرد که توی بعضی ها با شدت بیشتر و توی بعضیاشون باشدت کمتر باید کرد
خوب توضیح دادی
فقط یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که سر هر پیچی نیاز نیست دستی کشیده بشه (حتی توی خیلی از پیچ های 180 درجه)
باز توی اونایی هم که باید دستی بکشی باید دقت کرد که توی بعضی ها با شدت بیشتر و توی بعضیاشون باشدت کمتر باید کرد
منظورم همون grid1 یک بود چقدر شما ها تیز هوشید از کجا فهمید که از آینده اومدم واقعا چه اسمایی رو بازی هاشون میزارن اسن قطعی اومده مگه
Last edited by afshinaghasi; 20-02-2010 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)