مودم وایرلس tp link td 8901 g رو تهیه کنید
4 تا پورت داره مودم روتر هست
و تا 4 تا کامپیوتر هم میشه شبکه ی کابلی کرد
با وایرلس هم میشه شبکه های ad hoc رو ایجاد کرد
مودم وایرلس tp link td 8901 g رو تهیه کنید
4 تا پورت داره مودم روتر هست
و تا 4 تا کامپیوتر هم میشه شبکه ی کابلی کرد
با وایرلس هم میشه شبکه های ad hoc رو ایجاد کرد
سلام
با تشکر از اساتید محترم
من میخوام یه مودم باقیمت مناسب بین دو مودم tp link 8950 و d link 2640 که حدود 60 تومن هست رو انتخاب کنم میشه یه راهنمایی کنید بگید کدوم بهتره بت توجه به کیفیت و امکانات؟؟
در حالت کلی به جای tp link 8950 چه مودمی پیشنهاد میکنید که تو این رنج قیمت باشه هم اکاناتش مثل این باشه ؟؟
ممنون.
ببخشید من یه سوال داشتم می خواستم بدونم مودمی هست که بشه هم اونو به صورت کابلی استفاده کرد (مثل مودمهای ADSL معمولی ) و هم اینکه بتونه اینترنت رو به صورت Wi fi سرویس بده برا خونه میخوام اگه هست بگید قیمتش چنده . هم میخوام با PC م ازش استفاده کنم(کابلی) هم با گوشیم (wi fi) البته نه به صورت همزمان . اگه میشه چندتا برند معرفی کنید . تشکر فراوان
دوستان برای مودم TD-W8960N تو مشخصات زده 300Mbps وبرای مدل TD-W8950ND زده 150Mbps.می خواستم بدونم این مشخصات مال سرعت وایرلس هست یا بردش.
LinkSys مدل 120n حدود 4 یا 5 پورت LAN داره که می تونی با کابل به سیستمتون وصل کنید و همچنین امکان پخش اینترنت به صورت wifi رو هم داره که می تونید برای لپ تاپ یا موبایلتون استفاده کنید و قیمتش حدود 80 تومنه . . .
ممنون دوست عزیز . یه سوال می خواستم بدونم Asus همچین مدلی نداره چون ISP من (پارس آنلاین) شاید اونو ساپورت نکنه ولی میدونم Asus رو ساپورت میکنه خواستم بدونم اگه هست معرفی می کنید ؟ ممنون .
صد در صد asus هم داره، البته مدل مودم شما هیچ ربطی به ISP نداره، اونا معمولا برای اینکه مودم خودشون رو بفروشن به مشتری این حرف رو میزنن ....
دوستان بازم سلام.چند تا سوال داشتم.
1-.من مودم TD-W8960N رو انتخواب کردم،می خوایستم بدونم فرقش با مدل TD-W8961N چیه؟
2-این مودم ها سیستم وایرلس شون فقط میفرسته یا دریافتم داره،یا به عبارتی این مودم فقط یه صورت سرور کار می کنه یه میتونم از یه سرور wifi دریافت داشته باشم.
3-میتونم از وایرلسش برای شبکه بین دو یا چند سیستم استفاده کنم(هم تبادل دیتا و هم game)
مودم عاليه ولي قيمتشم هم يكم بالاست و هركسي توانايي ماليشونداره كه براي اين مودم بپردازه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)