دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. بازم نشد !!
تمام مراحلی که گفتی رو انجام دادم نشد. فایلی که اسمش $SystemUpdate هست رو ریختم توی فلش نشناخت فرمت کردم و ریختم نشناخت. از روش دکمه sync ; اتسفاده کردم نشد. راهی دیگه به ذهنتون می رسه؟
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. بازم نشد !!
تمام مراحلی که گفتی رو انجام دادم نشد. فایلی که اسمش $SystemUpdate هست رو ریختم توی فلش نشناخت فرمت کردم و ریختم نشناخت. از روش دکمه sync ; اتسفاده کردم نشد. راهی دیگه به ذهنتون می رسه؟
تو ROOT فلش ریختید دیگه؟ یعنی مستقیم تو فلش بود اپدیت؟ تو فولدری چیزی نبود؟دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. بازم نشد !!
نه مستقیم ریختم توی فلش همین پوشه ای که عکس زیر می بینید رو کپی کردم توی فلش. درسته؟
![]()
درسته . حالا همونو وصل کن به کنسول بعد کنسولو روشن کن.نه مستقیم ریختم توی فلش همین پوشه ای که عکس زیر می بینید رو کپی کردم توی فلش. درسته؟
اگه اپدیت نیومد یا فایل اپدیت خرابه یا کنسولتون اپدیت شده هست. برو چک کن ببین الان اپدیت داشبوردت چنده.
دوست عزیز ممنون از توضیحت. این عکس صفحه مربوط به داشبوردم هست آیا ورژن بعد از این هم وجود داره؟
![]()
نه رفیق داشبورد شما اپدیت هست و نیاز به اپدیت ندارهدوست عزیز ممنون از توضیحت. این عکس صفحه مربوط به داشبوردم هست آیا ورژن بعد از این هم وجود داره؟
سلام به همه
کسی کالاف 6 رو تا لول 70 رفته؟ قسمت مولتی پلیرش رو میگم اگه کسی هست پروفایلش رو بذاره برای دانلود
ممنون میشم
ممنون. خوب اگه داشبوردم آپدیت هست چرا بعضی بازیها فیفای جدید (جام جهانی) یا فرار از زندان رو می خوام بازی کنم می گه باید آپدیت بشه؟ جریان چیه؟
به نظرم شما آپدیتتون رو پاک کردین نه ؟؟؟ یعنی آواتارتون هست ؟؟؟
منظورتون از آواتار همون آدمک هست؟ اگه منظرو اونو که آره وجود داره. راستی اگه پاک کرده باشم چرا ورژن رو همون چیزی که در عکس می بینید نمایش می ده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)