یعنی کسی نمیتونه یه راهنمایی کنه
لینک اخرین ورژن x64 windows 7 professional که احتیاج به کرک نداشته باشه رو میخواستم
یعنی کسی نمیتونه یه راهنمایی کنه
لینک اخرین ورژن x64 windows 7 professional که احتیاج به کرک نداشته باشه رو میخواستم
Last edited by mehrradg23; 26-01-2011 at 09:56.
اره بوتیبل هستش![]()
کسی MS.Windows.7.ULTIMATE.x86.x64.Fully.Activated.part 08.rar یعنی قسمت لینک هشتم MS.Windows.7.ULTIMATE.x86.x64.Fully.Activated رو داره ؟
همه رو دانلود کردم یادم رفته این هشتمی رو دانلود کنم
به دادم برسید
این دو مستقیم کردم و رو هاست خودم دارم دوستان لطفا به سوال پست بالای من جواب بدید تا تقدیم کنم
Windows 7 Build 7601 (x86) SP1 RTM DE-EN-RU January 2011-StaforceTEAM
Info
محتوای مخفی: Info
3.33 GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows 7 Dark Ultimate Netbook Edition SP1 (January 2011) | English | x86 | DVD ISO | Bootable | 2.16 GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من این رو برات گیر آوردم
Windows 7 Ultimate Dell 32 & 64 Bit English Some With Keys
Last edited by _Barbod_; 30-01-2011 at 12:57. دليل: as
ScreenShot(s) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهترین ورژن راحت و بی دردسر ویندوز 7 که 64 بیتی هم باشه.کدومه؟
بیشتر واسه وب گردی و استفاده از نرم افزار های سبک میخوام.
جوابتو توی اون یکی تاپیک دادم یه بارم اینجا میزارم که بقیه هم استفاده کنن این سرویس پک 1 که هم 32 بیت و هم 64 بیت داره رو من دانلود و نصب کردم بدون مشکل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)