چقدر تالار خلوت شده یعنی هیچ کس بجز cao cao و davidjoker اینجا نیست !!!![]()
چقدر تالار خلوت شده یعنی هیچ کس بجز cao cao و davidjoker اینجا نیست !!!![]()
واسه زمستون دوچرخه هارو غلاف کردیم!
راستی چطوری باید دنده دوچرخه رو تنظیم کنیم؟تازگیها خوب جا نمیخوره.
دوچرخه ها رو قلاف کردیم تالار رو که قلاف نکردیم. می تونیم از خاطرات دوچرخه هم صحبت کنیم وقتی بحث های فنی نیست خودش یجور تجربه هست
اره این سوال خوبی چون خودم هیچی از سیستم دنده نمی دونم
cao cao قرار بود توضیح کامل در مورد سیستم دنده بزاره اگه اشتباه نکنم![]()
اره.اگه کسی در مورد دنده اطلاعاتی داره بذاره ممنون میشیم.
راستش من چند ماهه که خریدم.ولی زیاد سوار نشدم.چون یه مدت سرم خیلی شلوغ بود.الانم که واسه زمستون سوار نمیشم.
ضمن اینکه اون مدتی هم که سوار میشدم اصلا امنیت جانی نداشتم!(با توجه به فرهنگ رانندگی مردم عزیز)
بچه ها کجایید پس؟ منتظر جوابیما !!!
سلام دوستان
اگه یکمی دیر به دیر میام بخاطر شرایط مزدوج بودنمه که نمیتونم زیاد به فروم سر بزنم
الان زمان کافی ندارم که بخوام با عکس توضیح بدم تو حالت عادی براتون مینویسم اگه متوجه نشدید بگید با عکس توضیح بدم
ببینید کلا چند مدل شانژمان هست ولی مکانیزم اکثرشون یکی هست
شما سیم دنده رو دنبال کنیذ به یه پیچ قبل از شانژمان میرسید که سیم از داخل اون رد شده
ببینید دنده وقتی تنطیم نباشه صدا میده شما اولین کاری که میکنید زنجیذ و خودرو دوچرخه خودتون رو تمیز بشورید تا روغنهای قبلی کاملا پاک بشه بعد اون رو خشک کنید بهترین مایع برای شستشو گازوییل هست بعد ار خشک کردن یه مقدار خیلی کم روغن برنید تا رنجیر فقط چرب بشه
بعد اینکه مطمدن شدیم سیستم محرکه مشکلی نداره و همه چی میزونه میتونی با شل و سفت کردن خیلی خیلی کم اون گیچ پشت شانؤمان زنجیر رو تو محل دقیق خودش قرار بدین خوب توجه کنین که با کل دندها این کار رو ست کنین خیلی اسون هست ولی زمان و حوصله میخوا اصلا نا امید نشین
یه چیزی لازمه گفته بشه حتی بهترین سیستم دنده ها هم گاهی رو یه دنده خاص بد قلقی میکنن سعی نکنید واسه یه دنده کل سیستم رو به هم بریزید
گازوییل شانژمان و بقیه قطعات رو خراب نمی کنه ؟
راستی ایا یه زنجیر خوب خصوصیات خاصی داره ؟ یعنی مثلا زنگ نزنه یا پاره نشه ؟ جون تو کاتالوگ مریدا ساب 40 نوشته بود زنجیر : shimano .
نه گازوئیل هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
بله زنجیر مدلهای خاصی داره و هر خودرو و طبق و شانؤمان زنجیر مخصوص خودش رو میخواد
سلام دوستانمن امروز اتفاقي اومدم اينجا راسش من قبلا يه دوچرخه كورسي 27 داشتم كه لنگشو تا حالا نتونستم ببينم اسمش ژوبيتر بود چرخهاش گلگير داشت دوتا چراغ مربعي جلو داشت با چراغ خطر عقب، توي كيلومترشم چراغ بود و دينامش برق همه رو تامين مي كرد بدنش شب نما داشت داخل چراغ جلو لامپ زاپاس هم گذاشته بودن خلاصه خيلي دوستش داشتم البته دوچرخه رو خيلي وقت پيش خريده بوديم و تمي انبار ازش استفاده نشده بود كسي تا حالا از اين دوچرخه ها ديده يا داشته؟
![]()
سلام!
با تشکر از دوستانی که انقدر اطلاعات دادند و راهنمائی کردند، من دیروز رفتم یه مریدا sub40 مشکی-سفید از نمایندگی خریدم با ست shimano alivio و کمک های قابل قفل و تنظیم(430000 تومان). Giant Yukon هم پرسیدم. با ست shimano acera و کمک های قابل تنظیم (460000 تومان) که انصافا یک کلاس بالاتر بودن لوازم و ظاهر به نسبت زیبا و برخورد عالی فروشنده محترم نمایندگی (ستارخان) و البته 30 هزار تومان قیمت پائین تر من رو مجاب کرد که مریدا رو انتخاب کنم. کار خوبی کردم؟
(البته انقدر که توی عکس نشون میده هم خر نیستم ها! . . . )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)