تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 90 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

بچه ها این روزا سرعتای 128 سپنتا چجوریه ؟ البته تو تهران
    مرسی

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این سپنتا خیلی گرونه .

باید قیمت هاشو اصلاح کنه .

3. این کاربر از jomong666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها این روزا سرعتای 128 سپنتا چجوریه ؟ البته تو تهران
    مرسی
    برای من خیلی خرابه !!!
    همون فایل تست روی سایت رو دانلود میکنم . با یه برنامه میانگین سرعت دانلود میگیرم . 4kb

امروز هم شارژ اکانتم تموم میشه و دیگه نمیخوام تمدید کنم تا اونها با من تماس بگیرن (اگر طی 10 روز تمدید نکنی بهت زنگ میزنن)
    اینجوری میخوام یه کاری کنم که شاید بتونم با یکی که اونجا میتونه کاری کنه صحبت کنم . چون صحبت با پشتیبانیش هیچ و هیچ فایده ایی نداره . اگر تونست حل کنه که هیچ در غیر این صورت میرم از همون مخابرات میگیرم به جای ماهی 30 تومن ماهی 10 تومن میدم حداقل توقع خودم میاد پایین و میگم دارم از اینترنت 10 تومنی استفاده میکنم .
    من یه بار دیگه هم گفتم ! من حداقل خود 5 تا اکانت دارم و حداقل 10 نفر هم به توصیه من رفتن از سپنتا گرفتن . ولی اینجوری فقط من دارم ضایع میشم .

الان هم از عصبانیم

5. این کاربر از mnaderpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

برای من خیلی خرابه !!!
    همون فایل تست روی سایت رو دانلود میکنم . با یه برنامه میانگین سرعت دانلود میگیرم . 4kb

امروز هم شارژ اکانتم تموم میشه و دیگه نمیخوام تمدید کنم تا اونها با من تماس بگیرن (اگر طی 10 روز تمدید نکنی بهت زنگ میزنن)
    اینجوری میخوام یه کاری کنم که شاید بتونم با یکی که اونجا میتونه کاری کنه صحبت کنم . چون صحبت با پشتیبانیش هیچ و هیچ فایده ایی نداره . اگر تونست حل کنه که هیچ در غیر این صورت میرم از همون مخابرات میگیرم به جای ماهی 30 تومن ماهی 10 تومن میدم حداقل توقع خودم میاد پایین و میگم دارم از اینترنت 10 تومنی استفاده میکنم .
    من یه بار دیگه هم گفتم ! من حداقل خود 5 تا اکانت دارم و حداقل 10 نفر هم به توصیه من رفتن از سپنتا گرفتن . ولی اینجوری فقط من دارم ضایع میشم .

الان هم از عصبانیم
    شما تو کدوم منطقه هستید ؟ من از هر کسی میپرسم راضی بوده ! شاید منطقه ی شما اینجوری باشه ! در کل خدا خیرت بده بگو اگه بد باشه ما هم نگیریم

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما تو کدوم منطقه هستید ؟ من از هر کسی میپرسم راضی بوده ! شاید منطقه ی شما اینجوری باشه ! در کل خدا خیرت بده بگو اگه بد باشه ما هم نگیریم
    من غرب تهران
    1- بلوار فردوس . جنب هایپر مارکت

2- غرب تهران میدان نور .

این 2 تا مرکز مخابراتی مختلف هست .
    Last edited by mnaderpour; 06-02-2011 at 10:18.

8. این کاربر از mnaderpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم غرب هستم. از نظر کیفیت خوبه.

فقط من نمیدونم چرا قیمتهاشو کم نمیکنه.

قیمتهاش به نظر من رقابتی نیست.

و یه چیز دیگه. میدونم شهر با شهر فرق داره ولی دوستم تو رشت با 128 نامحدود که 17 تومن خریده با سرعت 30 دانلود میکنه و من اینجا با 256 که 44900 پولشو دادم سرعتم همونه تقریبا. به نظرم یکم سپنتا باید قیمتو بیاره پایین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم غرب هستم. از نظر کیفیت خوبه.

فقط من نمیدونم چرا قیمتهاشو کم نمیکنه.

قیمتهاش به نظر من رقابتی نیست.

و یه چیز دیگه. میدونم شهر با شهر فرق داره ولی دوستم تو رشت با 128 نامحدود که 17 تومن خریده با سرعت 30 دانلود میکنه و من اینجا با 256 که 44900 پولشو دادم سرعتم همونه تقریبا. به نظرم یکم سپنتا باید قیمتو بیاره پایین
    سلام

دوست عزیز. مطمئنی که سرویس 128 نامحدود دوستتون تو رشت واقعاً نامحدوده؟ اونم با قیمت 17 هزار تومن؟ تنها سرویس‌دهنده‌ای که نامحدود ارزون داره شرکت مخابراته که اونم سرعت میانگینش زیر 14 است. شما یه سر به وب‌سایت 11 شرکت اصلی انتقال داده ایران (PAP) مثل شاتل، پارس انلاین، داتک، لایزر، آسیاتک، فن‌آوا و ... بزنین متوجه می‌شین که سرویس 128 نامحدود این شرکت‌ها بین 28 هزار تا 30 هزار تومنه.

از این دوستتون که تو رشت سرویس داره یه پرس و جوی مجدد کن. شاید اشتباه برداشت کرده و سرویش حجمیه. خوب تو سرویسهای نامحدود، شرکت‌ها سرعت دریافت رو حداکثر رو همون سرعت سرویسشون می‌بندند. ولی تو سرویسهای حجمی سرعت دریافت رو معمولاً بالاتر می‌بندن تا حجم ترافیک ماهیانه شما زودتر مصرف بشه و مجبور بشید دوباره شارژ کنین.

من نزدیک 2 سال از سپنتا 256 نامحدود داشتم که به خاطر تخفیفاتش حدود کمتر از ماهی 30 هزار تومن برام تموم می‌شد. تو این مدت سرعت متوسط دانلودم حدود 29 کیلوبایت در ثانیه و تقریباً حول همین عدد ثابت بود و با روزی 8 تا 10 ساعت دانلود ماهیانه بین 15 تا 20 گیگ دانلود داشتم. به خاطر جابجایی به محل دیگه و نبود پورت خالی تو مرکز مخابراتی جدیدمون، دیگه نتونستم از این شرکت اینترنت بگیرم.

الآن از شرکت فن‌آوا 256 با محدودیت حجم 6 گیگ در ماه دارم با قیمت 26 هزار تومن که سرعت دانلودش متوسط حدود 65 کیلوبایت در ثانیه است اما به خطر محدودیت حجم کاملاً دست به عصا باید باهاش سر کنم. اگه بخوام همون 15 گیگ دانلود ماهیانه رو از شرکت فن‌آوا داشته باشم یا باید یه سرویس 256 با قیمت 55هزار تومن بگیرم یا یه سرویس 256 نامحدود با قیمت ماهی 64 هزار تومن که اگه یه ساله بگیرم می‌شه ماهی 55 هزار تومن.

خوب با این اوصاف من فکر می‌کنم قیمتای سپنتا خیلی هم غیر واقعی نیست.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان
    سپنتا که این مدلیا نیست, کلا نامحدود هست از نظر حجمی و ترافیک رایگان و این حرفا نداره دیگه طبیعتا
    اگه 128 بگیری سرعت حدود 14 حساب کن با نوسان کم و قطعی من که ندارم اصلا
    ماههای بعدی میتونی سرعت بیشتر هم بگیری حتی خونگی ولی گرون هست

14. این کاربر از Ashimoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

سپنتا چون سرویساش نامحدوده به نظر گرون میاد ولی اگه به قیمتهای سرویس های نامحدود شرکتهای دیگم توجه کنید متوجه میشید
    که سپنتا ارزون هم میفروشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •