ساخت كره ....
ساخت كره ....
آقا اين گوگل مپشو از كجا بگم رو 16 گيگ بريزه نه تو مين مموري؟
کسی از دوستان رام l1 نصب کرده؟ به ما بگه چه جوریه؟
سلام بچه ها من یه چندتا سوال داشتم
من بعد از مدتی میخوام یه گوشی توپ بخرم تا وقتی اومینا رو دیدم ازش خوشم اومد حالا 500 تا550 پول دارم میخوام یه پاکت پی سی بردارم میخواستم ببینم به نظر شما 16 بردارم به صرفه هست یا 8 از این نظر میگم که الان استفادم کمه ولی شاید فردا روزی بخوام پرش کنم باید 30-40 بدم 8 گیگ رم بخرم ولی اگه الان پوله 16 بدم بهتره نه؟؟؟
ببینم اومینا وقتی چند تا برنامه باز باشه چقدر رمش خالیه منظورم اینه هنگ داره؟؟
این قضیه اروره دوربینش چیه؟؟؟
برنامه ها باهاش سازگاری دارن یعنی این که میگن فلان برنامه به رزولیشن میخوره یا نمیخوره؟؟؟
اگه بخوام بخرم به نظر شما با گارانتی بخرم ؟؟یا بدون گارانتی؟؟
اگه بدون گارانتی خریدم چه چیزهایی رو چک کنم؟؟
محتویات جعبه چیه؟؟
من دوربین خوب.جی پی اس. وای فای و قابلیت مولتی مدیا میخوام به نظر شما من رو راضی نگه میداره؟؟؟
در آخر شرمنده پرحرفی کردم کسی اگه از جایه مطمئنی خریده و با انصافه تو علاالدین بگه و قیمت الانش چنده هم 16 و 8 با گارانتی و بی گارانتی؟؟؟
باتشکر از همتون
با سلام و تشکر از همه دوستان. لینک نقشه تهران کار نمی کنه؟ نقشه رو از کجا میشه برای برنامه Garmin پیدا کرد
سلام آقای m9780d . اولاً که 8 کمتر از 16 پیدا میشه. دوماً من که دو ماه دارمش تا حالا 8 gig پر شده. 16 بگیری به صرفه تره
خب 8گیگ خیلی کم توبازار پیدا میشه و اختلاف قیمتش هم با 16 گیگ ناچیزه برای همین خرید 16 گیگ به صرفه تر هست
هنگ اصلا و کلا 70 مگ رم خالی برای اجرا و اینستال هر برنامه ای کافی هست و هیچ مشکلی تو این زمینه نداره
دوربینش اگه چند تا برنامه سنگین با هم باز باشن ارور میده و برای من فقط یک بار اتفاق افتاده
من میگم بدون گارانتی
cd گوشی هندزفری - قلم - شارژر- کابل usb
با توجه به انتظارت امنیا از همه بهتره و تنها ایراد امنیا به نظرم نداشتن کیبورد هست
سلام
گفتم بلاخره این گارمین کامل رو به همراه راهنمای نصب Upload کنم تا دوستان بتونن استفاده کنن.
پک کامل گارمین به همراه راهنمای نصب با لینک مستقیم! خوبه؟
اگه سوالی بود در خدمتم.
گارمین:
Password : hessam_44کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای نصب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه چند تا سوال داشتم از دوستاني كه اين گوشي رو دارن
پيكسل غير استاندارد اين گوشي (240x400 ) در برنامه ها و بازي ها مشكل ساز نيست ؟ ( فول اسكرين كه اكثرا اجرا نمي شن فكر مي كنم!) و نرم افزار و بازي مخصوص اين سايز در برنامه هاي جديد آيا وجود داره يا نه؟
خودم فكر مي كنم بزرگ ترين مشكل اين گوشي همين مورد باشه
سوال بعدي اين كه هندزفري اين گوشي به چه شكل هست؟ دو تيكه يا يا يك تيكه؟ كنترل چي؟ داره؟
Phone memory اين گوشي چقدره ؟
در مورد باتريش يكم توضيح مي ديد؟ توي cmهاي gsmarena مي گفتند كه 2-3 روز باطري نگه مي داره . در صئرتي كه جاي ديگه ديدم همه شاكي بودن مي گفتند هر روز بايد با كار متوسط شارژ شه!
در مورد هنگ كردنش چي؟ با آپديت بهتر ميشهۀ؟ كلا چه جوريه؟
من خودم بين I900 و diamondتقريبا گير كردم!
مشكل اصلي ديامد گويا باطريشه . چون به تازگي باتري و در جديد براش اومده! ( حدود 70 تومن!)
مشكل اصلي I900 هم پيكسل نامتعارفش هست
1) بازی و برنامه های جدید هرجا که بخوای دانلود کنی ، ورژن i900 هم هست
2)هندزفری ولوم کم و زیاد کردن صدا داره
3)با رام HJ1 قشنگ 2 روز رو جواب میده
4)هنگ تقریبا نداره
5)دایموند داشتم ، دایموند پیش این به درد نمیخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)