اینقدر نگین بایرن بدشانسی آورد! فعلا که شانس چلسی از همه ت*می تره که باید با آماده ترین تیم حال حاضر اروپا بازی کنه! تیمی که فعلا از چهار تا کم تر به هیچ تیمی نمیزنه! من حاضر بودم چلسی با بارسا بیفته ولی با لیورپول نه!
اینقدر نگین بایرن بدشانسی آورد! فعلا که شانس چلسی از همه ت*می تره که باید با آماده ترین تیم حال حاضر اروپا بازی کنه! تیمی که فعلا از چهار تا کم تر به هیچ تیمی نمیزنه! من حاضر بودم چلسی با بارسا بیفته ولی با لیورپول نه!
ریبری: بارسلونا بهترین تیم دنیاست
فرانک ریبری یک نابغه است. او اعلام کرده که بارسلونا را بزرگترین تیم کره خاکی می داند.
![]()
سایت گل: ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرده که حریف بعدی باواریایی ها در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، برترین تیم کره زمین است. بایرن و بارسلونا ، دو تیم پرافتخار این رقابتهای اروپایی ، یکی از حساس ترین دیدارهای مرحله یک چهارم پایانی را برگزار خواهند کرد و ریبری نیز مثل میلیون ها هوادار فوتبال ، در حال لحظه شماری برای این دیدار تماشایی است.
او در گفت و گو با روزنامه اسپورت گفت:« ما درمقابل بهترین تیم دنیا صف آرایی خواهیم کرد و همه به خوبی می دانند که بارسلونا چقدر خوب و قوی در آن دیدار ظاهر خواهد شد.دیدار رفت و برگشت ما در این مرحله، برای هواداران و حتی برای بازیکنان دو تیم بسیار تماشایی و فوق العاده خواهد بود و ما می بایست با احترام فراوان با کاتالونیایی ها برخورد کنیم.»
این در حالی است که این روزها شایعات زیادی در مورد احتمال انتقال این ستاره فرانسوی به نوکمپ در تابستان آتی به گوش می رسد ولی مدیران باشگاه باواریایی در این رابطه اعلام کرده اند که ریبری فروشی نیست. خوان لاپورتا، رئیس باشگاه کاتالان نیز که خواهان ادامه رابطه خوب میان این دو باشگاه است، آنها را خاطر جمع ساخته که تصمیم ندارند تا ستاره فرانسوی آلیانس آرنا را خریداری نمایند و بدین ترتیب، این قائله، دست کم برای مدتی کوتاه پایان یافته است.
بکام طرفدار یونایتد در لیگ قهرمانان
بازیکن سابق یونایتد امیدوار است تا تیمش با قهرمانی مجدد در این رقابتها تنها تیمی باشد که دوبار پشت سرهم لیگ قهرمانان را فتح کرده است.
دیوید بکام هافبک میلان معتقد است که تیم سابقش منچستریونایتد توانایی فتح دوباره لیگ قهرمانان را دارد. یونایتد سال گذشته با شکست چلسی در ضربات پنالتی درفینال این رقابتها به مقام قهرمانی دست یافت و بکام احساس می کند آنها به اندازه کافی توان تکرار این پیروزی را دارند تا بتوانند تنها تیمی باشند که دو بار پیاپی این عنوان را به دست آورده است. آخرین تیمی که دوبار پیاپی به این عنوان دست یافت میلان بود که در سال 1990 و قبل از اینکه نام این رقابتها تغییر کند به این افتخار رسیده بود.
ستاره سابق رئال مادرید و منچستریونایتد در گفت و گو با بخش عصرگاهی منچستر گفت:" من دوست دارم منچستریونایتد و بارسلونا را در فینال این بازیها ببینم. تیم سابق من می تواند برنده این دیدار شود چون در حال حاضر قوی ترین تیم دنیاست. اگرچه لیورپول جرارد را در اختیار دارد که یکی از بهترینهای جهان است."
بکام 33 ساله خودش هم امید فراوانی برای فتح این جام دارد ولی ترجیح می دهد که اگر او با تیمی به فینال برسد، یونایتد را در فینال ملاقات نکند. " دراین صورت کمی مشکل خواهد بود. ولی اگر سال آینده فینال این بازیها میلان و منچستریونایتد باشد، من دوست دارم با تیمم قهرمان آن شوم حتی با اینکه طرفدار یونایتد هستم."
بکام ژانویه گذشته به میلان پیوسته و قراردادش تا پایان فصل با میلان اعتبار دارد. ولی انتظار می رود او تابستان آینده بازهم حضورش در سری a را تمدید کند
آفرین به آقا هومن ، به چه نکته ی ریزی اشاره کردی...
حقت بوده مدیر سایت می شدی جون تو!
حالا برو چند دور دیگه جمله ی منو خوب بخون ، باشه عزیز؟!
اگرم احساس کردی که بهت فشار میاد اصلا اشکال نداره ، من همینجا واست منظور جمله ای که اگه حتی به یه بچه می گفتی متوجه میشد رو می گم...
==========
من گفته بودم : "ل ی و ن با اون همه ادعا و قهرمانی توو پاریس 5 تا از بارسا خورد!".حالا منظور چی بوده؟!
ل ی و ن با اون همه ادعا و قهرمانی هایی که توو پاریس یا بهتر بگم لیگ فرانسه کسب کرده بود مقابل بارسا 5 تا خورد(پاریس که دیگه می دونی کجاست؟!پایتخت فرانسه رو می گن)...
حالا فک کنم ابهامت برطرف شد نه؟!
ضمن اینکه این نکته رو هم بهت یادآوری کنم ، نمی خواد تو یه نفر بیای به هواداری بارسا بگی بارسا چطوری بازی کرده ، کجا بازی کرده و چطوری گل زده می دونی چرا؟!چون مطمئن باش هوادارای بارسا خیلی بهتر از تو می دونن که تیمشون کجا بازی کرده ، چجوری بازی کرده و چندتا گل زده...
چه خبره بابا!
شما هم یه دور توضیح ابهامی رو که برات به وجود اومده بود بخون...
Last edited by Mojtaba-MCI; 23-03-2009 at 09:12.
این بحث های بیهوده هم هرچی ادامه پیدا نکنه بهتره ، هزار بار هم من بگم بارسا می بره یا هزار بار طرفدارای بایرن بگن بایرن می بره هیچ فرقی توو روال کار نداره...
باید دید طرز تفکر کدوم مربی و شیوه ی بازی کدوم تیم بهتره ، یا گواردیولا یا کلینزمن.
من خودمم دیگه پیش بینی نمی کنم کی می بره کی می بازه چون ممکنه کاملا برعکس دربیاد ، از دیگران هم همین خواهشو دارم...
بسه بسه بسه . دیگه نمیخواد ماله بکشی رو سوتی که دادی ( که به نظر بنده خنده دارترین سوتی کل فروم بود) .
دیوما : من اصلا کی گفتم کی میبره کی میبازه ؟ اینم از توهمات شماست .
Last edited by hoomaan; 23-03-2009 at 19:07. دليل: نشکستن دل طرف
نظرسنجی گل: بارسا قهرمان چمپیونز
اکنون خواننده های سایت گل نظر می دهند و اکثریت بارسا را قهرمان رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا می دانند
![]()
سایت گل: جمعه گذشته سایت گل از خوانندگان خود خواست تا سرنوشت این فصل لیگ قهرمانان اروپا را حدس بزنند.با انجام مراسم قرعه کشی در نیون، نام تیمها توسط برونو کونتی از گلدان خارج شد و مجددا دیدار چلسی و لیورپول...و این در حالی است که دیداری دیگر میان دو تیم کاملا غیر انگلیسی انجام خواهد گرفت، دو ابرقدرت قاره اروپا: بایرن مونیخ و بارسلونا.
خواننده های سایت گل. کام، نظرات خود را در مورد تیم قهرمان این دوره از رقابتها اعلام کرده اند و اکثر آنها بارسلونا را قهرمان این دوره می دانند . تیم گواردیولا نزدیک به یک چهارم از آرا را به خود اختصاص داده است.
نتیجه این نظر سنجی بدین ترتیب است:
چه تیمی در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی خواهد رسید؟
بارسلونا 22.77%
آرسنال 17.82%
منچستر یونایتد 17.82%
لیورپول 15.84%
چلسی 13.86%
بایرن مونیخ 7.92%
پورتو 2.97%
ویارئال 0.99%
دوست عزيز سوتي بدي دادي بالاخره.
مگه ---- تو پاريس قهرمان ميشه يا مثلا مگه اسم اون جام هست باشگاههاي پاريسكه شما گفتيد با اون همه ادعا وقهرماني تو پاريس!!!
به هر حال اگه ميخواي يك بحث كاملا ورزشي راه بندازي قبلش كمي تاءمل كن![]()
البته ما اینجا با گچ و گچ کاری و اینا کاری نداریم که بخوایم ماله بکشیم و این حرفا ، نمی دونم حالا شاید توو ولایت شما به این کار می گن ماله کشی!!!
ما اینجا به این کار میگیم توضیح در جهت رفع ابهام...
اما ظاهرا برای شما مسئله ای بیش از یه ابهام به وجود اومده که زدی به ماله و تیغه و این مسائل.
مثلا یه نمونه شو همین جا نشونت می دم :
من گفتم :
توو کل این جملات هیچی راجع به تو یه نفر پیدا می شه که خودتو نخود آش کردی؟!شایدم فک کردی جز دیگران حساب میشی و اومدی گفتی :این بحث های بیهوده هم هرچی ادامه پیدا نکنه بهتره ، هزار بار هم من بگم بارسا می بره یا هزار بار طرفدارای بایرن بگن بایرن می بره هیچ فرقی توو روال کار نداره...
باید دید طرز تفکر کدوم مربی و شیوه ی بازی کدوم تیم بهتره ، یا گواردیولا یا کلینزمن.
من خودمم دیگه پیش بینی نمی کنم کی می بره کی می بازه چون ممکنه کاملا برعکس دربیاد ، از دیگران هم همین خواهشو دارم...
حالا تو ماله بکش ببینم بلدی یا نه...
در ضمن هوای حرف زدنتو داشته باش ، کاربرا دو حالت هستن یا محترمن و با ادب یا برعکس...
مجبورمون نکن عین خودت باهات حرف بزنیم پسرجون.
نمی دونم ، شاید حق با شما باشه دوست من...
ولی بهتون اطمینان می دم منظور من اون برداشتی که شما کردید نبوده وگرنه اگر از یه بچه هم بپرسی می دونه که ---- مال کجاست و بارسلونا مال کجا!
جدای این بحث اصولا از بحث کردن با شما لذت می برم چون لااقل شما تا حدی جانب ادب و احترام رو حفظ می کنید...
در کل من هر توضیحی بود دادم ، هر برداشت دیگه ای که دوست داشتید بکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)