دوستان یک سوال واسه پراید ارتفاع رو کم کنیم مشکلاتش چیه؟ مخصوصا اگر سرنشین ها زیاد باشه البته غیر از گیر کردن کف ماشین دیگه چه مشکلاتی داره؟
در کل ارزش داره؟
دوستان یک سوال واسه پراید ارتفاع رو کم کنیم مشکلاتش چیه؟ مخصوصا اگر سرنشین ها زیاد باشه البته غیر از گیر کردن کف ماشین دیگه چه مشکلاتی داره؟
در کل ارزش داره؟
سلام
یعنی شما هم میگی عوض نکنم.آخه بعضی ها هم معتقدن این روغن اولیه توش خورده فلز و از این جور چیزاست
اگه تجربه ای داری لطفا منو راهنمایی کن
خشک شدن ماشین
کوبیدن ماشین
استهلاک بیشتر جلو بندی
که با هزینه بیشتر راه داره![]()
سلام من اینه بقل خریدم واسه ماشین از این مدل مثلا اسپرت ها ولی کاملا از بیرون کیپ نمیشه ممکنه اب بره تو ماشین ؟ اونوقت شیشه برقی اینا خراب بشه؟
کمی فاصله بین در با اینه شده درز داره الان
آینه های خودشون که خوشگله که!!
مخصوصا تاشو ها!
اگه درزی ایجاد کرده که آب به داخل در نفوذ کنه بهتره که کیپش کنی
میتونی از چسب آکواریوم استفاده کنی
حالا تصمیمت برای فنر ها چیه؟؟
منم میخوام بعد از امتحانات یه ارت خوشگل به ماشین بزنم![]()
کلا پراید قشنگه ولی چیزی که بد جلوه میکنه خز بودن زیاده دلیله عوض کردن اینه بقل ها هم همین بودالبته بد نیست شیشه ابیه دیدش خیلی حال میده قیمتم 11 تومان فقط کیپ نمیشه کامل نمیدونم چرا حالا اگر کسی فهمید اون قسمت اب میره یا نه بگه تنکس!
اینم گالری عکس پرایدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش امیر جان ارت رو رفتم جدی بزنم ولی چند نفر گفتن زیاد میکوبه منم اصلا اعصاب ندارم تو ماشن صدا بیاد بکوبه الان اینقدر حرصم میگیره صدای داشبورد میاد بعد ماشین خشکم که میگی میشه
یک سری فنر بود میگفتن عالیه واسه پراید امیدفنر از اونا دیگه نیست کلا بیشتر دوست دارم فنر خوب بزارم تا ببرم !
Last edited by mm00; 22-06-2009 at 14:53.
به نظر من هر چیز اضافه پراید را خز میکنه.
دیگه اینکه با فنر ماشین نمیشه شوخی کرد. چرا که اگه کمک فنر مناسب نباشه به مرور زمان پدر اتاق ماشینو در میاره.
کلا پراید میکوبه. بقول دوستم انگار هر چی گودال تو جاده هست را میگیره!
راهی نیست که بالاپایین پریدنقسمت عقب ماشین رو کمتر کنیم؟مثلا تعویض کمکها یا همیچین چیزی
برای کسی که عشق ارتفاع داره و پول نداره بهترین کار بریدن هست
برای کوبیدن هم راه حل داریم
منظورتون ارتفاع هست دیگه نه؟؟؟
خوب با بریدن فنر ها و یا استفاده از انواع اسپرت(که همین بریده شده ها هستن فقط رنگشون کردن)!!!
و یا استفاده از ست کمک اسپرت که هزینه ای معادل 500 تومن دارن![]()
خوب من چون نمیخوام ارتفاع رو کم کنم از این جنگولکا میزنم به ماشینچراغ عقب جلو اینه بقل جلو پنجره از اینا
چسب اکواریوم زدم ابرم که ماله فابریکش بود زدم تقریبا کاملا کیپ شد ترسیدم زیاد بزنم رنگ ماشین بره؟ چسب اکواریوم رنگ ماشین رو نمیبره؟ اگر بخوام بکنم فکر کنم 100% بره رنگه ماشین نه؟!
مرسی
واسه ارتفاع میگن لوازمی کنی بهتر میشه ولی ای کاش امید فنر بود بازم میگن عالی بودن!
Last edited by mm00; 22-06-2009 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)