احتمالاً ، کار نمیکنه ارروره خاصی میده ؟
احتمالاً ، کار نمیکنه ارروره خاصی میده ؟
ممنون از برنامه ای که ارایه شد ولی بعد نصب ارور میده
the application failed to initialize preoperly (0*c000007b).click on ok to terminate the application
ضمنن این فایل آپ تو دیت و روی خود نرم افزار باید نصب کرد؟
توي برنامه وقتي Realmd رو Start ميكنم توي لوگ ميگه the application has fail too start
چيكار بايد بكنم؟
يكم راهنمايي كنيد لطفا
من این برنامه رو دانلود کردم بعد همه کارها رو انجام دادم وقتی restarter.exe رو اجرا می کنم بهم ارور می ده می گه
cannot open file "server.log.check"the system cannot find the file specified
error!please check the name of mangos log file as defined in restart.conf.fi this is correct please ensure that mangos root directory is set correctly
این دوتا ارورر رو می ده باید چی کار کنم تا حالا این برنامه رو از 5 جای مختلف دانلود کردم ولی همه این مشکل رو داردن
و فایل mangos.exe هم باز نمی کنه باید چی کار کنم ؟
Last edited by AMIRH21; 11-08-2009 at 13:24.
دوستان یه راه حل به من می گویید؟
wow من 2.0.0.6080 می خواهم آفلاین بازی کنم چی کار کنم؟
با سلام مشکلم حل شد در مورد مشکل شما آقای AMIRH21 باید بگم که در یکی از پوشه ها فایلی به نام SERVER.txt هست که یک فیل متن هست اونو بندازید تو پوشه اصلی ManGOS یعنی اونجایی که فایلا اصلی هستن بدش یه فایل گم شده نمیدونم چه طور اسم اونم اگر تو گوگل بزنین میاد یعد می تونین اونو دان کنید خلاصه دردسر داره ولیی به نظر من بهتره فقط برای یاد گیری کمند های جی ام استفاده شه و برای بازی به سرور های مجانی زیادی که هست مخصوصا این چند تا ایرانشون که یکیشون واقعا عالی من دارم بازی می کونم برید و بازی کنید
آقای iman_allahyari_rad در مورد مشکل شما باید بگم که شاید خیلی سخت باشه اگر پچتونو به هامی 2.4.3 ارتقا بدد و همین سرورو دان کنید بهتره. بازم میگم اگر امکانشو دارین بیاد آنلاین بازی منید مخصوصا این سرور های ایرانی که البته مجانی شم با پچ 2.4.3 هست بازی کنید چیز زیاد نمی خواد فقط یه اینتر نت دایال آپ+بازی با پچ TBC 2.4.3 یا WOLK 3.1.3 نمیدونم حالا پچ رث چنده
بازم میگم اگر می تونید بیاید آنلاین
کلا بازی در سرور آفلاین بسیار کسل کنندست و نظر شما رو در مورد بازی عوض می کنه
BB ALL BAX UrSa lvl 70 Defense Wari
لطفا هركي ميتونه جوابه منو سريعتر بده
من ميخوام lich king offlino توي گيم نت شبكه كنم
برنامه ها رو هم نصب كردم اما وقتي توي برنامه ميخوام Realmd رو Start كنم توي LOG مي نويسه Error:this application cant
start
و از تنظيمات ايراد ميگيره يا ميگه دوباره نصب كن اما دوباره هم نصب ميكنم همينو ميگه
كسي هست بتونه جوابمو بده ممنون ميشم
فکر کنم مشکل یا از خود برنامه است یا از سیستم عامل های رایانه ها
log Realm ایراد میگیره یا Core ؟طفا هركي ميتونه جوابه منو سريعتر بده
من ميخوام lich king offlino توي گيم نت شبكه كنم
برنامه ها رو هم نصب كردم اما وقتي توي برنامه ميخوام Realmd رو Start كنم توي LOG مي نويسه Error:this application cant
start
و از تنظيمات ايراد ميگيره يا ميگه دوباره نصب كن اما دوباره هم نصب ميكنم همينو ميگه
كسي هست بتونه جوابمو بده ممنون ميشم
لطفا در اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم
باید patch های بازی رو دانلود کنید - یه سرچ گوگل بزنیددوستان یه راه حل به من می گویید؟
wow من 2.0.0.6080 می خواهم آفلاین بازی کنم چی کار کنم؟
2.0.0To2.4.3 Engb
یا
enus هر نوع بازی رو که دارید
netframework 3.the application failed to initialize preoperly (0*c000007b).click on ok to terminate the application
رو نصب کنید مشکل حل میشه
از سایت مایکروسافت می تونید دانلود کنید
شما باید MySql که ویندوز 64 بیتی رو ساپورت کنه دانلود کنید- در همون سایت خودش دارهمن نفهمیدم بلا ره این چی میشه ولی این فایل mysql کار نمیکنه!!! من ویندوز ویستا 64 دارن مشکل از اونه؟؟؟؟؟
شما یه فایل داری به نام Restart.confcannot open file "server.log.check"the system cannot find the file specified
error!please check the name of mangos log file as defined in restart.conf.fi this is correct please ensure that mangos root directory is set correctly
توی این فایل شما باید مسیر جایی که سرور رو نصب کردید به برنامه بدید
مثلا
C:\Programfiles\mangos\
توي Log اينو مينويسه وقتي Realmd رو Start ميكنم.
This application has failed to start because th application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
دوباره هم نصبش كردم بازم همين Error رو ميده
چه بايد كرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)