جديدترين لایسنس ها برای محصولات کسپرسکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جديدترين لایسنس ها برای محصولات کسپرسکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dreamland; 26-03-2009 at 04:13.
البته پسورد فايل هم به قرار زير ميباشه:
www.------------.com
لازم به ذكره كه مجموعه اين كليدها جهت سهولت دسترسي كاربران محترم در پست اول قرار داده شد.
Last edited by hamilton; 25-03-2009 at 21:42.
يك كليد جديد خارج از مجموعه فوق با تاريخ اعتبار 6/10/2009 مخصوص اينترنت سكيوريتي كاسپر در پست اول قرار گرفت.
شما تصویری از بخش آپدیت کسپرسکی بگذارید .... در زمینه کلید ها
کلید ها منابع گوناگونی دارند ولی از هر منبعی که باشند در سایت های بزرگ وارز و کرک ، همگی عرضه میشوند
شما اگه خودتون میخواهید دنبال key باشید می تونید در سایت های وارز ، Kaspersky Key را سرچ کنید
یک نمونه از سایت بزرگ و محبوب وارز : www.warez-bb.org
بیشتر کلید های این سایت ، چینی هستند بهمین جهت ممکنه برای کاربران ایرانی پاسخ نده
از طرفی سایت مزبور بعنوان بزرگترین مرجع انتشار غیرقانونیKey کسپرسکی از سوی کمپانی کسپرسکی کاملا زیرنظر گرفته شده
بهمین خاطر کلید های آن عمر چندانی ندارند
شما کلا با سایت های مرتبط با کسپرسکی مشکل دارید یا خیر ؟ مثلا می توانید وارد سایت اصلی www.Kaspersky.com شوید ؟
در زمینه kavkiskey.com که این سایت در صورتیکه تنظیمات کسپرسکی بر روی خودکار باشد ، بلاک میشود
شما برای ورود به سایت سه راه حل دارید
اول سایت مزبور را به لیست سفید وبگارد کسپرسکی معرفی کنید
دوم کسپرسکی را بر روی حالت دستی گذاشته و هنگام ورود به سایت Allow کنید
سوم موقتا وبگارد رو غیرفعال کنید ( که توصیه نمیشه )
Last edited by majid20; 26-03-2009 at 00:27.
والا تصویر ندارم مجید جان
چون تا کلید جدید گرفتم اونا رو پاک کردم
ببین اینطوری بود که وقتی من این کلید ر میزدم چیغام دیتابیس رو میداد و بعد با وی پی ان میزدم اپدیت میشد و در صفحه اصلی کسپر سمت چپش که چهار قسمت protection,Scan,update,licence بود از این چهار قسمت دو قسمت protection و scan غیر فعال شده بود و کاری نمیشد کرد باهاشون و فقط با وی پی ان میشد اپدیت کرد و عملا کاری نمیشد باهاش کرد
من خودم علاوه بر این وارز یه وارز دیگه عضوم و نمیدونستم که در اینجاها کلید پیدا میشد.الان در هر دو وارز میتونم کلید پیدا کنم
مرسی بابت راهنمایی
مجید چطوری میشه یه سایتو به لیست سفید وبگارد معرفی کرد.اگه بگید باید چیکار کنم ممنون میشم
اين License Key ها برای ويندوز 64 بيتی هم كار ميكنند؟
سلام ممنو از این که جوابمو داده بودید من هنوزم دنبال کرک هستم به دلایل خاص میخام وقتی روی سیستم انتی را نصب کردم مثل ورژن 7 کلا کرک بشه و یه لایسنس 2010 بهش بدی و والسلام این که 90 روزه بگیرم خودم گرفتم اما به کارم نمیاد خیلی کمه مدتش اگه آقای مارکوس کرکی دیدی برا ما هم بذار ممنون به دلایل کاری کمتر می تونم سر بزنم بای
دوست عزيز برای ورژن 8.0 محصولات کسپرسکی کرکی مانند ورژن 7.0 وجود ندارد،البته کرک TrialReset هست که تاريخ استفاده از محصول را به اول بر ميگرداند (30 روز) که در پست اول مطرح شده...
درکل اين يک کد برای محصول اينترنت سکوريتی که تا تاريخ 12/20/2009 اعتبار دارد:
MPQ9T-EAZHX-9S3GF-X2Y3Z
در ضمن در لينکی که در امضاء من هست هم چندين کد فعال برای محصولات هست، (البته تا اين لحظه فعال!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)